Αδιανόητο… Δηλητηρίασαν το παγώνι της Αμφιλοχίας (φωτο)

Κοινοποίηση:
pagoni_main

Δηλητηριασμένος βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Κυριάκος, το δεύτερο παγώνι που εδώ και έξι χρόνια περιφερόταν την παραλία της Αμφιλοχίας, ενώ παράλληλα ήταν η μασκότ της πόλης για τους επισκέπτες.

Τα δυο παγώνια, ο Αλέξανδρος και ο Κυριάκος, φιλοξενούνταν εδώ και έξι χρόνια από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Ο Γιώργος», Γεώργιο Κτίστη. Ήταν πολύ φιλικά με τον κόσμο και αποτελούσαν θέαμα για τους επισκέπτες αφού η εικόνα με τα παγόνια τους συνόδευε στο άκουσμα της Αμφιλοχίας.

Μετά από έξι καταγγελίες «φιλόξενου» κάτοικου της πόλης στο Α.Τ. Αμφιλοχίας με την αιτιολογία ότι το πτηνό προκαλεί ηχορύπανση και διαταράσσει τον ύπνο του, κλήθηκε ο ιδιοκτήτης να λάβει μέτρα απομάκρυνσης του πτηνού.

Δυστυχώς όμως, ξημερώματα Τετάρτης ο Κυριάκος βρέθηκε να ψυχορραγεί από δηλητηρίαση και παρά τις προσπάθειες του Γιώργου δεν τα κατάφερε.Το πρώτο παγώνι, ο Αλέξανδρος, είχε πέσει και αυτός θύμα δηλητηρίασης πριν ένα χρόνο περίπου.

pagoni1

e-maistros.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ( ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗΣ) ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΄΄ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ΄΄ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝΙΩΝ, ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ. ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΠΑΡΚΟ Η ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ; ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΥΝΑΝΙΣΤΑΝ-ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ…….

  2. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ Ο, ΤΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ. ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ, ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ.

  3. αντι να τα βαλουμε με τα πολιτικα πουλημενα ανθελληνικα διποδα που μας κυβερνουν απο το 1974 μεχρι και τωρα που μας εξαθλιωσαν… τα βαζουμε με τα ακακα οντα αυτου του πλανητη…

  4. Έλεος πια! Ξέρουν ποιον να πιάσουν οι αρχές, αυτόν που γκρίνιαζε για ηχορύπανση. Και εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ απο τους μεθυσμένους που τσιρίζουν και τα σπάνε και τα κορναρίσματα κάτω απο το σπίτι μου. Μήπως να ρίξω φόλα στους ανθρώπους; Όποιος θέλει ησυχία να πάει στις σπηλιές αλλά και εκεί θα βρεί ζώα, ο τάφος έχει ησυχία μαλάκα δολοφόνε!

  5. Τι σόι κτήνη με δυο ποδια υπαρχουν;;; Αν ειναι δυνατόν. Τι τους πείραζε το παγώνι;;; Ίσα ίσα που ειναι ενα πολυ όμορφο πτηνό. Η κακια τους δεν εχει όριο.

Comments are closed.