ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ “ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ” – Ιταλίδα πορνοστάρ βρέθηκε στη Μύκονο για “αρπαχτή” 10.000 ευρώ (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
martina

“Αναστέναξε” η Μύκονος από την νέα αποκαλυπτική εμφάνιση της πορνοστάρ Martina Smeraldi, που συνεχίζει τις διακοπές της στο νησί των Ανέμων.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, που σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην Μύκονο για “αρπαχτή” ύψους €10.000, ανέβασε επικίνδυνα την θερμοκρασία καθώς εμφανίστηκε στο beach bar SantAnna φορώντας ένα ασημένιο μικροσκοπικό μπικίνι που άφηνε λίγα στην φαντασία.

Η εκρηκτική Ιταλίδα συνοδευόταν από την εξίσου εντυπωσιακή σύντροφό της με την οποία πόζαραν στην πισίνα και κέντρισαν όλα τα βλέμματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ζόρικο το πλάσμα…φυσικά σαν αυτή και πολύ καλύτερες συναντά καποιος στα beach bar μας μιλούνια

  2. Υπάρχουν και οι δικές μας οι «influencers» που ξέρει όλος ο ντουνιάς πως βγάζουν τα χρήματά τους, τις έχουν πάρει και γνωστοί μας κτλ, αλλά κατά τ’ άλλα τις πλασάρουν για σοβαρές στα κανάλια και από δω και από κει.

  3. Μπραβο στη κοπελια. Αφου μπορει και περνει και τοσα πολλα διπλα μπραβο της.

  4. Τουλάχιστον αυτές που συμμετέχουν αποκλειστικά σε πορνό, δεν υποκρίνονται τις ηθικές παρά μόνο μία μικρή μερίδα τους. Η πλειοψηφία το λέει ευθέως ότι είναι ιερόδουλες. ‘Οχι σαν τις άλλες του Onlyfans και τις υπόλοιπες μη εκδιδόμενες που ενώ έχουν πάει μέχρι τα 25 τους με πάνω από 100 άντρες, αυτοπροβάλλονται ως απλώς απελευθερωμένες. Διαφωνώ με την διάθεση σαρκός αλλά αν δεν υπήρχαν κι οι εκδιδόμενες, τότε οι γυναικοκτονίες θα ήταν στα ύψη, όσο κι αν δεν αρέσει σε πολλούς να το ακούν. Οι άνδρες έχουμε δύναμη και δυστυχώς αρκετοί αρνούνται να την διαχειριστούν σοφά.

  5. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΣ ( ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΦΥΛΟΥ) λέει:

    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤ Ε ΕΠΑΞΙΑ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ♡♡♡ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    1. Αμα γρατσουνιστει κάπου αυτή αντί για αίμα θα βγάζει απο την πληγή κάτι άλλο… αυτό το παχύρρευστο το άσπρο.. 😁

Comments are closed.