Αγία Παρασκευή: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου από βανάκι με τρεις επιβαίνοντες

Κοινοποίηση:
astinomia-kypseli

Ένα άκρως σοβαρό περιστατικό εξετάζουν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές, καθώς υπάρχουν ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο αρπαγής ανηλίκου, το οποίο όμως ματαιώθηκε όταν η μητέρα του, που το συνόδευε, άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στη μία τα ξημερώματα της Τρίτης, 25 Ιουνίου, στην Αγία Παρασκευή, όταν μία μητέρα αποφάσισε να βγάλει βόλτα το εννιάχρονο αγόρι της, το οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, προκειμένου να ηρεμήσει και να μπορέσει να κοιμηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σταμάτησε δίπλα τους ένα βαν με οδηγό και συνοδηγό γυναίκες, οι οποίες προσφέρθηκαν να μεταφέρουν τη μητέρα και τον γιο της. Όταν η πλαϊνή πόρτα άνοιξε, η μητέρα είδε μέσα σε αυτό και έναν άνδρα, αλλά και δύο παιδικά καθίσματα και ένα τραπεζάκι. Τότε ξεκίνησε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια. Κάτοικος της περιοχής, που την άκουσε, κάλεσε την Άμεση Δράση και πολύ γρήγορα αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όπου άκουσαν από τα χείλη της μητέρας να τους καταγγέλλει την απόπειρα αρπαγής της ίδιας και του παιδιού της. Έλαβαν την περιγραφή του βαν και μέσα σε δέκα λεπτά το εντόπισαν.

Οδηγός ήταν μία 24χρονη Ελληνίδα, συνοδηγός μία 47χρονη από την Αλβανία και στο κουβούκλιο ένας ομοεθνής της, 38 ετών, οι οποίοι παρουσίασαν διαφορετικές εκδοχές για το περιστατικό. Οδηγήθηκαν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για απόπειρα αρπαγής και τώρα είναι αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.

Επαγγελματίας της περιοχής φέρεται να έχει δηλώσει στις Αρχές ότι το συγκεκριμένο όχημα για περισσότερα από 30 λεπτά της ώρας κινήθηκε στους δρόμους, χωρίς να το έχουν ξαναδεί και να σχετίζεται με κάποιον κάτοικο ή επιχείρηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Έχουν αποθρασυνθεί εντελώς αυτά τα σιχαμένα αποβράσματα, μέρα μεσημέρι τριγυρνάνε στις γειτονιές, πριν δέκα μέρες στον Άλιμο μια πουτάνα με φούξια μαλλί, έπιασε ένα παιδί 12 χρονών από το χέρι που περίμενε το φίλο του να βγει από το σπίτι, προσπάθησε να τον παρασύρει στη γωνία που περίμενε αυτοκίνητο. Ευτυχώς το παιδί αντέδρασε και της ξέφυγε, (ο Θεός το φύλαξε), αυτή η καριόλα εξαφανίστηκε εν ριπή οφθαλμού πίσω από τη γωνία.
    Είναι σίγουρο πως παρακολουθούσαν και περίμεναν την ευκαιρία.
    Επίσης, είναι αδιανόητο με τόσες κάμερες παντού να μην μπορεί η αστυνομία να τους εντοπίσει.
    Και πες πως τους πιάνουν, τί θα τους κάνουν; Θα τους γδάρει κάποιος ζωντανούς για να αποκαλύψουν για ποιούς απαγάγουν τα παιδάκια, πριν τους κρεμάσουν στο Σύνταγμα για παραδειγματισμό;
    Έχει επιτέλους κάποιος τα κάκκαλα να κάνει αυτό που πρέπει;
    Συγκοινωνούντα δοχεία, οι απαγωγές, οι ανώμαλοι παιδόφιλοι, οι ανώμαλοι πολιτικοί, παπάδες, δικαστές, και από πίσω οι παρακολουθήσεις όχι για να τους πιάσουν, αλλά για να τους εκβιάζουν και να διατηρούν τον έλεγχο της χώρας, επηρεάζοντας την έκβαση μιας δίκης ή μιας υπουργικής απόφασης,( φόροι, υποχρεωτικότητα, ιατρική τρομοκρατία, καραντίνες, ……) , ή τον έλεγχο και την λογοκρισία της ελεύθερης ενημέρωσης.
    Έχει σαπίσει το σύστημα, οι άνθρωποι έχουν στραφεί στο κακό, το προσκυνάνε, πρόθυμοι υπηρέτες με αντάλλαγμα υλικές μαλακίες, χάντρες και καθρεπτάκια, πουλάνε οι ηλίθιοι την αθάνατη ψυχή τους για να “ζήσουν” καλύτερα και περισσότερο. Και είναι πολλοί αυτοί, πάρα πολλοί, ψηφίζουν κι όλας.
    Μόνη ελπίδα μας ο Θεός, από ανθρώπους, δεν ξέρω, η ιστορία δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να ελπίζουμε στον Άνθρωπο.

  2. Στην Καλιφόρνια έμαθα όλες της μεγάλες επαύλεις των ηθοποιών κλπ της αγοράζουν τσιγγάνοι Βαλκανίων Ρουμανίας Ουγγαρίας Βρετανίας

Leave a Response