ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ – ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΕ ΤΑ “ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ” ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ενδιαφέρον έχει να δείτε και τα πραγματικά ποσοστά των κομμάτων λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια αποχή. Με 13.36% ο Μπακογιάννης θέλει να γίνει Δήμαρχος. Για κλάμματα. Το ΣΥΡΙΖΑ έχει μικρύνει και άλλο τα ποσοστά του από τις εκλογές λόγω Κασσελάκη, που δεν τραβάει και καλό είναι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ να αρχίσουν επειγόντως να ψάχνουν για άλλο αρχηγό πριν πάνε στο 8% στις επόμενες εκλογές. Το ΚΚΕ έχει ξαναστηρίξει ΝΔ επί Κώστα Μητσοτάκη.

Τα λόγια όμως είναι περιττά.Παρακολουθήστε τον παρακάτω πίνακα

Δείτε τη λίστα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.

F8AT5HOaYAECN1M

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. η μαρικα δεν ελεγε ντορα το παιδι θελει ειδικο σχολειο δεν ειναι καλα ,

  2. Το επισημαινω, για δευτερη φορα! Γιατι δεν υπηρχε στις καρτελλες των αποτελεσματων, ο αριθμος του εκλογικου σωματος; Και μεχρι σημερα, παρ’ ολο το ψαξιμο, δεν εμφανιζεται πουθενα! Προσωπικα, εικαζω το γιατι! Δεν θελουν αναλυσεις και σχολια, γιατι τους χαλαει την σουπα! Ειναι ομως και ανεπιτρεπτο και παρανομο! Συγκρινετε τους πινακες, που αφορουσαν τις βουλευτικες, για να δειτε την διαφορα!

  3. Μπακογιάννη αργά θυμήθηκες ότι τον Δούκα τον στηρίζει ο Ανταρσία γιατί και εσύ στήριξες τον Ανταρσία των λαθρομεταναστών έναντι του Ηλία. Τους έδωσες περίπτερο σε συτούς που θέλουν ανοιχτά σύνορα ενώ δεν έδωσες στον Ελληνα Ηλία! Τώρα στο Δήμο Αθηναίων θα έχεις με τον Ανταρσία και την Κούρτοβικ που υπερασπίστηκε τον Κουφοντίνα, τον δολοφόνο του πατέρα σου! Πάρτε τον Ανταρσύα και μαύρο σε Μπακογιάννη κσι Δούκα από εμάς που στηρίζουμε Ηλία. Μπέττυ Γιάνα, απάνω τους.

  4. Αυτοι η αθλιοι του κωλοσογου τρομοκρατουν τον κοσμο για Μεγαλο σεισμο στην Αθηνα συνεχεια απο τον Χατζηλαλακη και ολο το Ιντερνετ απο το πρωϊ μεχρι το βραδυ.Οτι τρομοκρατια και εαν σπειρεται το Αγγουρι που θα φατε την Κυριακη θα ειναι ολο δικο σας και θα ειναι και καλυβιωτικο !!!!!!

  5. Στους κομμουνιστές η αποχή είναι περί το 2%. Γι’ αυτό ο Παπαδάκης της προδοτικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ έλαβε 8.516 ψήφους, όταν στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές αυτή η αντεθνική κομμουνιστοσυμμορία έλαβε κάτι ολιγότερο από δέκα έξι χιλιάδες εφ’ όλης της Επικρατείας.
    Πρόκειται για κοινωνικά παράσιτα των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και μερικών μεγάλων πόλεων.
    Δικηγόροι σαν Παπαδάκη και Καμπαγιάννη, ιατροί, μηχανικοί, γενικώς απόφοιτοι του Αμερικανικού κολλεγίου Παλαιού Ψυχικού
    και της πλησίον σχολής Μωραΐτη.

  6. Ναι αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν οι περισσότεροι που απέχουν ότι είναι η χαρά της εξουσίας με αυτήν τους τη στάση. Εφόσον όμως δεν παίρνουν χαμπάρι γιατί το παίζουν απογοητευμένοι, τσαντισμενοι και λένε ότι όλοι ίδιοι είναι να μην παραπονιούνται μετά είναι συνένοχοι. Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί από αυτούς δεν πήγαν να ψηφίσουν Ηλία να κάνουν ανατροπή του κατεστημένου. Αν δεν τους αρέσει ο Ηλίας που όμως δεν είχε ποτέ εξουσία, τότε κάθισαν στα αυγά τους γιατί κατά βάθος αυτούς θέλουν. Το όλοι ίδιοι είναι δεν πείθει όταν υπάρχουν διαφορετικοί. Άντε γιατί πολύ ηλιθιότητα υπάρχει και πολλές δικαιολογίες που δεν πιάνουν σε όσους δεν τρώνε κουτόχορτο. Για αυτό ο κάθε λαός έχει την εξουσία που του ταιριάζει και του αξίζει. Επίσης είναι τόσο ζώα που δεν κατανοούν ότι το σύστημα αρέσκεται στην απόχη αλλιώς θα υπήρχε η υποχρεωτική ψήφος και κυρώσεις για όσους δεν πήγαιναν στην κάλπη.

  7. ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ

  8. Στο φιναλε θα ψηφιζουνε τον εαυτο τους μονοι τους! Κουλαρα οδηγεις το τοπο σε πολιτικη…. ευσταθεια? Δασκαλεμενο σε βλεπω απο τους πρεσβευτες των ΗΠΑ στας Ευρωπας…Φριτς!

    1. Πριν χρόνια βλέπαμε την αποχή στο δυτικό κόσμο και λέγαμε τι βλάκες είναι που δεν πάνε να ασκήσουν το δικαίωμα της επιλογής και αφήνουν τις μειοψηφίες να αποφασίζουν για αυτούς. Τώρα μας το πέρασαν ωραία, χωρίς κυρώσεις γιατί συμφέρει την εξουσία και το σύστημα, και να τα αποτελέσματα. Γιατί δυστυχώς η πλειοψηφία δεν σκέφτεται, δεν προβληματίζεται, η ηλιθιότητα των πολλών είναι ανίκητη και μετά παραπονιούνται και μιλάνε. Όποιος δεν ψηφίζει μουγκα και σκασμό.

  9. Ποιος να ψηφίσει ρε τους δικτάτορες και οι κυβερνήσεις έτσι βγαίνουν δλδ η λογική είναι:
    Έχω 2 παιδιά με αποχή 50,60 και 70% με ψηφίζουν και βγαίνω πρώτος με ποσοστό 110% ρε τι ζούμε, και σας εχουν βαλει να λέτε το αφήγημα…

    Αυτοί που δεν πήγαν να ψηφισουν φταινε.Τι να ψηφίσουν ρε άνθρωποι το σάπιο πολιτισμό και το σύστημα της κλεψιας της δολοφονίας των ναρκωτικών του βολεματος και πάει λέγοντας είστε σοβαροί; Πόσο πιο κάτω δλδ…

  10. Τα εχω ξαναγραψει ,συμμιριες Δημαρχων ειναι,μαφιιζικες συμμοριες.Κοιταγα τους υπο ψηφιους στην περιοχη μου… Οι μισοι εργολαβοι η ανθρωποι τους,κατι δικολαβακια που ψαχνουν για πελατεια, ξεκωλα, μπραβοι,ανθρωποι της νυχτας,μαφιοζοι,ρεμαλια,κατι ψευτοηθοποιοι της τηλεορασης,καριολογκομενες ολων των ανωτερω, ενας εσμος απο ρεταλια… Ουτε πατησα το ποδι μου …

Comments are closed.