Αιματηρή σύγκρουση με μαχαίρια και τραυματίες σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Κολομβία

Κοινοποίηση:
X

Ο αγώνας μεταξύ του Ατλέτικο Νατιονάλ και του Ατλέτικο Τζούνιορ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λόγω των σοβαρών επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν στις κερκίδες του “Εστάντιο Ατανάσιο Γκιραντότ” στο Μεντεγίν της Κολομβίας.

 

Η αναμέτρηση, η οποία αφορούσε την 10η αγωνιστική της Πριμέρα Α του κολομβιανού πρωταθλήματος (της κορυφαίας κατηγορίας ποδοσφαίρου), σημαδεύτηκε από βίαιες συγκρούσεις μεταξύ των φιλάθλων και δεν ολοκληρώθηκε.

Με το σκορ να είναι 2-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας και το παιχνίδι να βρίσκεται στο 55ο λεπτό, οι υποστηρικτές της φιλοξενούμενης ομάδας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους και κινήθηκαν απειλητικά προς την πλευρά των γηπεδούχων.

Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, με εκατοντάδες φιλάθλους να εμπλέκονται στα σοβαρά επεισόδια.

Τα βίντεο που εμφανίστηκαν στα social media δείχνουν την αγριότητα των επεισοδίων και παρουσιάζουν ακόμα και οπαδό που κρατούσε μαχαίρια, να χτυπάει κάποιον πισώπλατα.

 

Η σύρραξη γενικεύτηκε και ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει το ματς, αφού ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο υπό αυτές τις συνθήκες.

Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, περισσότερα από 20 άτομα διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response