Αγριογούρουνο σπέρνει πανικό στους σκιέρ της πίστας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΣΚΙΕΡ

Συναγερμός σημάνει σε χιονοδρομικό κέντρο όταν ξαφνικά εμφανίζεται ένας αγριογούρουνο με άγριες διαθέσεις 

Ένας αγριόχοιρος σκορπάει τον τρόμο σε μια πίστα σκι, τη στιγμή που οι σκιέρ απολαμβάνουν ανέμελα το χόμπι τους. Το μεγάλο οπληφόρο εμφανίζεται άξαφνα στη πίστα και «βάζει στο μάτι» τον πρώτο τυχόντα. Ο νεαρός αιφνιδιάζεται από τον κάπρο καθώς ο δεύτερος τον χτυπά στα πόδια και τον ρίχνει κάτω.

«Σανίδα σωτηρίας» το snowboard

Ο άνδρας που βρίσκεται στο «καναβάτσο» από την επίθεση του αγριόχοιρου αποτρέπει τα χειρότερα χρησιμοποιώντας ως ασπίδα το snowboard. Για καλή του τύχη, ο κάπρος δεν επιμένει για πολύ και τον αφήνει. Οι διαθέσεις του όμως δεν τελειώνουν εκεί.

Οι χρήστες του ιαπωνικού χιονοδρομικού κέντρου Myoko Kogen εξακολουθούσαν να κινδυνεύουν από ένα τόσο επικίνδυνο ζώο. Βλέποντας τις διαθέσεις του ζώου προσπαθούν να τρέξουν μακρυά. Το Myoko Kogesn είναι ένας από τους παλαιότερους χιονοδρομικούς σταθμούς όπου οι Ιάπωνες πάνε για σκι πάνω στα snowboard τους, όπως βλέπουμε στις εικόνες.

Το αγριογούρουνο στη συνέχεια επιτίθεται και σε έναν δεύτερο σκιέρ, όπου κι εκείνος αποκρούει την επίθεση χρησιμοποιώντας τη σανίδα χιονιού, η οποία εν προκειμένω λειτούργησε ως «σανίδα σωτηρίας».

 

Ο διευθυντής του θερέτρου Hazawa Kazuhiko λέει ότι εξεπλάγη καθώς δεν έχει εμφανιστεί ποτέ αγριογούρουνο στην πλαγιά στο παρελθόν. Ανέφερε επίσης ότι το θέρετρο θα αυξήσει τις περιπολίες και θα λάβει άλλες προφυλάξεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΙΜΑ , ΘΑ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΑΣ

Comments are closed.