ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

Κοινοποίηση:
karamanlis-nikos-empristiki-0 (Custom)

Ένα από τα πολλά καρκινώματα από τα οποία θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να απαλλαγεί η Ελλάδα, είναι τα πληρωμένα πιστόλια των ΜΜΕ! Στο «στόχαστρο» μπαίνει σήμερα ο «γαλάζιος» εκδότης Νίκος Καραμανλής και όλες οι βρώμικες και σκοτεινές λεπτομέρειες του βίου και της πολιτείας του…

Αν είσαι απλός πολίτης και χρωστάς στην τράπεζα, στην εφορία ή κάπου αλλού, θα κυνηγηθείς από τα κοράκια μέχρι να πληρώσεις…και αν δεν πληρώσεις τότε θα χάσεις το σπίτι σου, το αυτοκίνητό σου ή οποιοδήποτε περιουσιακό σου στοιχείο και κανείς δεν θα ενδιαφερθεί αν ζεις ή αν πέθανες… Αν είσαι όμως «πιστόλι» του Μητσοτάκη και αν σε λένε και Καραμανλή…τότε όχι μόνο δεν πληρώνεις, αλλά και όποτε εσύ το αποφασίσεις και το γουστάρεις, τραβάς και μια πτώχευση, μηδενίζεις τα χρέη σου και ξανά προς την «δόξα» τραβάς!
Αυτός είναι ο τρόπος του Καραμανλή! Όχι του Κώστα, αλλά του Νίκου Καραμανλή του εκδότη… Φυσικά, όπως όλοι γνωρίζουμε, το όνομα στην Ελλάδα ανοίγει πόρτες και ακριβώς για αυτό ο Νίκος Καραμανλής, στα πρώτα του βήματα, όταν συνδιοργάνωνε καλλιστεία, (όπως μας είπε ο μαρτυριάρης φίλος του και τότε συνεργάτης του) άφηνε δεξιά και αριστερά να διαρρέει ότι έχει συγγενικές σχέσεις με τον πρώην Πρωθυπουργό, για ευνόητους λόγους!

Ο κατά φαντασία ξάδερφος λοιπόν (ποτέ δεν το διέψευσε μέχρι και σήμερα) με το πέρασμα των χρόνων και μέσα από πολύ σκοτεινές διαδρομές από τον χώρο των καλλιστείων έκανε το “colpo grosso” και ως εκδότης πλέον αναδεικνύεται σήμερα ως ένα από τα πιο δυνατά «γαλάζια πιστόλια» του Κυριάκου Μητσοτάκη και πληρώνεται αδρά για τις υπηρεσίες του με άφθονο κρατικό χρήμα!

Το όνομά του και ο όμιλος NK Media Group όχι μόνο φιγουράρουν στην περιβόητη Λίστα Πέτσα η οποία το 2020 εξαγόρασε την ομερτά όλων των συστημικών ΜΜΕ την περίοδο του Covid-19. Τότε, ο διαπλεκόμενος εκδότης έλαβε το ποσό των 68.200€, παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες ιστοσελίδες του είχαν ελάχιστη επισκεψιμότητα.

Λίγο παλιότερα βέβαια, σε μία από τις πλέον σκοτεινές υποθέσεις, αυτή του 2014 επί Υπουργία Άδωνι Γεωργιάδη, ο Νίκος Καραμανλής έλαβε 494.579€ για να προβάλει το αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ!

Και κάπου εδώ είναι να απορεί κανείς πώς γίνεται να έχεις πάρει τόνους δημόσιου χρήματος και από το 2019 μέχρι σήμερα να έχεις δηλώσει δύο φορές πτώχευση!

Αυτή η διασύνδεση με την πολιτική εξουσία υπονοεί πως ο Καραμανλής εκμεταλλεύεται τις σχέσεις του για να εξασφαλίζει χρηματοδοτήσεις, χωρίς τα μέσα του να έχουν την απαραίτητη επιρροή ή απήχηση στο ευρύ κοινό.

Μιντιακή Προπαγάνδα και Στενές Σχέσεις με την Κυβέρνηση

Τα μέσα του Νίκου Καραμανλή έχουν κατηγορηθεί για προπαγανδιστική λειτουργία υπέρ της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Η γραμμή τους είναι εμφανώς φιλοκυβερνητική, με τίτλους όπως «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ηγέτης του 21ου αιώνα» να υποδηλώνουν την πολιτική τους τοποθέτηση. Ταυτόχρονα, τα μέσα του επιτίθενται συστηματικά στην αντιπολίτευση, αφήνοντας την εντύπωση ότι λειτουργούν ως εργαλεία προπαγάνδας, παρά ως ανεξάρτητοι δημοσιογραφικοί οργανισμοί.

Η στενή σχέση του με κορυφαία στελέχη της ΝΔ έχει επιβεβαιωθεί από την παρουσία βουλευτών και υπουργών σε εκδηλώσεις που οργανώνει ο όμιλός του, όπως τα καλοκαιρινά gala και οι γιορτές της εφημερίδας «Karfitsa» και όχι μόνο. Μια σειρά από γνωστά στελέχη της ΝΔ συνηθίζουν να δίνουν το παρόν, πάντα με το αζημίωτο, καθώς η στήριξη αυτή είναι αμφίδρομη, μιας και από την πλευρά της, η κυβέρνηση τον χρηματοδοτεί μέσα από διάφορα προγράμματα!

Οι υπουργοί του Μητσοτάκη, με τους οποίους ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει τον Νίκο Καραμανλή σε γκαλά της…«καλής κοινωνίας» συχνά φιλοξενούνται σε διθυραμβικά άρθρα σε μέσα του Ομίλου του, όπως το «Παρασκήνιο», η «Karfitsa» και η «Political», καθώς και ιστοσελίδες όπως το paraskhnio.gr και το karfitsa.gr. Αυτές οι σχέσεις όπως είναι φυσικό ενισχύουν τις φήμες περί διαπλοκής και επηρεάζουν την εικόνα της ανεξαρτησίας των μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα.

Ο ίδιος  έχει φτάσει στο σημείο να παραδέχεται δημόσια και εγγράφως ότι έχει «δικούς του» μέσα στην Ηρώδου Αττικού και να μην τον ελέγχει κανείς! (Αν αυτός δεν είναι ο ορισμός του εκβιαστή/απατεώνα ποιος είναι;).

«Εγκληματικές» Επιθέσεις και Προστασία από την ΕΛ.ΑΣ.

Ο Καραμανλής απασχόλησε τα ΜΜΕ με τις «εγκληματικές» (;) επιθέσεις σε βάρος του, όπως όταν το 2017 βρέθηκε χειροβομβίδα έξω από το σπίτι του και το 2020, όταν εξερράγη βόμβα στο αυτοκίνητό του. Οι κακές γλώσσες πάντως αναφέρουν ότι ποτέ δεν έπεισε τις αρχές για το ότι οι ενέργειες αυτές ήταν όντως υποκινούμενες από εγκληματικούς κύκλους! Ίσως αυτές οι «κακές γλώσσες» να άκουσαν τα θεσσαλονικιώτικα κουτσομπολιά που λένε ότι λίγη ώρα πριν την έκρηξη το 2017 ο Καραμανλής εθεάθη έξω από το σπίτι του να κρατά στο χέρι του κάτι που προσομοίαζε σε χειροβομβίδα και να το τοποθετεί ο ίδιος στον κήπο του. Φυσικά εμείς δεν υιοθετούμε αυτά τα κουτσομπολιά και ευχόμαστε να είναι ράδιο αρβύλα. Σε κάθε περίπτωση μια απάντηση του εκδότη θα ξεκαθάριζε το «εκρηκτικό» τοπίο.

Παρά τις αμφιβολίες όμως προστατεύεται από την Ελληνική Αστυνομία, με πολυμελή ομάδα αξιωματικών της ΕΛΑΣ και αυτό εγείρει επιπλέον κριτική. Πολλοί αναρωτιούνται γιατί ένας εκδότης, και μάλιστα ένας επιχειρηματίας με οικονομικά προβλήματα, λαμβάνει κρατική προστασία, τη στιγμή που οι πολίτες αντιμετωπίζουν αυξημένα επίπεδα εγκληματικότητας χωρίς την κατάλληλη αστυνόμευση.

Πηγή: voicenews.gr

Με την ευκαιρία δείτε και το σημερινό εξώφυλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

1-NEW.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response