Αγωνία για τον Πεπ Μπιέλ στον Ολυμπιακό

Κοινοποίηση:
Πεπ Μπιέλ

Τίποτε δεν λειτούργησε καλά για τον Ολυμπιακό στον χθεσινό πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου του «Opap Arena» κόντρα στην ΑΕΚ

Εκτός από την βαριά ήττα που υπέστησαν οι «ερυθρόλευκοι» με 3-0, έχουν να διαχειριστούν και έναν τραυματισμό ενός εκ των πλέον σημαντικών τους ποδοσφαιριστών, στη διάρκεια της φετινής περιόδου. Ο λόγος για τον Πεπ Μπιέλ

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο 39ο λεπτό, παραχωρώντας την θέση του στον Ζούμερ Μπουτούτσι, αναμένεται σήμερα Παρασκευή (10/2) να υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του και στον Ολυμπιακό ελπίζουν πως η αλλαγή έγινε εγκαίρως και ότι έχουν προλάβει τα χειρότερα για τον παίκτη. Εδώ και μέρες ο ποδοσφαιριστής αισθανόταν ενοχλήσεις σε σημείο τέτοιο, ώστε η συμμετοχή του στον χθεσινό ημιτελικό με την ΑΕΚ να καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη, ωστόσο τελικά τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ.

Ο 26χρονος μέσος, που αποτελεί ένα από τα χρησιμότερα γρανάζια της φετινής «ερυθρόλευκης» μηχανής από την στιγμή όπου αποχώρησε τραυματίας, σήμανε συναγερμός στο ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών. . Μένει να φανεί αν οι ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Μπιέλ είναι κάτι το σοβαρό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: