ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 61ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΑΧΑΡΝΩΝ – “ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ”, ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ Ι.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Κοινοποίηση:
ςςςςς

Ο 61χρονος, φερόμενος ως βομβιστής της Τεκτονικής Στοάς και συνελήφθη σήμερα (25/07) από τις αρχές, δηλώνει φανατικός εχθρός της μασονίας, «Θεματοφύλακας του Συντάγματος», αλλά και οπαδός του Καποδίστρια.

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι είναι «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» και επικαλέστηκε το άρθρο 120 του Συντάγματος για ότι έκανε.

Συνελήφθη ύστερα από έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του στην Αθήνα όπου οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν ολόκληρο παρασκευαστήριο εκρηκτικών μηχανισμών.

Συγκεκριμένα, ο 61χρονος εμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως προστάτης της Πατρίδας και της ορθοδοξίας απέναντι στη Μασονία και στη «Σατανική Διακυβέρνηση της Ελλάδας», όπως τη χαρακτηρίζει.

Η ανάρτηση του πέντε μέρες μετά την επίθεση
Λίγες μέρες μετά την επίθεση στην Τεκτονική Στοά δημοσίευσε ένα άρθρο στην προσωπική του ιστοσελίδα, στο οποίο σχολίαζε την έκρηξη στην οδό Αχαρνών κάνοντας λόγο για τιμωρία από τον «Πολέμαρχο του Θεού» ο οποίος θα πολεμήσει «δια όπλων» τις σατανικές δυνάμεις

Επίσης, ο 61χρονος δημοσιεύσε και φωτογραφίες από φέιγ βολάν τα οποία παρουσίαζε ως προκήρυξη για την επίθεση στο κτίριο της Τεκτονικής Στοάς. Τα φέιγ βολάν, με τίτλο «Μασόνοι Σατανιστές και Προδότες της Ελλάδος», ανέγραφαν μεταξύ άλλων «κηρύσσουμε επίσημα τον πόλεμο σε κάθε εχθρό και πολέμιο της πατρίδος μας». 

Ακόμη, ο συλληφθείς αν και δεν ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στο άρθρο του υποστήριζε πως τα φέιγ βολάν βρέθηκαν στο Μενίδι και αναφέρονταν στην έκρηξη στην Τεκτονική Στοά.

Τέλος, μια ημέρα μετά, ο 61χρονος έγραψε στο προφίλ του στο Facebook πως η πρώτη βομβιστική επίθεση σε Μασονική Στοά παγκοσμίως αποτελεί την εκδίκηση του Ιωάννη Καποδίστρια στους «Μασόνους δολοφόνους του».

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν στις 6:30 το πρωί της 13ης Ιουλίου όταν κάποιος τηλεφώνησε στο 112 για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στην είσοδο της μεγάλης στοάς, χωρίς να γίνεται λόγος για τον χρόνο της έκρηξης. Η έκρηξη ήταν χαμηλής ισχύος. Το μόνο που προκάλεσε στην Τεκτονική Στοά ήταν μικρές υλικές ζημιές.

Οι περίοικοι, που ειδοποίησαν την Αστυνομία, έκαναν λόγο για ισχυρή έκρηξη και αισθητό ωστικό κύμα. Δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ εντοπίστηκαν τα υπολείμματα του μηχανισμού. Έχει κλείσει η οδός Αχαρνών και στα δύο ρεύματα, από τη διασταύρωση με την οδό Μακεδονίας μέχρι την πλατεία Βάθη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. μια απόδειξη για τον καποδίστρια δεν έχετε μία… να ναι καλά οι αγγλοδουλοι μαυρομιχαλαίοι…

    1. Οι Μαυρομιχαλαιοι θυσιασαν πολλους στην επανασταση για να “εκφραζεσαι” εσυ (μασωνοι πολιτικοι) Μανιατες και Υδραιοι θυσιασαν πολλους. Αν και υπηρξαν εχθροι του τεραστιου Καποδιστρια, δεν πρεπει να αμαυρωνεται το ονομα τους. Αλλες εποχες αλλες αντιληψεις, με εναν λαο που ειχε θυσιαστει το 50% για να ζησει το υπολοιπο ελευθερο.

  2. Παντως εισαι ο ιδιος που γραφει ως αληθειες, φαινεται απο τα κεφαλαια που χρησιμοποιεις, καποιες λεξεις δεν τις ολοκληρωνεις, το και το γραφεις ως κ. το ποια ως ποι και χρησιμοποιεις …… προβλεψιμος μικρος ανθρωπος χωρις θαρρος αφου δεν χρησιμοποιεις εστω ενα ψευδωνυμο.

  3. Κι ο Καποδίστριας μασόνος ήταν ρε παιδιά. Είναι γνωστό αυτό σε όποιον έχει μάτια και ξέρει να διαβάζει.

      1. Φυσικά και ήταν. Σε πόσες πηγές μπορείς να το δεις. Μασόνος και μάλιστα υψηλόβαθμος!!!

    1. Τότε γιατί πήγαινε στην Εκκλησία;Για φιγούρα;

      1. Λες και δεν έχεις δει τον Μητσοτάκη στην εκκλησία. Τι λέει το παιδάκι; Άντε γεια ρε

  4. Δόξα και τιμή σε όσους τινάζουν τις συμμορίες

  5. Την απαντηση την δινει ο panagos, αλλα χωρις να γνωριζεται ιστορια εχετε μαθει να βριζετε. Εχω επισκεφθει απειρες φορες το σημειο της δολοφονιας του απο μικρο παιδι απο την δεκαετια του ’70, οπως και τον ταφο του στην Κερκυρα ηταν ενας ανθρωπος που τον θαυμαζω για τον χαρακτηρα του, δυστυχως εδω υπαρχει μια συγχυση και απο εκει πηγαζει και ο θαυμασμος καποιων και θεωρειται ως εθνικιστης ακροδεξιος, ενω εκεινη την εποχη ισχυαν τελειως διαφορετικα πραγματα. Επειδη βεβαια η ηλιθιοτητα σε καποιους σχολιαστες που μονο βριζουν, χωρις να μπορουν να καταλαβουν το οτι τεκτονας δεν σημαινει οτι ο αλλος ειναι και εγκληματιας. Χωρις να αποδεχομαι τον τεκτονισμο και ρωταω τους υβριστες, οι Μαυρομιχαλαιοι ηταν δολοφονοι, ο Μιαουλης ηταν εγκληματιας που αντιδρουσαν στην πολιτικη του Τεραστιου Καποδιστρια, οχι βεβαια, αλλα τα χρονια, αλλες οι νοοτροπιες, μετα απο εναν πολεμο μια επανασταση και εναν λαο που προσπαθουσε να σηκωθει στα ποδια του. Η καθε προσωπικοτητα εξεταζεται ξεχωριστα και να συμπληρωσω εχω σταθει μπροστα στον ταφο του Λαζαρου Κουντουριωτη και στην βαλσαμωμενη καρδια του Μιαουλη ουκ και ολιγες φορες οπως και στο Αγαλμα του Πετρομπεη και στο ταφο του Καποδιστρια και στο σημειο της δολοφονιας με τα σημαδια απο τα βολια στην εισοδο του Αγιου Σπυριδωνα. Αμφιβαλω απο του υβριστες αν εχουν επισκεφτει εστω και ενα μερος απο αυτα και να σας πω οτι στην μητροπολη της Αιγινας υπαρχει το στασιδι που καθοταν, οπως και το πρωτο κυβερνειο, αυτα για τους λατρεις του Καποδοστρια απο το πληκτρολογιο. Γιατι εγω ειμαι πραγματικος λατρης για να εχω επισκεφτει αυτα τα μερη και θα προτιμουσα η Ελλαδα να ειχε μεινει την εποχη του Παπαγου, αυτα για να τελειωνουμε με τον καθε υβριστη.

    1. Με τέτοια μουρη μόνο μπατριώτης μπορεί να είναι

      1. Με τετοια μούρη μονο κουλοτσιπροπασοκολαθροκοπρομασονολάγνος μπορεί να είσαι.

  6. Κεμαλ Ατατουρκ, Ερντογαν (για μερικα χρονια, μετα το στριψε για ισλαμ), Ινονου. Κι αυτοι μασονοι ηταν.

  7. Γιατι δεν ξεκινησε απο Μητσοτακη & σια, πρωτα,αφου ειναι σατανικη η διακυβερνηση;[οχι οτι εχει και αδικο]Η μηπως,λογω ανοιας νομιζει οτι κυβερναει ο Τρικουπης;Και πού βρηκε τα λουκουμια;Υπ’οψη ειναι και κατι αλλα ζαβα της ομαδας Υψηλης Αστυνομευσης.Οι φιλοι του Βουδα,παντως εξαφανιστηκαν.

  8. συγνωμη αλλα αλλο οι τεκτονες της εποχης επι καποδιστρια και αλλο η μετεπειτα εννοια της μασσονιας και του τεκτονισμου.

  9. Οι μασσώνοι είναι η μεγαλυτερη εγκληματικη οργανωση του πλανήτη !!!

  10. Αυτοί είναι οι χειρότεροι γιατί μπορεί να τους γυρίσει το μάτι και να θερίζουν παιδιά σε σχολεία.

  11. Κλασσικός ούγκανος που παρερμηνεύει το Σύνταγμα και νοσταλγός της χούντας.

  12. Τι κατάφερες? Θα χαρακτηριστούν οι θεματοφύλακες σαν εγκληματική οργάνωση. Αφού ο μαλακας ελληνικός λαός έδωσε 40% σε αυτούς τι ζητάς?

    1. όποιος κάνει την οποιαδήποτε ακτιβιστική ή επαναστατική ενέργεια του λένε ότι ποινικοποιεί το τάδε και το δείνα, τα ίδια έλεγαν για την ΧΑ, δηλαδή η ΕΟΚΑ κακώς πολέμησε Άγγλους και Τούρκους αφού χαρακτηρίστηκε εγκληματική οργάνωση, ενώ αν πηγαίνεις στο αστυνομικό τμήμα με υπεύθυνες δηλώσεις έχεις καλύτερο αποτέλεσμα και δεν σε χαρακτηρίζουν εγκληματική οργάνωση

    2. Τι είχε πει ο Μιχαλολιάκος? ”Και να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή θα κάνουμε μια νέα Χρυσή Αυγή!”

    3. Στ’ αρχίδια μας τι θα πουν οι κοκάκηδες παιδομαζώχτρες του Αρείου Πάγου. Ε.Ο. είναι η παγκοσμια μασονια!

        1. Για πες ρε όρθιο δίποδο.
          Σε ποιο βιβλίο, σε ποι σελίδα αναφέρεται ότι ήταν μασόνους ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ…
          Και αντε και ήταν μασόνους, δηλ. έφαγαν οι ίδιοι οι μασονοι τον μασόνο;;;
          Εσύ είσαι ένας βλαμμένος ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΗΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ….

    1. και νομοθέτησε το ασυμβίβαστο της μασονικής ιδιότητας με τους δημόσιους λειτουργούς και υπαλλήλους, η στοά του Φοίνικας κηρύχθηκε έκνομη από την στοά της Αγγλίας επειδή ήθελε την απελευθέρωση του γένους, αντίθετα η στοά της Κέρκυρας έμεινε πιστή στους κίναιδους

    2. Όλοι μετά τον Καποδίστρια, τον μόνο Έλληνα πολιτικό της χώρας, με εξαίρεση ΙΣΩΣ τον Ιωάννη Μεταξά και μόνο, ήταν τέκτονες μασόνοι.

      1. Σωστός. Και ο μεταξας ηταν. Ο πρόγονος του ανδρεας εστησε με τον ροτσιλντ την εθνικη τραπεζα οταν ηταν υπουργός οικ. του κωλλετη. Το ονομα της οικογένειας ειναι στο libro d oro και φτάνει μέχρι το Βυζάντιο. Μακρινός συγγενής του Ιουστινιανού -Φλάβιου Πέτρου Σαββάτιου- που εσφαξε τους ελληνες στη σταση του νικα.

    3. γελοίε GP, είσαι λαθρολαγνο σκουλήκι, μισελληνας του πουστη κ. της καχπετζους, πολύχρωμος, κ. κουνιστος…..
      ΜΟΝΟΝ αυτοί τα λένε αυτά κ. ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ Κ. ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ Κ. ΤΗΝ ΜΝΉΜΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΎ ΓΝΉΣΙΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.

Comments are closed.