Αγνοείται για 5η μέρα η Ολλανδή τουρίστρια στη Σάμο

Κοινοποίηση:

Άκαρπες παραμένουν για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα οι έρευνες στη Σάμο για τον εντοπισμό της 64χρονης Ολλανδής τουρίστριας.

Η επιχείρηση αναζήτησης, στην οποία συμμετέχουν η αστυνομία, η πυροσβεστική, καθώς και μια ειδική ομάδα διάσωσης από την Ολλανδία, επικεντρώνεται στην ευρύτερη περιοχή του Ευπαλίνειου Ορύγματος, των παλαιών ορυχείων και των Αρχαίων Τειχών, όπου εντοπίστηκε το κινητό της τηλέφωνο από περαστικούς τουρίστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, η 64χρονη επικοινώνησε τελευταία φορά με μια φίλη της όταν έφτασε στη βόρεια πύλη της περιοχής, η οποία χαρακτηρίζεται από απόκρημνα σημεία, σπηλιές και πηγάδια, γεγονός που καθιστά την αναζήτηση ιδιαίτερα δύσκολη.

Στην έρευνα συμμετέχουν πεζοπόρα τμήματα της 14ης ΕΜΟΔΕ, του Α.Τ. Πυθαγορείου, της ΕΟΔ και του Πεζοπορικού Συλλόγου Σάμου, με τη συνδρομή των ομάδων ΣμηΕΑ-ΙΚΑΡΟΣ της Πυροσβεστικής και ΔΑΙΔΑΛΟΣ της ΕΟΔ, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν βρεθεί ίχνη της αγνοούμενης.

Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή της κόρης της αγνοούμενης στις έρευνες, καθώς και της ομάδας διάσωσης από την Ολλανδία, η οποία επιχειρεί από το Σάββατο με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου. Επιπλέον, αναμένεται να καταφτάσει ενισχυτική ομάδα από την Ολλανδία το απόγευμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.