Αδιανόητες εικόνες στη Βουλή: Η Λινού χειροκροτούσε τον Άδωνι!

Κοινοποίηση:
ξξυξυτ

Αποκάλυψη – βόμβα από τον Βασίλη Βιλιάρδο που προήδρευε στη συνεδρίαση της Βουλής!

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης αναφέρει ότι η Αθηνά Λινού, χειροκροτούσε σήμερα τον Άδωνι Γεωργιάδη από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο της διαγραφής του Παύλου Πολάκη την οποία επέφεραν τα δάκρυά της για τη συνεργάτιδά του υπ. Υγείας…

«Μου έκανε εντύπωση η κυρια Λινού που χειροκροτούσε σήμερα τον Α. Γεωργιάδη από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ – από τα κλάματα για τον Π. Πολάκη, στα χειροκροτήματα για τον Α. Γεωργιάδη;» γράφει σε ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και προσθέτει με βιτριολικό ύφος:

«Τον τελευταίο πάντως, τον ρίχνει συνεχώς ο Κ. Μητσοτάκης στα θηρία – ελπίζοντας να τον κατασπαράξουν. Φαίνεται όμως πως είναι εφτάψυχος – πάντα ξεφεύγει και βρίσκει απρόσμενους συμμάχους» καταλήγει ο κ. Βιλιάρδος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Γεματο δολο και κακια ειναι η Λινου παιδια. Καλα για τον αδωνιιιι, το α με μικρο φυσικα, δεν μου περισευουν λογια. Προσεξτε το γλυψιμο της για να την παρουνε στη νεα τρομοκρατια. Ουστ μωρη

  2. Τι θέλει να παραστήσει η Λινού με όλα αυτά που κάνει;! Και μη ξεχνάμε ότι υπερψήφισε τον γάμο των ομοφυλόφιλων, πρεσβυτέρα ούσα!!!!!

  3. Δυστοιχως εσεις οι βαρια αρρωστοι κατοικοι Ελλαδισταν τους ψηφισατε και ετσι γινετε σε αυτες τις περιπτωσεις. Ο ενας ψυχικα αρρωστος τρελος χειροκροτει τον θεοτρελο. Μπλεξατε ασχημα !!!!!

  4. Αυτή θέλει πολύ ξυ…😠 Δεν χωνεύω τούς δήθεν αθώους.
    Αν ηταν τίμια,θα συμμετείχε αυτό το φίδι στην Βουλή?? Όχι φυσικά!
    Όπως έκανε η Άννα Συνοδινού💖: Μουτζωσε την Μασονική Νουδούλα κι έφυγε!!

  5. Όταν ο Σπύρος Γεωργιάδης φώναζε στην τιβι “ΤΟΝ …ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ ;” αναφερόταν στην γρια Λίνου δειχνοντας την π@@τσα του !!!

  6. Είχα σταματήσει να τρώω το φαγητό μου, με συνεπήρε το κλάμα της λινου στην κόντρα της με πσολακη. Το ξεπέρασε γρήγορα και είμαι παλι ευτυχισμένη. Άντε κυρια λινου να εμβολιασουμε και τα μωρά κάτω των έξι μηνών υποχρεωτικά. Μη χάνεται χρόνο ο ιός παραμονεύει.

Comments are closed.