Αθηναΐς Νέγκα: «Σβήναμε εστίες με εμφιαλωμένο νερό γιατί τρεχούμενο δεν υπήρχε»

Κοινοποίηση:
neg

Η Αθηναΐς Νέγκα μένει στη Νέα Πεντέλη και επέστρεψε εσπευσμένα από τις διακοπές της. Το σπίτι της παρουσιάστριας, δεν υπέστη ζημιές αλλά όπως αναφέρει η ίδια “προσπαθούσαμε να σβήσουμε τις μικρές φλογίτσες με μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό”!

«Ο σπιτονοικοκύρης με αυτοθυσία έσωσε το σπίτι μου. Κάποια άλλα δίπλα κάηκαν. Το απόγευμα που επιστρέψαμε να βοηθήσουμε, σβήναμε τις εστίες που ακόμα έκαιγαν με μπουκάλια με εμφιαλωμένο νερό γιατί νερό τρεχούμενo δεν υπήρχε. Κομμένο το ρεύμα, ούτε λόγος για τηλέφωνο.

Τουλάχιστον τα παιδιά μου θα έχουν αναμνήσεις από τη Νέα Πεντέλη όπως κάποτε ήταν και θα πρέπει να τις κρατάμε ζωντανές, να λέμε ευτυχώς δεν καήκαμε εμείς, τα ζώα μας το σπίτι. Σίγουρα μπορούσαν να γίνουν πολλά περισσότερα, ελπίζω η αποκατάσταση να είναι γρήγορη, δεν έγιναν όλα όπως έπρεπε και πάντα θα πρέπει να μας μένει γνώση και εμπειρία.

Τέτοιες φωτιές δεν προλαμβάνονται με αντιπυρικά μέτρα, με το να κουτσουρεύουμε δέντρα, είδαμε πρωτοφανή φαινόμενα, να καίγονται σπίτια και τα πεύκα στον κήπο να μένουν ανέπαφα. Αποθήκες με ξυλεία ναι καίγονται ανεξέλεγκτα σε κατοικημένες περιοχές, οφείλουμε να γίνουμε διορατικότεροι, πιο αποτελεσματικοί επί της ουσίας».


View this post on Instagram

A post shared by @athinaisnega

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Με καραφλιασε στα γεραματα! Αποθηκη εμφιαλωμενων ειν το σπιτι σου γιατι σιγα σιγα σκαει μυτη κι η….λειψυδρια μπας και πουλησουμε την ΕΥΔΑΠ!

  2. Εν τω μεταξύ αυτό το σούργελο ψηφίζει κούλη και με χέρια και με πόδια.Ας πρόσεχε.

  3. Θέλετε και νερό εκεί στα αυθαίρετα; Βρε άντε και…

  4. Τί εγινε κοπελια;Στραβομουτσουνιασαμε;Αντε παρε κανα τηλεφωνο την Αγαπηδακη να σχολιασετε τον Πολακη που δεν καπνιζει.Ελπιζω το εμφιαλωμενο νερο να ηταν evian,σβυνει καλυτερα.Χαιρετισματα στα αλλα γιδια που ψηφιζουν δολοφονους.

Comments are closed.