ΑΥΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ – “Δεν αντέχουμε άλλο” φωνάζουν οι γιατροί – “Με ψηφίζουν 18χρόνια” απαντάει ο Άδωνης (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
adonis

Σε νοσοκομείο των Δωδεκανήσων βρεθηκε ο Άδωνης Γεωργιάδης με τους γιατρούς να του τα… λένε έξω από τα δόντια. “Δεν αντέχουμε άλλο. Χαλάτε ένα σωρό λεφτά για αεροδιακομιδές και δεν φέρνεται προσωπικό. Πεθαίνουν στις καρότσες γιατί δεν έχουμε ασθενοφόρα” λέει η γιατρός και ζητάει στον Υπουργό να κοιτάξει τον κόσμο στα μάτια.

Η απάντηση; Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον πάντα αλαζόνα Γεωργιάδη: “18 χρόνια με ψηφίζουν”! Αυτό είχε να απαντήσει…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΧΘΕΣ ΨΑΧΝΑΜΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ (ΟΧΙ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΛΙΓΔΙΑΡΗ (ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΕ).
    ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ , ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

  2. Αυτός σωστά τα λέει. Αφού υπάρχουν τούβλα ψηφοφόροι που τον ψηφίζουν 18 χρόνια, καλά να πάθουν όλοι, γιατροί και ασθενείς. Στο εξωτερικό όλα τα νοσοκομεία έχουν καθημερινά ER Emergency Room για τα επείγοντα. Σαφώς υπάρχει και το απαραίτητο ειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Στην Ελλάδα αυτές οι επιλεκτικές εφημερίες είναι ότι πιο γελοίο υπάρχει στον πλανήτη. Αντί να τρέξουν τον ασθενή στο πιο κοντινό νοσοκομείο, ψάχνουν να βρουν ποιό εφημερεύει, αν έχει ανοικτό π.χ. το καρδιολογικό ή το ορθοπεδικό κι έτσι χάνεται πολύτιμος χρόνος. Με αυτόν τον κ. Γεωργιάδη, δεν φτιάχνει το σύστημα υγείας. Χρειάζεται άνθρωπος με γνώσεις και ευθήνη, που αισθάνεται αγάπη για τον άρρωστο άνθρωπο.

  3. Τα φακελάκια τα αντέχετε; Σκατόψυχα καριόλια, εκβιαστές. Το 1/2 τουλάχιστον του Ε.Σ.Υ. είστε αμόρφωτοι από ιταλοσλοβακοβουλγαρορουμανοτσεχίες με πέτσινο χαρτί. Δρόμο αν δεν σας αρέσει, 2.5000 ευρώ / μήνα και έξτρα τα δωράκια από φαρμ. εταιρείες.

  4. Καρκινο σε οσους ανηκουν στο 41%.

  5. O Σπύρος έχει δίκιο, ‘είμαι βλαξ αλλά εσείς ακόμα πιο πολύ που με ψηφίζετε 18 χρονια’

  6. ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΤΠ

  7. Το είπε ο άνθρωπος με ψηφίζετε εσείς φταίτε…

  8. εχουμε καταντησει ο αποπατος της ευρωπης με απατεωνες πωλιτικους που μονο μιζες ξερουν να παιρνουν

  9. Φάτε τον ηλίθιοι Έλληνες τον τηλεπλασιέ αγράμματο -τσαρλατάνο- απατεώνα Άδωνι… τέτοιοι είστε κι εσείς που τον ψηφίζετε παλιό σκουπίδια

  10. αν οι μλκες ειχαν θεο , αυτος θα λεγοταν ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

  11. Ποσο γουσταρω που εχετε τετοιους υπουργους να σας την λενε στα μουτρα δε λεγετε. Της εκανε τα μουτρα κρεας ο Αδωνης. Μπραβο του !!!!!!. Μετεθεσε την Αδωνη να γουσταρω τη σκροφα που τολμαει να διαμαρτυρετε στο 41% .

  12. Ανεχόσαστε για προιστΆΜΕΝΟ ΈΝΑ ΑΓΓΡάματο βιβλιοπώλη αθλιοι γιατροί

  13. Ζαία υποψήφια.
    Μιαν απορία έχω κι οποίος μπορεί να μου την λύσει. Αφού έχει τόσα προβλήματα η κυρία, γιατί δεν παραιτείται να ηρεμήσει; Τί της έχουν τάξει;

Comments are closed.