ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ! ΕΚΑΤΟ τουρκικά πολεμικά πλοία περνούν (προκλητικά) τον Βόσπορο… (BINTEO)

Κοινοποίηση:
MAK

Για πρώτη φορά στην ιστορία, 100 πολεμικά πλοία του τουρκικού ναυτικού άρχισαν να κινούνται στα στενά του Βοσπόρου. Υποτίθεται ότι η κίνηση …

Για πρώτη φορά στην ιστορία, 100 πολεμικά πλοία του τουρκικού ναυτικού άρχισαν να κινούνται στα στενά του Βοσπόρου. Υποτίθεται ότι η κίνηση αυτή, μαζί με αρκετά μαχητικά αεροσκάφη, γίνεται για τον εορτασμό των 100 χρονών της “Τουρκικής Δημοκρατίας”

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση τουρκικών πολεμικών πλοίων αυτή τη στιγμή στον Βόσπορο

Το εντυπωσιακό σε αυτή την ανοιχτή απειλή της Τουρκίας, είναι ότι οι λογαριασμοί που συνδέονται με την Βορειοατλαντική συμμαχία στην πλατφόρμα Χ, συγχαίρουν την Τουρκία για την επέτειο!

Δείτε πλάνα από την προκλητική επίδειξη δύναμης του Ερντογάν:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Γελάνε ορισμένοι χωρίς να γνωρίζουν Ιστορία, ότι το ίδιο ακριβώς έκαναν οι Τούρκοι το 1534, με τον καπουδάν πασά Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσα, μετά έκαναν ντου και κατέλαβαν όλα τα Ελληνικά νησιά και ό,τι είχε απομείνει από τα Λατινικά κράτη στην Ελλάδα, όπως η Ναύπακτος.

    Μόνο την Κρήτη απέτειχαν να καταλάβουν. Το πλιάτσικο και η καταστροφή ήταν τόσο τεράστια που ερημώθηκαν σε τέτοιο βαθμό, που οι απομείναντες κάτοικοι μετακινήθηκαν στην ενδοχώρα των νησιών τους και έφτιαξαν την “Χώρα” σε κάθε νησί.

  2. Πουλάει σανό στα μογγολάκια ο παππούς, μόλις βλέπει τα δύσκολα, Κοτοπουλάκης.

  3. Στα 100 που γράφεις έχεις βάλει μέσα και τη βάρκα της Μανταλένας🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Comments are closed.