ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ…;;; Επί Γεωργίου Παπαδόπουλου, έγινε ΚΑΙ Το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση:
ΥΤΙΤΥΘΙΓΗΚΓΗΞΚ

Όπως και τόσα άλλα που κρατάνε μέχρι σήμερα… Το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη έγινε επί Παπαδόπουλου το 1973. Πρόκειται για έργο του γλύπτη Ευάγγελου Μουστάκα. Κατόπιν πρωτοβουλίας του αειμνήστου Στρατηγού και υπουργού Βορείου Ελλάδος Νικολάου Γκαντώνα! Ένας παραπάνω λόγος που το απεχθάνονται οι… δημοκρατικές δυνάμεις της απλυσιάς!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Το μεγάλο κακό είναι ότι δεν υπάρχει άλλος ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ούτε ΜΕΤΑΞΑΣ ούτε ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ. Τους δολοφόνησαν οι εχθροί των Ελλήνων, και συνεχίζουν αυτά τα γνωστά απομεινάρια σκουπίδια να διώξουν και τον τελευταίο έλληνα από αυτή τι χώρα που για χιλιάδες χρόνια αυτή η χώρα ήταν και είναι ελληνική. Θα έρθει και η σειρά τους και δεν θα είναι αργά.

  2. Το ανθελληνικό τόξο απεχθάνεται κάθε τι Ελληνικό. Πως να θέλει Μεγαλέξανδρο όταν το πρότυπό τους είναι οι γκέι και τους στηρίζουν οι τουρκόφιλοι εφοπλιστές που θέλουν πολιτισμικότητα αλλά οι ίδιοι μένουν σε πολυτελείς επαύλεις και φυλάσσονται από αστυνομικούς! Ακόμα και εμείς που δεν συμπαθούσαμε τον Παπαδόπουλο, τώρα τον συμπαθούμε βλέποντας τι ανθέλληνες προδότες κυβέρνησηαν μετά που μας χρέωσαν και 400 δις!

  3. ……κι απο την τιμή στον Μεγαλέξανδρο
    στην Ελλάδα
    της Κατίνας,
    της Κούλας
    του Γιδοβοσκού
    του Κασσελάκη και του συζύγου του
    και στον Μαγουλάτο μπεκροκανάτα του κκε και του ρόλεξ….
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ!!!!!

  4. Ίσα που πρόλαβε δε λές καλύτερα… γιατί απο τους επόμενους δεν είδαμε τίποτα… ο Κοσμόπουλος ως δήμαρχος πάλι μόλις έκανε την μεγαλύτερη συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό είδε και το τέλος του ……

Comments are closed.