Αδιανόητη φρίκη στη Σαντορίνη: Έδεσαν άλογο και το άφησαν να πεθάνει από τη δίψα

Κοινοποίηση:
475cd32e-alogo

Δεν χωράει ανθρώπου νους την φρίκη στην Σαντορίνη, όπου ένα άλογο βρέθηκε νεκρό και δεμένο σε δέντρο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της σελίδας Pet Alert Santorini, το άτυχο ζώο βρέθηκε στην περιοχή Περίσσα δίπλα σε χώρο που πιθανά είναι ξενοδοχείο, νεκρό, δεμένο σε ένα δέντρο αβοήθητο.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση της σελίδας, το σκοινί με το οποίο το άλογο ήταν δεμένο δεν έφτανε ούτε για να πιει νερό, με αποτέλεσμα το ζώο να πεθάνει από τη δίψα.

Καταγραφή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Και γερικο να ητανε το ζωντανο αυτος ο θανατος του αξιζε καραμαλακα που κονομησες και μετα το παρατησες? Ναχεις το ιδιο τελος Κτηνος!

  2. Ρε ξερόλες δικαιωματάκηδες ΛΟΑΤΚΙ, το άλογο ήταν γέρικο γι αυτό το άφησαν. Πού να το πήγαιναν; Σε οίκο ευγηρείας;

    1. Να το έφερναν σε σένα να σου ρίξει ενα πήδημα πριν πεθάνει.Νούμερο.

    2. Συμφωνώ μαζί σου. Θα κάνουμε λοιπόν το ίδιο και στους γονείς σου όταν γεράσουν. Να τους δέσεις χωρίς νερό και φαγητό. Παλιοαλήτη.

    3. Τι σημασία έχει αν ήταν γέρικο ρε παλιομαλακα

    4. Κι εσυ όταν γεράσεις να σου κάνουν το ίδιο. Άι σιχτιρ πια με τον κάθε ηλιθιο

    5. Ποσο σκατοψυχος μπορεί να είσαι ρε ζώο διποδο που μισείς τα ζώα; Ακόμα και αυτό το ακακο;Ουστ ξεφτιλισμενε ανώμαλε καραβλαχε!

  3. Το άλογο είχε ιδιοκτήτη. Αν δεν είχε τσιπάκι (ΠΑΡΑΝΟΜΟ) όλοι ξέρουν ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης.
    Όνομα στα μανταλάκια και ας μην ασχοληθεί η Δικαιοσύνη μετά. Θα ασχοληθούν άλλοι με αυτό το δίποδο ζώο που δεν είναι άνθρωπος καν, ποσό δε Έλληνας.

  4. τους έχουν τυφλώσει τους Σαντορινιούς τα φράγκα του τουρισμού κι έχουν αποκτήσει καρδιά πέτρα… Για να μην πω ότι το ίδιο συμβαίνει με όλες τις ελληνόφωνες φυλές που κατοικούν σ’ αυτόν τον χώρο, που κάποτε, παρ΄όλες τις μεταξύ τους αιματηρές έριδες, μεγαλούργησαν οι αρχαίοι Έλληνες…

  5. Μερικοι πραγματικα ειναι “ανθρωπινα σκουπιδια”…

  6. Κατά πρώτον, δεδομένου του τόπου όπου συνέβη αυτή η κτηνωδία δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται αδιανόητη.
    Κατά δεύτερον, ευκαιρία δίδεται στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. του νησιού να αποδείξουν ότι δεν τους αξίζει ο χαρακτηρισμός μπάτσος, μένοντας αδιάφοροι απέναντι στο γεγονός, κάτι που συνηθίζουν, ανακαλύπτοντας τον δράστη και οδηγώντας τον στη δικαιοσύνη.

Comments are closed.