ΑΥΤΗ ΥΠΕΚΛΕΠΤΕ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ- ΛΑΒΡΑΝΟΣ «ΣΚΟΤΩΝΑΝ». Αποκλειστικό. ΤΗΝ ΞΕΤΡΥΠΩΣΑΜΕ ΑΠ’ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΗΣ. Άφαντη για 2 χρόνια. Τη φυλάνε διεφθαρμένοι μπάτσοι και Εβραίοι σε ειδική κρυψώνα. Ευαγγελία Γεωργακοπούλου ή Βαγγελίτσα. Η τέως υποδιευθύντρια Τρομοκρατίας και Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΥΠ, καπετάνισσα του παρακράτους με 50 αστυνομικούς και αρχικοριούς, έστηναν βρωμοδουλειές με τον υπόκοσμο και τη Μαφία του Μαξίμου

Κοινοποίηση:
exofyllo17-10

teaser_17-10-2023

SΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο φύλλο της 17ης-10- 2023  του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

free-journalist

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ξέρω κοπέλα που δουλεύει στο νοσοκομείο της Κοζάνης.Οι παλιές μόνιμες καθαρίστριες στέλνουν τις κοπέλες των εργολάβων να καθαρίσουν τα πάντα και παίρνουν 2.000 ευρώ άνετα κάθοντας και δουλεύοντας άλλες για αυτές.

  2. ΟΙ 50 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!!

  3. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!

  4. Ο πατέρας μου έφτυσε αίμα για να πάρει τους βαθμούς και τα αμόρφωτα ζώα, που δεν πιστεύουν σε τίποτα, με μια κωλοσχολή ανεβαίνουν στην ιεραρχία. Πάντως, όπως λέει σε ένα σχόλιο, μοιάζει με γύφτισσα.

  5. Η καταστροφή της Αστυνομίας οι γυναίκες .
    Αυτήν δεν κάνει ούτε για ελιές στην Κορώνη και την είχαν Υποδιευθυντρια στο Τμήμα Τρομοκρατίας?
    Αυτήν,αυτήν αλήθεια τώρα ;

    1. Μισογύνης και μικροτσουτσουνος μου φαίνεσαι

      1. Βλάκα σου περνάω 22 πόντους όποτε θες εργαστήριο χεσμενο σου θίξαμε το σωβρακο σαπιε

  6. Τι καθάρματα δολοφόνους ψηφίσατε, ραγιάδες του κερατά; (!)

      1. Ρε σταμάτα να χρησιμοποιείς το ψευδώνυμο μου.
        Δεν ντρέπεστε λίγο.

  7. Η Βαγγελίτσα Γεωργακοπούλου γύφτισα είναι; Δε την ξέραμε απο που ξεφύτρωσε;

    1. Σε πιπώνει κανονικά και δεν μπορείς να της ξεφύγεις.

  8. Καλή θητεία σας ευχόμαστε, και να ξέρετε ότι περιμένουμε να κάνετε οικονομικό έλεγχο στα λογιστικά του Δήμου, και μάλιστα σε βάθος 25 ετίας.

  9. Δεν φαίνεται μεγάλη σε ηλικία. Πότε πρόλαβε να γίνει υποδιευθύντρια η αθυρόστομη βλαχάρα, το πιστό σκυλί του συστήματος;

    1. Σιγα εσύ… Με το ζόρι τελείωσες το λύκειο, μιλάς κιολαζ

Comments are closed.