ΑΥΤΗ είναι η πικρή ΑΛΗΘΕΙΑ: “Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ΜΗΝ μπει ο Κασιδιάρης στη βουλή και στο Δήμο Αθηναίων!”

Κοινοποίηση:
λιακος

Δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή που έφτασε στα ηλεκτρονικά συρτάρια του “Makeleio.gr”:

“Ο κυριος επαιτης ηρθε και ακουσαμε τα δωρα που του προσεφεραν…Μεταφορα σιτηρων και εκπαιδευση σε F16…Ο διαολος ειναι στη λεπτομερεια ομως που δεν μας ειπαν γιατι υπαρχει κρυφη ατζεντα σε αυτην την κυβερνηση…
Να μας απαντησουν αν ειμαστε σε πολεμο με τη Ρωσια η οχι.Το ειπε η Μπακογιανη σε πρωινη εκπομπη στην τηλεοραση…Αυτο που μας κρυβουν ειναι πως θα μεταφερθουν τα σιτηρα ως εδω …μηπως με συνοδεια πολεμικων σκαφων Της χωρας μας για καλυψη?
ΜΗΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΙΛΟΤΩΝ ,ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ?
Αυτος ο πολεμος ειναι χαμενος απο χερι για την Ουκρανια…Οσο συνεχιζει τοσα περισσοτερα εδαφη θα χασει στο τελος…Το τραγικοτερο ολων ειναι εξ’ετιας αυτου του Ζελενσκι και του προεδρου Μπαιντεν μπορει να αντιπαρατεθουμε αμεσα σε πολεμο με τη Ρωσια….Ειναι οι Ελληνες προετοιμασμενοι για κατι τετοιο?Ο Ερντογαν θα μεινει αλωβητος αλλα αυτη η χωρα θα καταστραφει ολοσχερως σε μια τετοια συγκρουση…αξιζει τον κοπο?

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ…”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

40 Σχόλια

  1. Όσοι υποστηρίζετε την Ελλάδα,την οικογένεια ή και τη θρησκεία μας,έχετε δίκιο.Πόσοι όμως είναι που το κάνουν αυτό; Αποδεικνύεται από τις εκάστοτε εκλογές,λίγοι.Απελπιστικά λίγοι.Με λίγους όμως,δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.Η κοινωνία έχει χαλάσει,χωρίς σκέψη,χωρίς αξιολόγηση και λογική κριτική των πραγμάτων και προσώπων.Θέλει λοιπόν ο κ.Κασιδιάρης να αλλάξει τα κακώς κείμενα,απο αγάπη-το πιστεύω αυτό-πρός την πατρίδα.Η πολιτική του σε πόσους απευθύνεται για να μπορέσει να υλοποιηθεί;Σε αυτό που αναφέρθηκα ανωτέρω.Σε λίγους!Δυστυχώς κύριοι.

  2. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ….
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Κ Ο ΧΙΟΣ… Η ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΤΑΝ !!!
    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ……. ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΤΟΥΣ…..
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.

  3. Σήμερα το κεερφα κάνει διαδήλωση μιλώντας για δολοφονία προσφύγων στον Έβρο που καήκανε και οι πληροφορίες λένε ότι βάλανε φωτιά για να ζεσταθούν! Είναι φανερό ότι με τις ευλογίες του κέπτοκρατικού τόξου ξεσηκώνουν τους λαθρομετανάστες και πάνε να τα ρίξουν στην Ελλάδα αντί στους δουλέμπορους του Ερντογάν. Ψηφίστε όλοι Ηλία και κινητοποιείστε όλους να κατέβουμε στους δρόμους να σώσουμε γην Ελλάδα που χάνεται. Αυτοί έχουν τα τουρκοκάναλα, λεφτά, εξουσία,πουλημένους δημοσιογράφους, μκο αλλά εμείς έχουμε την Ελληνική Ψυχή και θα νικήσουμε. Ετοιμαστείτε όλοι για τον Υπέρ Πάντων Αγώνα απέναντι στους προδότες και τα γιουσουφάκια του Ερντογάν και του Ζάεφ και των δουλεμπόρωντου Ισλάμ.

  4. Άντε Λιάκο νά σέ δούμε Δήμαρχο νά διώξεις τά λάθροπιθήκια γιατί θά μάς κάψουν όλους ζωντανούς. Ο Κούλης είπε ότι είναι ευτυχισμένος πού θά ζεί σέ μιά πολυπολιτισμική κοινωνία. Τι τήν πέρασες τήν Ελλάδα ρέ Μούλικο; Αμερική Καναδά πού ζούνε Ιθαγενείς;

  5. ειναι νομοτελεια να κυβερνησει ο Κασιδιαρης…..

    “οταν ο Ελληνας παψει να ειναι Εθνικιστης η Ελλαδα θα πεθανει ”
    ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

  6. Κανονικά έπρεπε να υπάρχουν hammers στους δρόμους και ερπιστιοφορα με βαρύ οπλισμό 50 άρια και λοιπά αλλά δεν βλέπω κάτι τετειο άρα όλα καλά ζητο ο εθνάρχης μας ο ατσαλινος δοκός του έθνους μας Κυριάκος χρυσός Μητσοτάκης…Μην ακούσω για καταδρομείς και πεζοναύτες και βατράχια με καλσόν στην παρέλαση την 28η και τακούνια τζάμπα τα κέφια του δημοσίου αν θέλαμε γυμνασμένους πάμε και σε ένα γυμναστήριο αν θέλαμε παλικάρια να ξέρουν να χειρίζονται όπλα πας στην Κρήτη από 8 χρόνον παίζουν με αυτά και πάλι είναι αργά αν είσαι αυτιστικός μόνο

    1. Με αυτά που λες συμφωνώ 100% και ναι θα έπρεπε να υπάρχουν όλα αυτά “χτες” πριν ξεκινήσουν οι εμπρησμοί και οι φωτιές σε όλη την ελληνική επικράτεια.
      Με εντολή της στρατιωτικής ηγεσίας οι άντρες των ειδικών δυνάμεων θα έπρεπε να έχουν στήσει ενέδρες σε όλες τις δασικές εκτάσεις (σύνορα) και όλο το στρατιωτικό προσωπικό να είναι σε ύψιστη επιφυλακή με ρητές εντολές πως θα πράξουν απέναντι στον κάθε παράνομο εισβολέα και κάθε εμπρηστή.
      όποιος καίει δάσος διαπράττει ανθρωποκτονία κατά συρροή είναι δολοφόνος κατά συρροή.
      η τεχνολογία το έτος 2023 υπάρχει υπάρχουν τα Drones (UAV) υπάρχουν οι δορυφόροι ακόμα και της NASA υπάρχουν και άλλες πηγές που μπορείς να έχεις 24/7 LIVE εικόνα από όλη την επικράτεια.

  7. Ηλία είμαστε μαζί σου… Καλή δύναμη, καλή επιτυχία…Ο Θεός να σε προστατεύει…

  8. Επειδή σας όρμηξαν μερικοί φίλοι του Κασιδιάρη, θα ήθελα, ευγενικά, να σας ζητήσω να μας πείτε για ποιον λόγο πιστεύετε ότι δεν πάμε καλά όσοι τον υποστηρίζουμε, με αίμα και διώξεις πιστέψτε με και επίσης, αν έχετε κάποιο πρότυπο Εθνικού Σωτήρα.
    Με επιχειρήματα παρακαλώ, για να γίνεται διάλογος.

    1. Δεν ξερω αν πατε καλα , ουτε με ενδιαφερει , μπορει και να πατε . απλα να σου πω καποια πραγματα στα γρηγορα . Ειναι σαφως εξυπνος και δραστηριος οκ . Αλλα δυστυχως προερχεται απο εναν σημαδεμενο ( πολυ ασχημα ) χωρο , τον χωρο της χρυσης αυγης που δεν ηταν ενα απλο κομμα , αλλα μια παρα-στρατιωτικη οργανωση με ιεραρχια με « εγερθητω » κτλ , δηλαδη με δομη στρατοκρατικη , με ταγματα εφοδου απο λεβεντοπαιδα , με ολα αυτα τα γνωστα ( και αγνωστα ) που βαρυνεται.. .Επισης ο συγκεκριμενος εχει κανει φαουλ σημαντικα στη συμπεριφορα του οταν εριξε το νερο στη δουρου και βαρεσε την κανελλη live ( ελεος ) , επισης βαρεσε καμερες , προπηλακισε δημοσιογραφους ,γενικα ειναι ευεξαπττος και απροβλεπτος , ο χωρος της πολιτικης δεν ειναι τσαμπουκαλικια , θελει και διπλωματια , ωριμοτητα , ψυχραιμη αντιμετωπιση των καταστασεων , υποβαθρο μορφωσης και καλλιεργειας και πολλα αλλα που αμφιβαλλω αν τα εχει εκτος αν θεωρειτε λυση των προβληματων να παρουμε τις καραμπινες και τα αυτοματα και να βγουμε στους δρομους και οποιον παρει ο χαρος ( λαθρο , λοατκι κτλ ) , αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα , να μας πει συγκεκριμενο προγραμμα για ολα τα προβληματα και βλεπουμε ..

      1. Κατηγορεις την Χρυση Αυγη αλλα η πραγματικοτητα μας εδειξε οτι οι εγκληματικες οργανωσεις του Πασοκ Συριζα Νεα Δημοκρατια ειναι η πηγη του κακου και ανεφερες οτι ο χωρος της πολιτικης δεν ειναι τσαμπουκαλικια , θελει και διπλωματια , ωριμοτητα , ψυχραιμη αντιμετωπιση των καταστασεων , υποβαθρο μορφωσης και καλλιεργειας και πολλα αλλα…..δηλαδη αυτα τα εθνοπροδοτικα κομματα εχουν ολα αυτα;;;
        Η πιωμενος εισαι η μαστουρομενος η το παλιοτρολλ που παινει για να αφησειτο δηλητιριο Μωρη Οχια αιγαμιδια μλκα.

      2. Εάν σε έβαζαν φυλακή για 2 κυνηγετικά όπλα που τα είχες δηλωμένα στην αστυνομία και είχες πάρει νόμιμη άδεια και να σου λεει η εισαγγελέας ότι έχεις νόμιμη άδεια αλλά οι ΜΑΚΙ ( ΓΑΛΛΟΙ στο Β παγκόσμιο ) με τα δίκανα αυτά σκότωναν τους Γερμανούς , άρα είσαι επικίνδυνος.
        Και έτσι μπήκε στην 1η φυλακή.

        ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ;

      3. Τάγματα εφόδου έχει το Κ.Κ.Ε.
        Στρατιωτική πειθαρχία έχουν και οι πρόσκοποι ή όταν κάναμε δοκιμαστικές παρελάσεις στο γυμνάσιο.
        Στρατοκρατική δομή δεν υπάρχει αλλά δομή και ιεραρχία όπως σε όλα τα πολιτικά κόμματα.
        Όσο αφορά για το νερό που δρόσισε τη Δούρου που τον προκάλεσε ή το χαστούκι στη Κανέλλη που τον αποκάλεσε πουσταριό φασισταριό χτυπώντας τον στο πρόσωπο με την εφημερίδα, αθωώθηκε.
        Όσο αφορά για αυτά που κατηγορείται, η αρμόδια εισαγγελέας στη δίκη της Χ.Α Αδαμαντία Οικονόμου στην 8ωρη αγόρευση της, πρότεινε την αθώωση και την απαλλαγή ΟΛΩΝ των Βουλευτών και στελεχών του κόμματος για την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, συναυτουργία η κάλυψη στη δολοφονία Φύσσα γιατί ΔΕΝ προέκυψε το παραμικρό στοιχείο μετά και το άνοιγμα των τηλεφώνων.
        Αν θέλεις συγκεκριμένο πρόγραμμα, να μπεις στη σελίδα του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ και να διαβάσεις.
        Επίσης μπορείς να παρακολουθήσεις στο youtube ομιλίες του με τις θέσεις και τα πιστεύω του αλλά και λύσεις που προτείνει για τα προβλήματα της Ελλάδας.
        Ενδιαφέρον δε, θα ήταν να παρακολουθήσεις τις τάπες αλλά και το στρίμωγμα σε Κοντομηνά, Αλαφούζο, Στουρνάρα, Βορίδη, Γεωργιάδη όταν ήταν στις εξεταστικές επιτροπές στη Βουλή.
        Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

  9. Ο Λιάκος θα τους γαμήσει πατόκορφα, το πιάτο της εκδίκησης είναι πάντα κρύο.

      1. Εάν σε έβαζαν φυλακή για 2 κυνηγετικά όπλα που τα είχες δηλωμένα στην αστυνομία και είχες πάρει νόμιμη άδεια και να σου λεει η εισαγγελέας ότι έχεις νόμιμη άδεια αλλά οι ΜΑΚΙ ( ΓΑΛΛΟΙ στο Β παγκόσμιο ) με τα δίκανα αυτά σκότωναν τους Γερμανούς , άρα είσαι επικίνδυνος.
        Και έτσι μπήκε στην 1η φυλακή.

        ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ;

      2. Εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια.
        Σουρωτήρι και πεδίο βολής είναι ο τεράστιος σφυκτιρας σου

    1. ΣΕ ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΖΟΥΝΕ ΣΥΧΝΑ ΜΟΥΛΕ;

  10. εγώ λέω δεν θα μπει ούτε στον δήμο της αθήνας ούτε στην περιφέρεια ούτε στην βουλή (μόνο στα τρελά του όνειρα) και αν συνεχίσει να προκαλεί την τύχη του ενάντια στο σύστημα θα πάθει και αυτός ατύχημα όπως έπαθε αυτός που πρόδωσε τον Β.ΠΟΥΤΙΝ καλό είναι να προσέχει γιατί εκεί στις φυλακές πολλά “ατυχήματα” μπορούν να συμβούν ή “αυτοκτονίες” ή “φυσικά αίτια”.

    άντε ηρεμήστε με τον ΝΑΖΙ – ΔΟΛΟΦΟΝΟ

    αν θέλετε όταν γίνουν εκλογές δεν έχω αντίρρηση να ψηφίσετε ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ κόμμα ή το ΚΚΕ ή το ΜΕΡΑ 25 ή το ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ ή το ΕΠΑΜ ή ότι τραβάει η ψυχή σας

    αλλά αν την επόμενη μέρα πάλι βρίζετε όπως τώρα την ΝΔ και τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (αλλά και όλους τους προηγούμενους) και λέτε ότι φταίνε οι ΑΛΛΟΙ όχι ΕΣΕΙΣ/ΕΜΕΙΣ ο ΕΑΥΤΟΣ σας

    τότε δεν υπάρχει άλλη εξήγηση είστε βλάκες/ηλίθιοι.

    1. ηλιανα αμορφωτη αντιχριστη και ισλαμοκουμουναζιστρια μαθε οτι ο χυσσας ακομα ζει και σας δουλευει ζωα!ποτε δν ψοφησε ο ψευτονεκρος ηθοποιος…ετσι μας ειπε η 1 απτις 3 δικηγορους του χυσσα που την ξερουμε προσωπικα…αυτη που και καλα της εκαναν επιθεση στη φαβελλα…αλλα τελικα ειχε μεινει εγγυος και επρεπε ναποχωρησει απτη δικη!κκε μερα 25 και επαμ λεει ο παιδοφιλος ανθελληνας σαταναζιστης ηλιας…ουστ ρε νεκρε λαμογιο γυναικωτε ηλιθιε και πανηλιθιε μαζι που πιστευεις οτι σου λεει το μεγκα και ο σκαι και το παιζεις εξυπνος!

      1. όταν γράψεις επώνυμα και όχι σαν τρολ θα σου απαντήσω ανάλογα

        δεν θα σχολιάσω ούτε θα απαντήσω για το νεκρός γιατί σέβομαι τον χώρο που με φιλοξενεί τον οποίο θα έπρεπε και εσύ να σέβεσαι βλάκα/ηλίθιε.

        γιατί είσαι τόσο βαθιά νυχτωμένος που δεν έχεις καταλάβει σε ποιον μιλάς και από ποιον χώρο

        άμα λέω ότι είσαι βλάκας/ηλίθιος έχω άδικο μετά

        ποιος σου είπε ρε βλάκα/ηλίθιε ότι βλέπω ΜΜΕ στην τηλεόραση η τηλεόραση παίζει μόνο ταινίες/σειρές για την ενημέρωση μου έχω ιστοσελίδες όπως το ΜΑΚΕΛΕΙΟ του αγαπητού Σ.ΧΙΟΥ και άλλες

        αλλά είσαι τόσο βλάκας/ηλίθιος που δεν καταλαβαίνεις

        1. τραβα γαμησου ρε πουστρα που μας πρηζεις τα αρχιδια με τις μαλακιες που γραφεις εδω μεσα,,,,και πεσ μου ρε φλωρε που εισαι να βρεθουμε απο κοντα να δεις κατι εκπαιδευτες της μαλακιας οπως εσενα πως εξαυλωνονται σε ανυποπτο χρονο…..

    2. Μπερδεύτηκα…
      -Ποιον αποκαλείτε ΝΑΖΙ – ΔΟΛΟΦΟΝΟ ;
      -Πρόδωσε κάποιον ο Κασιδιάρης;
      -Τί θέλετε από κάποιον πολιτικό, να μην προκαλεί την τύχη του ενάντια στο “σύστημα”, ή το αντίθετο;
      -Έτσι όπως εκφράζεστε, εννοείτε ως “σύστημα” τον Πούτιν.
      Σας έχω νέα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, γι΄ αυτό βρίσκεται σε πόλεμο με 122 χώρες!

      1. Να σου εξηγήσω λοιπόν
        ΝΑΖΙ αποκαλώ τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ καθώς ήταν βουλευτής (εκλεγμένος) της Χ.Α. μιας εγκληματικής/παραστρατιωτικής οργάνωσης που διέπραξε δολοφονία έλληνα πολίτη και δολοφονίες ξένων πολιτών.

        Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ αυτούς δηλαδή που η άλλη πλευρά αποκαλεί ΦΑΣΙΣΤΕΣ/ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ή αλλιώς ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ/ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

        Αλλά θα πρέπει να καταλάβεις το να είσαι ΝΑΖΙ και ΕΛΛΗΝΑΣ δεν πάει…

        πάμε παρακάτω ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ας έχει πόλεμο με όλο τον κόσμο

        πρώτα από όλα ξεχνάς ότι έχει ένα βαλιτσάκι που ελέγχει πυρηνικά και δεν είναι μόνο η ΡΩΣΙΑ αλλά έχει μαζί του την ΚΙΝΑ έχει μαζί του την Β. ΚΟΡΕΑ και φυσικά αρκετές μουσουλμανικές χώρες που διαθέτουν πυρηνικά…

        που λες ο Β.ΠΟΥΤΙΝ όμως έχει άλλη μέθοδο αν θέλει να σε πεθάνει
        θα πεθάνεις η από “ατύχημα” η από “αυτοκτονία” η από “φυσικά αίτια”

        αν ο επόμενος στόχος είναι ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ της ουκρανίας πίστεψε με θα ανησυχήσουν πάρα πολλοί δυτικοί σύμμαχοι του γιατί θα είναι οι επόμενοι…

    3. Σε καταλαβαίνω ότι σου λυπεί το χάδι του Ηλία και Πονάς πολύ .
      Το κακό είναι ότι δεν θα σε χαϊδεύσει ξανά οπότε πήγαινε να βρεις χαρά σε λαθρο , μουλικο.

      1. Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά και αυτός που λες είναι πολύ μικρός και καλό είναι να προσέχει εκεί που βρίσκεται στις φυλακές γιατί πολλά ατυχήματα γίνονται στα ντους και είναι κρίμα να του πέσει το σαπούνι γιατί τότε θα υπάρχει πρόβλημα…
        και εσύ είναι πολύ μικρός αγαπητέ μου
        γιατί ξέρεις όποιος φοράει τον πράσινο μπερέ και το σήμα των ειδικών δυνάμεων και έχει υπηρετήσει αλλά ήταν και εκπαιδευτής μάλλον κάτι σαν εσένα τους έχει για πρωινό πριν την γυμναστική

        όποτε άντε γεια…

    4. Άσχετε,
      η εισαγγελέας τον αθώωσε, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο εις βάρος του, δεν έχει διαπράξει ΚΑΝΕΝΑ ποινικό αδίκημα.
      Είναι στη φυλακή άδικα, χωρίς να λυγίσει δίνει αγώνα ενώ άλλοι στη θέση του θα είχαν προσκυνήσει το σύστημα για να γλυτώσουν.
      Ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας.

    5. Εσύ που δίνεις συμβουλές και που ξέρεις να χαρακτηρίζεις τον καθένα για πες μας ο Ρουπακιας σε ποιο κόμμα ήταν γραμμένος στα 20,25,30,35,40του; Εγώ ξέρω και σε ποιες εργατικές κατοικίες του Ταύρου έμενε. Εσύ πες μας το κόμμα του. Με προβοκάτσια και λόγω ανόδου δημοσκοπικα τους εχωσαν μέσα γιατί η ΝΔ δεν θέλει ποτέ στα δεξιά της κόμμα που θα θυμίζει στο λαό την πραγματική δεξιά.

  11. Ποιοί βάλανε τους Ουκρανούς ναζιστές στη Βουλή, με τατουάζ σβάστικες και τερατόμορφες μούρες; Μα φυσικά τα φίδια που κυβερνάνε σήμερα. Όλοι οι ανάξιοι, όλοι οι κουτοπόνηροι εγκληματίες έτσι λειτουργούν, κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια γιατί αν κοιταχτούν πραγματικά στον καθρέφτη τους θα τρομάξουν και οι ίδιοι απο την σήψη που έχουν. Το μεγαλύτερο ναζιστικό κόμμα στην Ελλάδα είναι η ΝΔ.

  12. Ο Κασι θα μπει στην βουλη οσο και να κτυπουν τον κωλο τους κατω. Ο ποιο γνησιος Ελληνας πολιτικος, της συγχρονης εποχης. Ενα φτωχοπαιδο απο τα μανιατικα του Πειραια, που παρεμεινε γνησιος και καθαρος.

  13. Φιλοι οσο μπορουμε περισσοτερο συμμετοχη στον Ελληνα Κασιδιαρη για την Δημαρχια του στην Αθηναγιατι αυτο το διαβολοσογο με την φορα που εχουν παρει με τις Πυρκαγιες δεν αποκλειιεται να αρχισουν και τις φωτιες για να κατακαψουν και την Αθηνα και να αρχισουν το πλιατσικο της απο τους φιλους τους …….επενδυτες λαθρες,και δεν αποκλειεται απο αυτον τον μισελληναπο αυτον που μισει οτιδηποτε ειναι Ελληνικο απο αυτον τον αχρειο να βαλει και ανεμογεννητριες και στον Ιερο βραχο της Ακροπολης ,σιγα που τον νιαζει,απο αυτο το κωλοσογο ολα μπορει να τε περιμενει κανεις !!!!!!

  14. Με ποιο δικαίωμα παρακαλώ ορίζουν και αποφασίζουν ποιος θα μπει υποψηφιότητα και ποιος οχι τι ειναι Αυτα ρε σε τι φασιστικό καθεστώς ζούμε!

    1. Με το δικαίωμα που τους δίνεις “Εσύ” καθήμενος στον καναπέ και κατεβαίνοντας σε γελοίες ειρηνικές διαμαρτυρίες, που έχει οργανώσει το ίδιο το σύστημα..!!! Οσο “αδιαφορείς” και “φοβάσαι” τους Εβραίους πράκτορες που “σε” καταστρέφουν, τόσο θα διαλύεσαι καθημερινά. Το τέλος είναι εδώ και σε πολύ λίγο θα το “δεις” με τα ίδια σου τα μάτια…
      Οσο για τον Κασιδιάρη, δεν πρόκειτε να επιτρέψουν τα Εβραιοσκουπίδια να συμμετέχει πουθενά. Αυτό όμως δεν είναι το κύριο ζητούμενο. Αυτό που δεν μας λέει ο ίδιος είναι, το πως θα διώξει τα χιλιάδες λάθρο πιθήκια από την Αθήνα…::::::::::::::::::::::::: Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, μόνο με όπλα φεύγουν αυτοι και αν.!!!!!!!!!
      Αυτά τα ολίγα ευαισθητοποιημένε πολίτη της πολυθρόνας……………..

  15. Aντε και με τον Κασιδιάρη το παραχέσατε. Σε λίγο θα τον ανακηρύξετε Εθνικό σωτήρα. Δεν πάτε καλά, μα καθόλου καλά.

    1. Αλβανε ΝΑΙ ειναι ο Εθνικός μας σωτήρας εσεις να ετοιμαζεστε σιγα σιγα για επιστροφη στο χωριο σας την αλβανια.

      1. Ελληνας είμαι , πιο πατριώτης από σένα. Δυστυχώς δεν μπορώ να ανοίξω το κεφάλι σου που είναι γεμάτο πίτουρα, να σου βάλω μυαλό.

    2. ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΛΒΑΝΟΛΟΑΤΚΙ.
      .
      ΕΊΝΑΙ Ο ΜΌΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΌΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΏΤΗΣ.
      .
      ΟΙ ΝΑΖΊ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ.

      1. Ακριβώς οι ναζί είναι στη Βουλή για αυτό δύο φορές φιλοξένησαν και τους ναζιστές φίλους τους Ουκρανούς. Απλά τόσα χρόνια όποιος μιλάει για την πατρίδα τον λένε φασίστα, όποιος θέλει την εικόνα του Χριστού και την σημαία στα σχολεία τον λένε φασίστα, όποιος θέλει εφαρμογή του Συντάγματος και των νόμων τον λένε φασίστα, όποιος θέλει την ελληνική οικογένεια όπως την ξέραμε τον λένε φασίστα, υπομονή και θα δουν ότι η ιστορία μας έχει δείξει ότι την κατάλληλη στιγμή πάντα κάτι γίνεται και σώζεται η ευλογημένη πατρίδα μας.

    3. δεν κοιτας που το αχρηστο αφεντικο σου καιεει ολη την χωρα για τα αφεντικα του που οντως ειναι τα χειροτερα φασισταρια που εχουν περασει παγκοσμιως αλλα σε ενοχλει ο Ηλιας στο φιναλε οι δηθεν δημοκρατες βοηθουν τον ναζιστη ουκρανο οχι ο Ηλιας θα σας περασει μιασματα. εσεις φοβοσαστε και την σκια σας

Comments are closed.