ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ!!!! Η μαζική δολοφονία φιλορώσων στην Οδησσό το 2014 – Τους έκαψαν ζωντανούς τα ακροδεξιά σκουλίκια

Κοινοποίηση:
ψσψσψ

Ουδείς ξεχνάει τη φρικαλεότητα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν, οι συγκεκριμένοι πήγαν στην Οδησσό για να ξεκινήσουν αποσχιστικά επεισόδια όπως το Ντόνετσκ και το Λουχάνσκ. Η Ρωσία είναι μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης, του ΟΑΣΕ και μπορούσε να μαζέψει στοιχεία και να σύρει την Ουκρανία στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Προτίμησε όμως, 8 χρόνια να σιγήσει και σήμερα να ισοπεδώνει μια ολόκληρη χώρα.. Τα συμπεράσματα δικά σαας.

  2. Αυτούς υποστηρίζουν ο Μητσοτάκης και η ΕΕ.

  3. Τι φιλορωσοι και αρ@@@@@.Ρωσοι ηταν που εστειλε ο Πουτιν για να γονατισει την Ουκρανια ,αφου σε αυτες τις πολεις υπηρχαν οι βιομηχανιες της Ουκρανιας.Στη κριμαια το ιδιο εκανε.Εβαλε ρωσους να ψηφισουν και καλα για την ανεξαρτησια της!Τοσα χρονια σκοτωνει στρατιωτες της Ουκρανιας και ολοι σιωπουν.Πηρε τα διαβατηρια απο τους ντοπιους Ουκρανους και κατεσχεσε τα σπιτια τους .

    1. Τι ρωσοι ηταν ρε σουργελο καθεσε και γραφεις οτι παπαρια σου κατεβη μ@λ@κ@ !! Ποσα χρονια κλεβανε φυσικο αεριο απο τους Ρωσους και εχουν παρει ποσα δανεια που δεν δωσανε δεκαρα πισω !!

Comments are closed.