«Αδειάζει» ο Ρέντης λόγω κλήσεων 14 παικτών του Ολυμπιακού στις εθνικές ομάδες

Κοινοποίηση:
Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Διακοπή έχουμε στα πρωταθλήματα λόγω Εθνικών ομάδων και είναι μία ευκαιρία να πάρει ο Ολυμπιακός μία ανάσα. Βέβαια, το ιδανικό για τον Χόσε Λουίς Μεντιλίμπαρ θα ήταν να είχε διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του για επιπλέον δουλειά, αλλά αυτό δεν γίνεται.

 

Για την ακρίβεια, εκείνοι που έφυγαν για τις Εθνικές τους είναι αρκετοί και περισσότεροι από όσους έμειναν πίσω, οι οποίοι είναι 14.

 

Οι Κωνσταντίνος Τζολάκης, Ανδρέας Ντόη, Παναγιώτης Ρέτσος και Γιώργος Μασούρας βρίσκονται στη κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας, για τα ματς του Nations League με Αγγλία και Ιρλανδία. Επίσης, οι Ισίδωρος Κουτσίδης, Απόστολος Αποστολόπουλος, Θεοφάνης Μπακούλας, Χρήστος Μουζακίτης και Μπάμπης Κωστούλας με την εθνική Ελπίδων.

Επιπρόσθετα, οι Ρόμαν Γιάρεμτσουκ και Λορέντσο Πιρόλα κλήθηκαν από την Εθνική Ουκρανίας και Ιταλίας Κ21, αντίστοιχα.

 

Πάμε και στους εκτός Ευρώπης. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί με το Μαρόκο που παίζει με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία για τα προκριματικά του Copa Africa. Όπως και ο Νταβίντ Κάρμο με την Ανγκόλα για τις αναμετρήσεις κόντρα στον Νίγηρα. Eπιπλέον, κλήθηκε στην Εθνική του Ομάδα, Ν. Ζηλανδίας και ο Μάρκο Στάμενιτς για τα ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 κόντρα σε Ταϊτή και Μαλαισία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response