Αδιόρθωτος ο Ολυμπιακός και στο Μόναχο (84-80)

Κοινοποίηση:
Ολυμπιακός

Πλήρωσε ξανά τα ίδια λάθη και γνώρισε την τρίτη εκτός έδρας ήττα του στη φετινή Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός!
Όπως και στο παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης κόντρα στην Αναντολού Εφές, έτσι και απόψε στο Μόναχο, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι, στο οποίο και δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν, αλλά και να διαφυλάξουν το +12 στις αρχές της τρίτης περιόδου, χάνοντας τελικώς με 84-80 από την Μπάγερν στη «SAP Garden Arena» για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Η έλλειψη συγκέντρωσης σε κρίσιμα σημεία, αλλά και τα πολλά – έστω και αν ήταν μικρής διάρκειας – επιθετικά «μπλακ άουτ» που είχαν ως αποτέλεσμα να επηρεάσουν και το αμυντικό κομμάτι, ήταν αρκετά για το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, να επιτρέψει στους Βαυαρούς να νιώσουν άνετα και να παίξουν στο δικό τους ρυθμό, με τους Πειραιώτες να πέφτουν πλέον στο 2-3.
Μεγάλη «ζημιά» στον Ολυμπιακό έκανε ο Κάρσεν Έντουαρντς, ο οποίος αν και είχε μόλις 2/9 τρίποντα, ολοκλήρωσε το ματς με 30 πόντους, ενώ, με τον Ντέβιν Μπούκερ να προσθέτει άλλους 20 και τον Μπαμπ 10 πόντους και 9 ασίστ.
Για τους Πειραιώτες, που πλέον πηγαίνουν με άσχημη ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Σάσα Βεζένκοφ είχε 16 πόντους και 7 ασίστ, αλλά και δύο χαμένα τρίποντα στα τελευταία δευτερόλεπτα, όταν το σκορ ήταν στο 82-80. Ο Ντόρσεϊ πρόσθεσε άλλους 12 πόντους και 10 ο Ράιτ, με τον Φουρνιέ να μένει στους μόλις 4 πόντους με 1/7 σουτ. Δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Νίκολα Μιλουτίνοφ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response