Αδιανόητη κρίση υστερίας από τον Άδωνι! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ADONIS-NEVRA

Βιασμός της νοημοσύνης των Ελλήνων πολιτών, συνεχής υποτίμηση των ανθρώπων που ζουν σε αυτή τη χώρα, εμπαιγμός για τα πάντα, θράσοςέπαρσηγελοιότητα. Είναι μόνο ένα δείγμα του… έργου που παρουσιάζουν καθημερινά οι «άριστοι» της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία έχει καβαλήσει το άρμα της αλαζονείας και πηγαίνει…

Κόντρα σε κάθε λογική, κόντρα σε κάθε ιερό και όσιο και κόντρα στη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες της Ελλάδας.

Δεν έφτανε το ρεσιτάλ χυδαιότητας και κοροϊδίας από τον Άκη Σκέρτσο, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ υπαινίχθηκε (με σαφήνεια) ότι οι πολυεθνικές στέλνουν… υποδεέστερα προϊόντα στη Γερμανία σε σχέση με την Ελλάδα και γι’ αυτό έχουμε εδώ υψηλότερες τιμές, ήρθε και ο έτερος μετρ της διαστρέβλωσης, Άδωνις Γεωργιάδης, για να… κουμπώσει ο ζουρλομανδύας.

Ο Υπουργός Υγείας επιδόθηκε μέσω της ΕΡΤ σε μια αδιανόητη κρίση υστερίας, σε ένα παραλήρημα αλαζονείαςεμπαιγμού και θράσους για θέματα όπως η ακρίβεια, η φυγή των Ελλήνων γιατρών και επιστημόνων στο εξωτερικό (στην ΕΕ), το σχέδιο ολοκληρωτικής ισοπέδωσης της δημόσιας υγείας, αλλά και οι εκλογές.

Δείτε:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ενοχλεί η κουβεντούλα για γίδια του 41%, δεν πειράζει γιαυτό είμαστε εδώ εμείς να σας το λέμε και να το ξαναλέμε.

  2. Αυτόν και τους ομοίους του τους θέλει ο Δημιουργός δεν εξηγείται αλλιώς

  3. Ωρε βαλτε του φιμωτρο! Εχει ξεπερασει καθε οριο ο… ποιμενικος της Κουλας!

  4. Βρε Αδωνι άλλαξε τ,όνομά σου επί τέλους. Αμάν πιά Ο ωραίος νέος της αρχαιότητας θα κάνει τούμπες στο μακάριο ύπνο του. Αλλαξέ το σε Κουασιμόδο. Και άκου. Πολοί άνθρωποι έχουν έντονο το αίσθημα της μειονεκτικότητας , αλλά προσπαθούν να το ξεπεράσουν.Δεν επιδίδονται σε υστερικά ξεσπάσματα σαν γυναικούλες. Πήγαινε τέλος-τέλος σε ψυχίατρο. Είναι όνειδος να σ’έχουμε υπουργό.

  5. Φωναχτε το μπογια! Εχει σαλταρει τελειως το αναλφαβητο τσοπανοσκυλο!

  6. μπραβο στον αδωνη που ξεφτιλιζει παντα το σταλινικο κατεστημενο!!!!!!!!

Comments are closed.