ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ; ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ – ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK, ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟ – ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ

Κοινοποίηση:
astynomikos-7

Μία πρωτοφανής υπόθεση με πρωταγωνιστές δύο αστυνομικούς απασχολεί τα τελευταία 24ωρα την ΕΛ.ΑΣ. με έναν ειδικό φρουρό να καταγγέλλει μία συνάδελφό του για εκβιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση άρχισε να ξεδιπλώνεται το πρωί της περασμένης Τρίτης (25/6) όταν ο 31χρονος αστυνομικός προχώρησε στην καταγγελία ότι μία συνάδελφός του τον εκβιάζει. Μάλιστα προς επίρρωση των λεγομένων του επέδειξε και σχετικά μηνύματα που είχε λάβει στο κινητό του.

Όπως περιέγραψε ο ειδικός φρουρός, γνώρισε τη συνάδελφό του μέσω Facebook πριν από περίπου 12 ημέρες και άρχισαν να επικοινωνούν. Όταν ο 31χρονος αποφάσισε ότι ήθελε να διακόψει την επικοινωνία τότε η αστυνομικός άρχισε να τον απειλεί φραστικά ότι θα τον καταγγείλει ψευδώς για επίμεμπτη σε βάρος της συμπεριφορά και ότι θα του δημιουργήσει υπηρεσιακά προβλήματα. Μάλιστα τον προειδοποίησε ότι αν ήθελε να τον αφήσει ήσυχο θα έπρεπε να της δώσει 250 ευρώ.

Όπως είπε ο ειδικός φρουρός φοβήθηκε και ανησύχησε για το υπηρεσιακό του μέλλον, ακόμα και να αποταχθεί από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, και αυτό γιατί η συνάδελφός του είναι ανώτερη ιεραρχικά από αυτόν. Για το λόγο αυτό υπέκυψε στις απαιτήσεις της και της κατέβαλε 250 ευρώ σε προσυμφωνημένο ραντεβού στην Αθήνα.

Μετά από αυτά, η αστυνομικός συνέχισε να εκδηλώνει την ίδια συμπεριφορά σε βάρος του καταγγέλλοντα, ώσπου την Πέμπτη 20 Ιουνίου απαίτησε εκ νέου χρήματα με τον αστυνομικό να ενδίδει και πάλι και να καταβάλλει 230 ευρώ.

Ακολούθως ο ειδικός φρουρός προσπάθησε να αποκλείσει τους τρόπους επικοινωνίας της συναδέλφου του μαζί του, ωστόσο αυτή τον καλούσε τηλεφωνικά αποκρύπτοντας τον αριθμό της και κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων απαιτούσε επανειλημμένως να της δοθούν εκ νέου χρήματα.

Κατόπιν τούτων, ο αστυνομικός αποφάσισε να προβεί σε καταγγελία. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από συναδέλφους του, δέχθηκε κλήση στο κινητό του τηλέφωνο από άτομο που είχε αποκρύψει τον αριθμό κλήσης του και κατά την συνομιλία τους που ακολούθησε ενώπιον αστυνομικών προέκυψε ότι ήταν η καταγγελλόμενη αστυνομικός.

Μάλιστα, από τον μεταξύ τους διάλογο, επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι καταγγελίες του αστυνομικού καθώς η καταγγελλόμενη του ζήτησε να συναντηθούν απαιτώντας από αυτόν να της παραδώσει για τρίτη φορά το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και του ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, ότι εάν δώσει τα χρήματα «…δεν θα του έκανε κακό».

Μετά από αυτά, οι αστυνομικοί προσημείωσαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, «έστησαν» τη συνάντηση, και μετά την παράδοσή των χρημάτων στην καταγγελλόμενη αστυνομικό, την ακινητοποίησαν και την συνέλαβαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Ψοφο σε αυτό το γυναιο και στους φρουρούς της Νέας Τάξης. Αυτά τα αιδιοπανα συλλαμβάνουν Ελληνα Χριστιανό που είναι κατά των πουστοeuropride

  2. Κ αυτή η αστυνομικός θα με βοηθήσει εμένα κ την οικογένεια μου εάν χρειαστεί??? Ρε δε μπα να αυτωθειτε όλοι μέσα εκεί…..άρε παπαδοπουλε Γιώργο………

  3. Οτι Σκατα και το Φτυαρι….

    Δεν μου φαινεται αγγελουδι και αυτος, ενας αθωος δεν υποκυπτει να δεινει χρηματα επανειλημμενα σε καποια αγνωστη/ο που απλως συνομιλησε στο Facebook 12 ημερες ενωριτερα!
    ’Η ηταν παντρεμενος και ειχε σχεση με αυτην ή με αλλη και αυτη ειχε αποδειξεις ή–και το πιθανωτερο– να ειχαν κανει καποια βρωμοδουλεια μαζι και την ειχε ριξει!!!

  4. Κορίτσι του Κούλη μάλλον είναι που προφανώς μπήκε με βισμα και από ειδικές εξυπηρετήσεις που εκανε

  5. Η μία έπαιζε με το κινητό της, και μια γυναίκα βασανίστηκε και πέθανε, εξαιτίας της απραξίας της πρώτης … Η άλλη κάνει ζωή πορνοστάρ-μυκονιάτισσας … Η τρίτη την είδε “αφέντρα” και εκβιαστής … Σε τι κράτος ζούμε …

  6. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΚΟΠΕΤΟ ΑΓΡΙΟ!!!! ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!!! ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!!!!ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!!

  7. Εγώ τόσα χρόνια δεν έχω καταλάβει πως δημόσιοι υπαλληλίσκοι και ειδικά ένστολοι έχουν καινούργιες μοτοσυκλέτες και ακριβά αυτοκίνητα τη στιγμή που όπως όλοι λέτε παίρνουν 800 € το μήνα.
    Εγώ με δική μου δουλειά χωρίς να καπνίζω και να μαγκίζω το ποιό ακριβό αυτοκίνητο που αγόρασα εδώ και 10 χρόνια έκανε 2000€ εσείς πως τα καταφέρνετε ρε καβλιάριδες για πείτε μας να μαθαίνουμε!!!

  8. Επιχειρηματικό πνεύμα η δική σου. Αν του ζητούσε 1000 ευρώ από την αρχή, μάλλον δε θα τα έδινε. Σε τέσσερις δόσεις όμως των 250 ευρώ, ίσως. Αυτό θα πει ευκολίες πληρωμής!

  9. E, σιγά τι έκανε η μπασκίνα, πταίσμα, άλλωστε η εκβίαση και το χαφιεδιλίκι είναι στο dna τους.

  10. Οι γυναίκες σήμερα στην πλειοψηφία τους ουδεμία σχέση έχουν με ότι έχουμε στο νου μας για την λέξη γυ αικα.

  11. Οι περισσότερες γυναίκες σήμερα,για τα λεφτά πουλάνε και τον πατέρα τους,γεμίσαμε τάνες

  12. …..τα καλυτερα παιδιά εχει το ευηπολυπτο σωμα του βαψομαλλια!!….εκβιαστες….σωματεμπορους…..ναρκεμπορους….μπραβους….μιλάμε για αφροκρεμα…κολεγιοπαιδα ολα!!….

  13. Πάλι καλά να λέει που δεν έκανε η τσουλίτσα καταγγελία για βιασμό, είναι της μόδας τώρα.

Leave a Response