Αγρίνιο: Μπουκάλι στο κεφάλι δέχθηκε διευθύντρια από γονέα στο χώρο του σχολείου

Κοινοποίηση:

Σοκ προκαλεί ένα περιστατικό επίθεσης γονέα σε διευθύντρια σχολείου, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, ο 50χρονος βρέθηκε στο γραφείο της διευθύντριας το μεσημέρι της Τρίτης, με αφορμή ζήτημα που αφορούσε τον γιο του.

Ο άνδρας φέρεται να εξύβρισε την διευθύντρια, πετώντας μάλιστα προς το μέρος ένα πλαστικό μπουκάλι, το οποίο την χτύπησε στο κεφάλι, ενώ παράλληλα προκάλεσε φθορές στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή στο γραφείο της, καθώς και σε έγγραφα που βρίσκονταν στον χώρο.

Σχηματίστηκε δικογραφία

Για το συμβάν έχει σχηματιστεί δικογραφία και η υπόθεση ερευνάται από τις Αρχές. Η δικογραφία αφορά απειλή, εξύβριση, πρόκληση σωματικών βλαβών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Καλα αυτο ειναι … τιποτα απο τον γονιο.Καθηστε να κανουν μαθημα το … σεξουαλικο που λενε τοτε δεν θα ειναι μονο μπουκαλια απο γονεις αλλα κατι πολυ χειροτερο

  2. Πιουμενος θα νατανε ου μηζηθρας κι πηγι να διαμαρτυρθει για του μπουμπουκι τ!

  3. Το πιο πιθανο να τραβηξε μερικες τζουρες απο πενταφυλλο μπαφο, να ήπιε μερικα τσιπουρα με αυγοταραχο που του ανεβασε την πιεση και να πηγε στο σχολειο για το “αγγελουδι” του.
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ

  4. ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟ ΛΗ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥ ΝΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡ ΩΜΟ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΜΗΝ++++

  5. ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…

Leave a Response