ΑΦΑΝΤΗ ΤΩΡΑ Η ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ!!! Όταν ο Μηταράκης ταξίδευε τον Φεβρουάριο του 2022 σε Πακιστάν και Μπαγκλαντές για να φέρει εποχικούς εργάτες

Κοινοποίηση:
FLKd5K7XIAspBxh

Τον Φεβρουάριο του 2022 ο Ν.Μηταράκης είχε επισκεφθεί διαδοχικά Πακιστάν και Μπαγκλαντές προκειμένου να νομιμοποιήσει δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς που βρίσκονται ήδη στη χώρα.

Όπως είχε αναφέρει το Μνημόνιο που υπεγράφη με το Μπαγκλαντές «δίνει την δυνατότητα σε έως 15 χιλιάδες ήδη διαμένοντες να εργαστούν εποχικά σε αγροτικές εργασίες, θα πρέπει να φεύγουν 3 μήνες κάθε χρόνο και στο τέλος περιόδου 5 ετών θα φύγουν οριστικά από τη χώρα.

Όποιος δεν συμμορφώνεται, θα επιστρέφει με απέλαση και αν το φαινόμενο είναι γενικευμένο οδηγεί στην λύση του Μνημονίου Κατανόησης.»

Όπως είχε προσθέσει επίσης:

Στο πλαίσιο του Μνημονίου Κατανόησης που υπέγραψε με το Μπανγκλαντές, η χώρα μας:

«Μεταβατικά θα δώσει τη δυνατότητα σε 15.000 πολίτες Μπανγκλαντές που σήμερα διαμένουν στην Ελλάδα να ενταχθούν στο καθεστώς των αδειών εποχικής εργασίας.

Στην περίπτωση αυτή, αφενός θα πρέπει να παραμένουν έως 9 μήνες ανά έτος στη χώρα και αφετέρου να ακολουθήσουν τις διαδικασίες που προβλέπονται για αυτή την άδεια παραμονής.

Θα χορηγήσει -βάσει του άρθρου 13 ν. 4251/14- 4.000 άδειες ανά έτος μέσα σε χρονικό ορίζοντα πενταετίας, σε πολίτες Μπαγκλαντές που έχουν σύμβαση εποχικής εργασίας με εργοδότες στην Ελλάδα.

Τονίζεται ότι άδειες εποχικής εργασίας θα δίνονται μόνο αν υπάρξει σύμβαση με εργοδότη/αγρότη. Άρα, θα δοθούν εποχικές άδειες μόνο αν υπάρχει ανάγκη από τους παραγωγούς.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ο ΚΟΝΤΟΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ….ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΟΙΒΟ ΔΙΑΜΕΡΗΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΝ ΜΑΝΤΑΜ ΜΑΡΕΒΑ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΣΑ…..ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΜΠΗ ΤΟΥ……….ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  2. Ο/Η πακιστανούς είχε φέρει και η επανάστασις της 21ης Απριλίου με διακρατική συμφωνία λέει:

    αλλά όταν το πακιστάν προσέτρεξε προς βοήθεια της τουρκίας στην βάρβαρη εισβολή της Κύπρου τους ‘εστειλε από κει πού ‘ρθαν

  3. Η καλυτερη τουριστικη διαφημιση για το νησιωτικο πολυπολιτισμικο ελαδισταν…

  4. Θυμάστε τήν δεκαετία 70 όταν τά Σουηδικά λιμάνια μποϋκοταραν πλοια ελληνων εφοπλιστων επειδή χρησιμοποιούσαν φθηνά πληρώματα απο Μπαγκλαντεζ, Πακιστάν κοκ και όχι Ελληνες Ναυτικούς ;

  5. Μια και λέμε για τον Μηταράκη, εκείνον τον κολλητό του τον Παπαπαρίση στη Λάρισα τον θυμάται κανείς που ήταν μπλεγμένος στο θέμα του σταθμάρχη κι ο Μηταράκης τον έχει βάλει υπεύθυνο να βρίσκουν οι λάθρο δουλειά στους αγρότες;

  6. Κοντοπουτ@νη κ@ριολ@ !!! Κρύβεσαι €€€€ ???
    Θα έρθει η ώρα σου μ@σον@κο….ασπετα !!!
    Κοντοζυγωνουν Εφιάλτες…οι Εφιαλτικές στιγμές !!!

  7. Ρε Μηταράκη ψηφιστεί ηλεκτρική καρέκλα,δίνεται ψίχουλα στους Έλληνες,ξυπνήστε τους ταιζουμε τους σκατοπακιστανους

  8. Μπράβο Στέφανε ξεφτίλησε το ανθελληνικό τόξο. Βάλε πρωτοσέλιδο τον Μηταράκη με τη συμφωνία που υπέγραψε!

  9. Τι θα φερεις μουνοπανο εποχικους ??? να μαθουν τα σκατα να πληρωνουν !!!!!

  10. Να πάρει τον Τσίπρα, τον Μητσοτάκη τον Ανδρουλάκη,τον Παπαδημούλη και όλους τους υπόλοιπους 300 βολεμένους και να ζητήσουν συγνώμη από τη μητέρα της Πολωνής που δεν ήξερε ότι στην Ελλάδα τα πιάνουν από τις ΜΚΟ του Σόρος και ήρθε η γυναίκα να εργαστεί! Που να ήξερε η γυναίκα ότι οι αλλοδαποί στην Ελλάδα δεν απελαύνονται ακόμα και αν κάνουν εγκλήματα με τον νόμο του Τσίπρα του 2019 που τον διατήρησε ο Μητσοτάκης!

  11. που τα δειχνεις γιατι πολλοι ξεχασαν
    κανονικα θα πρεπε να παιζει σε ολα τα καναλια αυτο αλλα ποια καναλια…

  12. κουναβι μηταρακη επρεπε να ειναι η μανα σου στην θεση της κοπελας να βλεπαμε δεξιοστροφη αξιοπρεπεια

Comments are closed.