ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ – ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 27ΧΡΟΝΟΥ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΤΗΣ ΔΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΙΞΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΚΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ Ο ΦΛΩΡΟΣ!

Κοινοποίηση:
ΚΗΔΕΙΑ

Σε κλίμα οδύνης αποχαιρετούν το απόγευμα της Τετάρτης συγγενείς και φίλοι τον Γεώργιο Βούλγαρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Κυριακή, στο τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε στη Λιβύη, με συνέπεια να σκοτωθούν πέντε άτομα της ελληνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στους πλημμυροπαθείς.
 Η κηδεία του Αρχιλοχία της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ – στον οποίο απονεμήθηκε ο βαθμός του Συνταγματάρχη – τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου, στη γενέτειρα του 27χρονου.

Σπαραγμός από την μητέρα του αδικοχαμένου Γιώργου κατά τη διάρκεια της τέλεσης της επιμνημόσυνης δέησης, η οποία βγήκε από την εκκλησία υποστηριζόμενη από δύο δικούς της ανθρώπους. Φώναζε ξανά και ξανά: «Γιώργο μου, λεβέντη μου, ο θάνατος» μη μπορώντας να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά της.

 Όλοι οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκτοτήματα, ως τελευταίο χαιρετισμό στη μνήμη του 27χρονου Γιώργου Βούλγαρη την ώρα που το φέρετρο έβγαινε από την εκκλησία «ντυμένο» με την ελληνική σημαία και συνοδεία μελών του Στρατού.
 Για τη βαθύτατη θλίψη που νιώθουν μπροστά στην αδόκητη απώλεια ενός «αγαπημένου μέλους» τους -όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε- μίλησε από τα μεγάφωνα της εκκλησίας εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων, απευθύνοντας το ύστατο χαίρε στον συνάδελφό τους.
 Μία σύντομη αναδρομή στη σταδριοδρομία του: Επελέγη στις Ειδικές Δυνάμεις στις 23 Δεκεμβρίου του 2016, υπηρέτησε στο 3ο Ειδικό Τμήμα Εθνοφυλακής από 13 Αυγούστου 2018 και από τις 23 Αυγούστου του 2021 στο Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του φοίτησε σε διάφορα σχολεία των Ειδικών Δυνάμεων, μεταξύ των οποίων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου και στη σχολή Αλεξιπτωτιστών.
kideia_livii__1_
kideia_livii__4_
kideia_livii__3_
kideia_livii__2_

Παρόντες στην κηδεία του 27χρονου ήταν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο πρώην υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης και οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, Αεροπορίας, Στρατού και Ναυτικού.  

kideia_mouzaki
kideia_apostolakis

«Λύγισε» ο πατέρας του 27χρονου – «Ήταν καταπληκτικός…»

«Λύγισε» το πρωί της Τρίτης ο πατέρας του 27χρονου υπαξιωματικού Γιώργου Βούλγαρη που σκοτώθηκε στο δυστύχημα της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τον αδικοχαμένο γιο του.

«Καταπληκτικός ήταν. Ήταν και στο Σουδάν. Τι να σας πω για τη μνήμη του; Ότι έφυγε πρόωρα; Τι άλλο να πω; Έφυγε στα 27 του» είπε με λυγμό στη φωνή του ο πατέρας του 27χρονου.

Όπως τόνισε ο Γιώργος με καταγωγή από το Μουζάκι της Καρδίτσας ήταν «το πιο ήρεμο παιδί. Όχι επειδή ήταν δικός μου. Δεν υπήρχε πιο ήρεμος δεν είχε αντιδικίες ποτέ με κανέναν».

Ερωτηθείς, δε, για τη σχέση του παιδιού του με τις Ένοπλες Δυνάμεις ο πατέρας του 27χρονου είπε ότι «τον Στράτο δεν τον αγαπούσε μόνο, έδινε και την ψυχή του. Ειδικά για αυτό που έκανε, αυτό που ήταν σε αυτό το κομμάτι»

Ο υπαξιωματικός του Στρατού, όπως πρόσθεσε ο πατέρας του, «ήταν παντρεμένος με σύμφωνο συμβίωσης. Παντρεμένος ήταν. Ναι έχει τώρα τρία χρόνια. Αν υπήρχε κάποιο παιδάκι θα ήταν λίγο παρήγορο για μας και θα λέγαμε μεγαλώνουμε με το παιδί του».

Ο αδικοχαμένος Γιώργος είχε και δύο αδελφές, που «είναι και αυτές στο Στρατό και οι δύο» με τον πατέρα του να λέει ότι πρώτη το έμαθε το απόγευμα της Κυριακής η μια κόρη του «επειδή είναι μέσα στο ΓΕΣ κάποιος της είπε από εκει, αλλά μου είπε ότι στην αρχή δεν το είπαν, ότι “έγινε ένα ατύχημα, αλλά να μην αγχώνεσαι”, μου λέει. “Μην τρομοκρατείσαι” μου λέει, “δεν είναι κάτι αυτό”. Μετά το βράδυ, το άκουσα στις ειδήσεις».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Κτ είπαν ότι η περιοχή που διέσχιζαν ήταν ναρκοθετημενη. Αληθεύει;

  2. Αίσχος αυτά τα τομάρια δεν έπρεπε να εμφανιστούν στην κηδεία του παιδιού αντί για να κρυφτούν είχαν το θράσος να εμφανιστούν στην κηδεία του αίσχος και ντροπή Ανάθεμα τους Τα κομματόσκυλα του κερατά ..

    1. Οι γονείς; οι παρευρισκόμενοι τι έκαναν αντί να τους γιουχαρουν; δηλ έλεος με όλους τους

  3. Τι μετάλλαξη γονιού είναι αυτή που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια… αδιανόητα πραγματα… φεύγουν τα παιδιά τους με σκευάσματα… σκοτώνονται στον στρατό εν καιρώ ειρήνης.. φεύγουν από δω και από κει αδίκως και κανένας δεν αντιδρά.. πατρε το ως μέτρο σύγκρισης και θα δείτε ότι δεν υπάρχει ελπίδα… αποκαρδιωτικό…

  4. ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΗΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΖΑΠΑ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ

  5. Οι γονείς παριστάνουν τους ………..πολιτισμένους!! Τρομάρα τους…….

    1. Η μάνα της άλλης αντί να βγει να τους σκίσει στα κανάλια, αραδιαζε τα πτυχία της κόρης της στους δημοσιογράφους. Ε, τι να πεις πλέον;

  6. Ρε πότε θα το χωνέψετε ο στρατός μας πρόδωσε το 2005 εκτός και εάν κάνω λάθος και το τα σύνορα της Ελλάδας και ένα μέρος της κυριαρχίας της θα περιοριστούν για χάρη της ειρήνης της διευρυμένης Ευρώπης κτλ κτλ και πειραν και αναδρομικά τουτέστιν φράγκα για να το κάνουν γαργαρα δεν συνιστά προδοσία να το ξέρω άμα είναι και να μου ορίσετε τι εστί προδοσία να μάθω και εγώ….
    Και φυσικά καμία λυπηση για όποιον ταΐζετε από τον κρατικό κορβανα γιατί απλούστατα είναι μέρος του συστήματος και στηρίζει το σύστημα όλα για τα φράγκα ρεεεεε όλα γι’αυτό και παρακμαζουμε με ταχύτητα φωτός οι νεκροί τώρα συζητάνε στην κόλαση με τον Παπούλια για αρχηγό τους

  7. …απονεμήθηκε ο βαθμός του Συνταγματάρχη ..σε κάποιον που έχασε τη ζωή του
    σε……τροχαίο όπως μας λένε;
    Μήπως όταν παρακολουθείς τον Α/ΑΓΕΕΘΑ αυτή θα είναι η κατάντια του στρατεύματος;

  8. Κάνετε σύγκριση τα ΛΟΚ του 1949 στο Γράμμο και Βίτσι με διοικητή τον μπαρούτι καπνισμένο υποστράτηγο Ανδρέα Καλλινίκη με την σημερινή στρατιωτική ηγεσία. Τα παιδιά πήγαν ως πρόβατα επί σφαγή! Αιώνια τους η μνήμη και ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!?

  9. Δολοφονία από τους Τούρκους για να μην ξαναπατήσει Έλληνας πόδι σε προτεκτοράτο τους. Τα υπόλοιπα είναι παραμυθάκια. Αν έχουν κάκαλα οι δικοί μας περιμένω εκδίκηση.

  10. τους τιμώρησε ο Θεός που αντί να βοηθάνε τους όμαιμούς τους Έλληνες στην Θεσσαλία πήγαν να βοηθήσουν τους Τούρκους και τους ισλαμιστές, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν…

  11. Οταν ο Χαφταρ , ο εχων τον ελεγχο της Ανατολικης Λυβιης , προηλαβνε να καταλαβει την Τριπολη και να ανατρεψει την φιλοτουρκικη κυβερνηση , τοτε η Ελληνικη Μπανανια τον αφησε στο ελεος των Τουρκων , οι οποιοι με τα Drons ανεκοψαν την πορεια του μη επιτρεποντας την καταληψη της.Τοτε επρεπε η κυβερνηση των αχρηστων να στειλει στρατιωτικη βοηθεια στον Χαφταρ και οχι να στελνει τωρα στους Ουκρανους χωρις κανενα κερδος αφηνοντας γυμνα τα νησια! Και πηγε τωρα να στειλει ανθρωπιστικη βοηθεια , χωρις καμια προστασια των Ελληνων αξιωματικων και μαλιστα οταν η Θεσσαλια βουλιαζει μεσα στα λασπονερα και στην βρωμα απο τα χιλιαδες νεκρα ζωα! Σ’ αυτους δοσατε 41% ραγιαδες , τωρα που απομακρινθηκατε απο την καλπη , ουδεν λαθος ανσγνωριζεται. Φατε τους τωρα στην…μαπα και τσιμουδια!

  12. φασιστες δειξτε λιγο σεβασμο επιτελους!

  13. Το ανθελληνικό τόξο τους έστειλε σαν πρόβατα προς σφαγή και κάνει ότι λυπάται. Ο Φλώρος τους έδωσε με την φωτογραφία που ανάρτησε και ξέρανε οι τζιχαντιστές και οι τούρκοι ότι πάνε και Έλληνες καταδρομείς! Ήταν και ο Αποστολάκης του σφύριζα που υποστηρίζει τον σύντροφο Κασελάκη με τον σύντροφο! Που χειροκρόταγε τον Τσιπροζάεφ που ανακοίνωνε την υπογραφή των Πρεσπών! Και όλοι αυτοί αντιδρούν να πάρει άδεια 5 μέρες ο Ηλίας που το ανθελληνικό τόξο δίνει άδεια σε αλλοδαπούς δολοφόνους και βιαστές και μετά δεν επιστρέφουν στις φυλακές!

  14. Εάν ήμουν ο γονιός δε θα δίσταζα τα τους έδιωχνα επί τόπου χωρίς δισταγμό!

  15. κρημα το παιδη δεν παιθαναι ομως και σε πολεμο με τους Τουρκους…εδω μιλαμαι για εγκλημα και ειδη ο Φλωρος και η παρεα του θα πρεπαι να ταν ειδη φυλακη μονο σε σοβαρα κρατοι…..δεν υπαρχη κανενας νεος Ντερτιλης στο στρατευμα να μαζεψει ολους αυτους τους επικυνδηνους προδοτες να ησυχασουμαι

    1. ( Ντερτιληδες)Υπάρχουν αν και ελάχιστοι, το ζητούμενο είναι εμείς τι κάνουμε; Τελικά είμαστε ραγιάδες, στους πολιτικούς απατεώνες, διαφορετικά δεν εξηγείται με τόσα που μας κάνουν σε καθημερινή βάση. Ραγιάδες = Ραγιάδες, μόνο και μόνο για το ατομικό μας συμφέρον!

    2. ΕΣΥ ΜΟΥΛΕ ΑΛΒΑΝΟ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ;

Comments are closed.