Αεροπορικές εταιρείες: Οι σύγχρονοι «μαυραγορίτες» της Σαντορίνης [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
Airplane-at-airport

Αγανακτισμένοι με την ληστεία που υφίστανται από τις αεροπορικές εταιρείες οι κάτοικοι της Σαντορίνης που εγκαταλείπουν το νησί προς του κινδύνου έκρηξης του ηφαιστείου ή καταστροφικού σεισμού.

Όπως αναφέρει μια επιβάτης που κατάφερε και εγκατέλειψε τη Σαντορίνη αεροπορικώς πλήρωσε εισιτήριο 420 € για την ίδια και για ένα… παιδί, το οποίο πλήρωσε κανονικό εισιτήριο ενήλικα δηλαδή 210 €.

Οι δύο αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν το νησί με πτήσεις προς την Αθήνα, λόγω της αυξημένης ζήτησης έχουν αυξήσει κατακόρυφα τα αεροπορικά ναύλα.

Μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει από το νησί της Σαντορίνης συνολικά 11.000 άνθρωποι. Συγκεκριμένα, 7000 πολίτες και 1200 Ι.Χ. αναχώρησαν με πλοία, ενώ περισσότεροι από 4000 επέλεξαν να φύγουν αεροπορικώς.

Δείτε σχετικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response