Αίτημα της Αριστεράς την ώρα που «φλέγονται» τα σύνορα: «Να απελαθεί ο Μητσοτάκης, όχι οι πρόσφυγες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Άλλο ένα βίντεο με τον Πέτρο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ είδε το φως το δημοσιότητας.

Ο επικεφαλής του κόμματος, ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων της προηγούμενης κυβέρνησής της Αριστεράς, ζητά απέλαση του πρωθυπουργού της χώρας, τασσόμενος υπέρ των όποιων αλλοδαπών που βρίσκονται ή έρχονται προς την χώρα μας.

Στο βίντεο φαίνεται να καλεί όλους τους μετανάστες στην Ελλάδα ενώ παρακινεί τους κατοίκους των νησιών (και προφανώς και του Έβρου) να διώξουν τον Μητσοτάκη κατά την διάρκεια της επίσκεψής του.

Τέλος προτείνει να απελαθεί ο Πρωθυπουργός της χώρας και στη θέση του να πάρουμε όλους τους παράνομους μετανάστες, πολλοί από τους οποίους είναι τουρκόφωνοι και δεν αποκλείεται να λειτουργούν ως πράκτορες ή στρατιώτες της Τουρκίας.

Ζούμε πρωτόγνωρες εικόνες, καθώς υποψήφιος κόμματος, το οποίο επιδιώκει την είσοδο στην Βουλή ζητά απέλαση του Έλληνα πρωθυπουργού. Αναρωτιόμαστε τι θα προκύψει από ενδεχόμενη πολιτική συμμαχία μέρους της Αριστεράς με μουσουλμανικό κόμμα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Στα αρχίδια μας τι θέλετε και τι δεν θέλετε ψυχοπαθή όντα…Και ποιός είσαι εσύ ρε αχρείε που θα απελάσεις τον πρωθυπουργό;Δεν είμαι οπαδός του,αλλά είναι εκλεγμένος από τον λαό…Βέβαια, αυτά είναι λεπτομέρειες για εσάς…Ειστε θανάσιμα επικίνδυνοι για την ασφάλεια της χώρας και του λαού…Αν υπήρχε κράτος και υπηρεσίες ασφαλείας(πραγματικής),έπρεπε εσύ και οι όμοιοί σου να βρίσκεστε στο βάθος άγνωστης χωματερής…Αυτό σας αξίζει,άχθη αρούρης… (Ελπίζω να μη κοπεί)

  2. Να απελάσει εσάς ο Μητσοτάκης συριζομουνόπανα που πληρώνεστε με δημόσιο χρήμα. Πουλημένα τομάρια, δε σέβεστε τίποτα.

  3. Αν πάνε καμιά δεκαριά άστεγοι και κατσικωθουν στο σαλόνι του να δούμε μετά αν θα μιλάει για ανοιχτά σύνορα και ανοιχτές πόρτες σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Διότι κατά μια έννοια το ίδιο κάνουν και οι λαθρομετανάστες. Παραβιάζουν τα σύνορα μας και κατσικωνονται με το έτσι θέλω στην γη μας καταστρέφοντας την φύση γύρω τους και τις περιουσίες των Ελλήνων.

  4. Ο ΜΗΤΣΙΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ , ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΛΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΥΗ , ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ & ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  5. Τι στο ΔΙΑΟΛΟ σε αυτή τη χώρα ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει; Τη στιγμή με χαρακτηρισμό ασυμμετρης απειλή λέει αυτό το κατακαθι τέτοια πράγματα. Μην νομίζετε πως διαφέρει πολύ από τον τσίπρα. Εξαφανίστηκε για να βρίσει ως ακροδεξιο τον Μητσοτάκη ουσωνουπο. Καθικια που αν υπήρχε εισαγγελέας θα τα μαζευε

  6. αυτον ρε χιο γιατι δεν τον ξεσκονιζεις να δουμε ρο συναφι του

  7. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΑΒΕΙ .ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΑΠΟ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ.ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ.

  8. Ο άνθρωπος χρειάζεται επειγόντως βοήθεια,θα έπρεπε ήδη να βρισκόταν αλυσοδεμενος σε ψυχιατρική κλινική.Ειναι επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια.

Comments are closed.