ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ -Αλλοδαπός συνελήφθη σε δομή για δολοφονία στη Σουηδία

Κοινοποίηση:

Στη σύλληψη 33χρονου διωκόμενου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, προέβησαν οι αστυνομικές αρχές στη Λέρο.

Ο αλλοδαπός, μετά από έλεγχο των αστυνομικών στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή προέκυψε ότι διώκετο από τις σουηδικές αρχές για δολοφονία ή σοβαρή σωματική βλάβη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μπείτε κι αλλέστε στην Ελλάδα της τρέλας. Δολοφόνοι, εγκληματίες, παραβατικοί όλων των ειδών, μπαίνουν παράνομα στην Ελλάδα και ο κάθε Έλληνας βλαξ πληρώνει παράλογους φόρους για να ζουν οι παράνομοι ξένοι καλά και οι Έλληνες χειρότερα. Κάντε βρε ένα μποϋκοτάζ στην Εφορία, μήπως και στρώσουν αυτοί οι 300 τεμπέληδες και παμπόνηροι πολιτικάντηδες. Δεν θα σας βάλουν όλους φυλακή και δεν θα σας βάλουν ούτε πρόστιμα για την καθυστέρηση της πληρωμής. Επιτέλους δώστε ένα μάθημα και στους 300.

  2. Αφού η Γερμανία μας στέλνει όσους είναι παραβατικοί εγκληματίες παράνομοι τι περιμένετε; Από τα σκουπίδια της Ασίας και της Αφρικής που ξεφορτώνουν οι ΜΚΟ στην Ευρώπη εμείς παίρνουμε τα σκουπίδια των σκουπιδιών που θέλουν να τα ξεφορτωθούν όλοι οι άλλοι.

Comments are closed.