ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ…!!! Αυτή την ώρα… Ανά 6αδες οι απολογίες των 22 Πακιστανων για την αιματηρή συμπλοκή στη Μεσαρά

Κοινοποίηση:
ΓΦΔΔΦΓ

Ενώπιον της Α ‘ Ανακρίτριας Ηρακλείου, βρίσκονται από το πρωί και απολογούνται οι 22 Πακιστανοί οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Τυμπάκι για την αιματηρή συμπλοκή που είχε σαν αποτέλεσμα και τον τραυματισμό ενός από τους συμμετέχοντες.

Για λόγους ασφαλείας, προσέρχονται στο δικαστικό μέγαρο ανά έξι και απολογούνται και σύμφωνα με την διαδικασία έως τώρα, οι πρώτοι έξι όσον αφορά το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης – που σχετίζεται με την συμπλοκή – αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο ακόμα κρατούνται διοικητικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει ασκήσει σε βάρος τους σωρεία διώξεων. Ειδικότερα τους ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Επίσης διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος για: Συμπλοκή, διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας υπό την μορφή βλάβης, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Aφού διώκονται για παράνομη είσοδο γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  2. Αφού είναι παράνομοι ρε βλαμμένοι γιατί δεν απελαύνονται ?Γ@..ω την δικαιοσύνη σας την έχετε κάνει σαν τα μούτρα σας!!

  3. ΕΑΝ πατε μια βόλτα στο οροπέδιο Λασιθίου ειδικά σε ενα χωριό που λεγετε ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ειναι περισσότεροι οι πακιστανοι απο όλους τους κατοίκους που ειναι σε ολο το οροπέδιο , η μια περιοχή μετα την αλλη καταλαμβανετε απο Πακιστανούς και αλβανούς

  4. …..to pakistan κοντα στο ιερο οροπεδιο ”καρλη”’ των μογγολων …και ο γερο τακηςμητσος ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ εκει προσκυνουσε και εστελνε δωρα… λες οι πακιστανομογγολοι να θελουν την κρητη δευτερο ιερο ”’οροπεδιο καρλη”’?

  5. Έτσι μπράβο. Τραβήξτε τους το αυτάκι. Ουςτ ρεεε!!

  6. Βλέπω να ξαμολιούνται αγριεμένα τα πάκια και να τσακίζουν στο ματσούκι τουρκοκρητικούς ψηφοφόρους.
    Από την πολύ μύξα και τα σάλια θα αρχίσουν πάλι τα επαε και τσα τσα τσα

  7. Σωστά η “ανεξάρτητη” “ελληνική” “δικαιοσύνη” τους Εγκληματίες Λαθρεποίκους συστηματικά τους αφήνει ελευθερους μετά τα εγκλήματα τους για να συνεχίσουν το έργο του Αλλάχ.

    Όταν ομως πρόκειται για 17χρονα φτωχά ελληνόπουλα που δεν αντέχουν την καταστροφική για την υγεία μάσκα – φίμωτρο της ΝΤΠ ή για τους ειρηνικούς διαδηλωτές κατά του Εποικισμού απο 100μυρια τζιχαντιστές είναι ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ μοιράζει αβέρτα φυλακίσεις, στους Έλληνες..

    Ας κοιμόμαστε εμείς και να φροντίσουμε στις μάσκες – φίμωτρα που θα βάλουμε στα παιδιά μας να αγοράσουμε ασορτί ρούχα..

  8. Έξω?
    Ελευθερία στο πακιστααααααααν …
    Τι άλλο θα δει το νησί θεε μου από δαυτους

  9. και συ μαλακα ελληνα ”χεζεσαι” μηπως καταλαθος εχεις ξεχασει την ταυτοτητα σου και σε σταματησουν ενω εχεις πεταχτει για τσιγαρα στο περιπτερο. Ε ρε κατι μαγκικες ματιες που εχω δει απο μπατσοσκυλα στο δρομο ενω κραταω ψωνια.. Ουτε μπαζουκα να ειχα.. Αλλα σε τσιγγανους και πακια κοταρες… Μαζεψαν ολους τους αμορφωτους τεμπεληδες μεχρι 30χρονων απο τα καφε και τους εκαναν μπατσους.

  10. ε φυσικά ρε κοροϊδάκι τους άφησαν ελεύθερους,ήταν τίποτε Έλληνες να τους κλείσουν μέσα?

Comments are closed.