ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο “ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΣΤΗΣ”;;; Ο ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟ ΚΙΤΣ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ – “ΑΙΝΤΕ ΘΕΕ ΜΟΥ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ – ΕΚΘΕΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
τυξτυξυ

Ερντογανικότερος του Ερντογάν εμφανίστηκε την Τετάρτη ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, επιχειρώντας να πλειοδοτήσει σε εθνικιστικές κορώνες στους εορτασμούς για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης. Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης έστησε ένα κιτς σόου με γενίτσαρους για τη συμπλήρωση 571 χρόνων από την Άλωση. Αυτό αποτελεί απάντηση σε διάφορους Έλληνες τυχάρπαστους δημοσιογράφους που περιγράφουν τον Ιμάμογλου ως φιλοευρωπαιστή, πιο μετριοπαθή από τον… φανατικό Ερντογάν και κύριο εκφραστή της ελληνοτουρκικής προσέγγισης. Το makeleio.gr ανέκαθεν ήταν επιφυλακτικό απέναντι σε αυτόν τον τύπο και σήμερα επιβεβαιωνόμαστε.

“Χαιρετισμούς σε όλους. Ο Πορθητής μπαίνει στην Πόλη από την πύλη του Τόπκαπι. Αϊντε Θεέ μου!” είπε ο Εκρέμ Ιμάμογλου όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης. “Να ξέρουμε τι γίνεται και πού βαδίζει το πράγμα, είναι ένα αφήγημα απ’ όλες τις πλευρές (στην Τουρκία)” δήλωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη για τον κεμαλιστή δήμαρχο.

“Για αιώνες συγκλονίστηκαν τα σύνορα, από τη Δύση στην Ανατολή, από την Υεμένη μέχρι και το Βελιγράδι. Όλα τα μάτια βλέπουν πως ο Πορθητής μπαίνει στην Κωνσταντινούπολη από την πύλη στο Τόπκαπι” δήλωσε ενθουσιωδώς ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης.

 “Αυτή είναι η πόλη του Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ, του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και η δική σας” ανέφερε ο Ιμάμογλου, απευθυνόμενος στον κόσμο. “Ευτυχισμένη 571η επέτειος από την κατάκτηση της πιο όμορφης πόλης του κόσμου… Ο πιο πολύτιμος θησαυρός μας… Η Κωνσταντινούπολή μας” σημείωσε.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Κακώς κάνετε οποιαδήποτε αναδιμοσιευση περί Κωνσταντινούπολη.
    Αυτοί προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι η πόλη τους ανήκει.
    Ξέρουν σε ποιον ανήκει για ΠΑΝΤΑ.
    Η καλύτερη Απάντηση είναι η αδιαφορία.

  2. ειδαμε και τους ευρωπαιους (φιλους ) στην καταστροφη της Σμυρνης ποσο βοηθησαν τα λαμογια τουλαχιστον οι τουρκοι εχουν πολιτικους οχι τσαρλατανους οπως εδω και απαντω στον Τοπαλ Οσμαν που θετε οτι και οι γερμανοι κατεσφαξαν τοσους λαους στον β παγκοσμιο πολεμο και ομως σημερα ειδικα η χωρα μας τους προσκυναει στα τεσσερα και το απολαμβανουν οι πολιτικοι ανικανοι να κυβερνησουν την χωρα γιατι απλουστατα ειναι μισελληνες ολοι τους και ειδικα τα τατρια κοματα της διαπλοκης της μιζας της αρπαχτης τις δολοφονιες ολων τους ματι τεμπη κλπ δεν τους ειδα να ενδιαφερονται για την χωρα αλλα για την καρεκλαοτι και να ψηφισει ο λαος το αποτελεσμα ειναι μαγειρεμενο εκ των προτερων οποτε γιατι να τρεχουμε να χανουμε και την ωρα μας για μαλακιες

  3. Ερχεται η ώρα σκατομεμέτια. Ακου η Πόλις του Κωνσταντίνου δικιά σας. Ρε ουστ από εδώ.

  4. Μια χαρά είναι κ οι δυό τους Μακαρι να είχαμε κ εμείς τέτοιους πατριώτες πολιτικούς

  5. Σιγα το κιτς εδω εχουμε καθε μερα τα καρακιτσαρια στα πρωιναδικα Λιαγκα Τατιανα Ζινες Σκορδουδες με ολο το αδερφατο Πορδοσαλτιδες Οικονομου Παπαδακιδες αν τα δει αυτα ο Σουλτανος θα κανει βουτια στο Βοσπορο

  6. μην εχετε αυταπατες..ο τουρκος..δεν αλλαζει..και ο ιμαμογλου..τα ιδια σκατα ειναι…το παιζουν φιλοι των Ελληνων..αλλα μονο φιλοι δεν ειναι!!

    1. ειδαμε και τους ευρωπαιους (φιλους ) στην καταστροφη της Σμυρνης ποσο βοηθησαν τα λαμογια τουλαχιστον οι τουρκοι εχουν πολιτικους οχι τσαρλατανους οπως εδω και απαντω στον Τοπαλ Οσμαν που θετε οτι και οι γερμανοι κατεσφαξαν τοσους λαους στον β παγκοσμιο πολεμο και ομως σημερα ειδικα η χωρα μας τους προσκυναει στα τεσσερα και το απολαμβανουν οι πολιτικοι ανικανοι να κυβερνησουν την χωρα γιατι απλουστατα ειναι μισελληνες ολοι τους και ειδικα τα τατρια κοματα της διαπλοκης της μιζας της αρπαχτης τις δολοφονιες ολων τους ματι τεμπη κλπ δεν τους ειδα να ενδιαφερονται για την χωρα αλλα για την καρεκλαοτι και να ψηφισει ο λαος το αποτελεσμα ειναι μαγειρεμενο εκ των προτερων οποτε γιατι να τρεχουμε να χανουμε και την ωρα μας για μαλακιες

  7. Μογγολογλου, μπουρδογλου, αιμοχαρης με συντομη επιστροφη στις στεπες της Μογγολιας για…αγροτικη εργασια μαζι με ολα τα μεμετια του! Αντι να ζητησει συγγνωμη κανει και παρτυ ο φουστης λες και η Πολη τους ανηκε! Ετσι κυρ παπα?

  8. Να τα πειτε στους αξιοαγαπητους ποντιους που φωναζανε ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ!!!!καραγκιοζιδες μια ζωη ραγιαδες….αυτοι σας εσφαζαν ζωα!!!ουτε κρυποχριστιανοι ουτε τιποτα!!οποιος αλλαξοπιστισε τελειωσε σαν Ελληνας….βλεπω σε βιντεο διαφορους ηλιθιους,βαζουν τους Λαζους ιδιους με τους Ποντιους που εσφαζαν οι πορδες του Τοπαλ οσμαν αγα…μεχρι και τραγουδι του εχουν…μονο για χορους πενθους κλπ κλπ…αλλα ανταρτικο μονο με λογια…δυστυχως υπαρχουν και αυτοι στην Ελληνικη φυλη…ριψασπιδες…αρκει να δει κανεις ποσοι πηγαν στον ΕΣ το 1919 απο την Μ..Ασια και Ποντο..ο καθενας κοιταγε την παρτη του….αυτο τα λεει ολα….

Comments are closed.