Αδιανόητο! Τζούντο: Αποκλείστηκε Σέρβος για 5 μήνες επειδή… έκανε τον σταυρό του στον αγώνα με τον Τσελίδη

Κοινοποίηση:
dsvsdvd

Οργή προκαλεί η απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τζούντο να απαγορεύσει στον Σέρβο πρωταθλητή Νεμάνια Μάιντοφ οποιαδήποτε ενασχόληση με το άθλημα για τους επόμενους 5 μήνες επειδή έκανε τον σταυρό του. Στην καριέρα του μετρά 7 μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και άλλα 3 σε παγκόσμια.

Το Ολυμπιακό μετάλλιο του στέρησε στο Παρίσι ο γίγαντας Θοδωρής Τσελίδης, καθώς τον απέκλεισε στη φάση των «16».

Ο 28χρονος Σέρβος τζουντόκα ενημερώθηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία ότι τιμωρείται με 5μηνο αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα (αγώνες, προπονητικά καμπ, προετοιμασία) γιατί έκανε τον σταυρό του πριν και μετά το τέλος του αγώνα με τον Τσελίδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η αιτιολόγηση αναφέρει παραβίαση του αγωνιστικού πρωτοκόλλου που αφορά στην επίδειξη θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Ο σπουδαίος αθλητής ξεκαθάρισε πως όποιες συνέπειες και αν έχει να αντιμετωπίσει, δεν μετανιώνει και δεν πρόκειται να αλλάξει στάση μετά την επιστροφή του στην δράση. Αυτό επιβεβαιώνει και με την επιστολή του στην Διεθνή Ομοσπονδία Τζούντο, αφού δεν ζήτησε συγγνώμη καθώς θεωρεί ότι δεν έκανε τίποτε κακό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Aς τους στειλει πισω το μεταλιο ο Τσελιδης δηλωνοντας στα σιωνιστικα νεοταξιτικα καριολια που εχουν ξευτιλισει με την ανοχη των εδω συνεταιρων τους καθε ενοια του ολυμπιακου πνευμετος οτι κι’αυτος ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ

  2. σταυρο θα κανουμε οπου γουσταρουμε..και παντα να φοραμε τον σταυρο απο εξω!! σε οποιον σατανιστη νεοταξιτη Η οτι ειναι ..και δεν γουσταρει .. η ζοριζεται να βλεπει σταυρους η χριστιανους να κανουν τον σταυρο τους..ΞΥΔΑΚΙ!!

  3. Όχι σαν τους δικούς μας που θ’αλλάζαν και τη πίστη τους ακόμα, εκτός απο τη μετάνοια και τα παρακάλια να μην τιμωρηθούν. Ακολουθεί το παράδειγμα του Τζόκοβιτς και αποδεικνύεται, ό,τι όταν μια χώρα σοβαρή και σταθερή στη κουλτούρα και τις αξίες της, έχει αθλητές πρότυπα, το πιόπιθανόν ειναι ν’αναπαράγει πληθώρα από γνήσια αντίγραφα…

  4. …..αν έκανε το σημα του διαβόλου με το χερι του ολα καλα…δεν θα του κανανε τιποτα…ισα ισα…θα τον χειροκροτουσαν οι βελζεβουληδες!!!

Leave a Response