Αιματηρό επεισόδιο σε ταβέρνα – 61χρονος μαχαίρωσε 47χρονο Αλβανό

Κοινοποίηση:
aima_maxairi

Ένα αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε χθες (22/08) το βράδυ της Πέμπτης, στο παραλιακό χωριό Μαραθιά Φωκίδας, λίγο έξω από την Ναύπακτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν σε ταβέρνα, όταν κατά τη διάρκεια φραστικού επεισοδίου, ένας 61χρονος μαχαίρωσε έναν 47χρονο αλβανικής καταγωγής, και τον τραυμάτισε ελαφρά στο στήθος.

Οι δύο άνδρες αλληλομηνύθηκαν και συνελήφθησαν, καθώς ο 61χρονος ανέφερε πως ο 47χρονος τον χτύπησε κι εκείνος.

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο. Ομοίως, μεταφέρθηκε διαδοχικά στο Κέντρο Υγείας και ο 61χρονος λόγω δυσφορίας, και στο νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ μετά την διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων, επέστρεψε στο Α.Τ. Ευπαλίου.

Σύμφωνα με το npress.gr, ένας πατέρας μαχαίρωσε τον 47χρονο, χωρίς μέχρι τώρα να έχει επιβεβαιωθεί ο λόγος της συμπλοκής. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως ο Αλβανός παρενόχλησε την κόρη του, ωστόσο το γεγονός αυτό το διαψεύδει η οικογένεια του άνδρα, καθώς και κάτοικοι της περιοχής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Κι εσύ ρε άνθρωπε, σε Αλβανό; Τώρα θα σε εκδικηθεί χειρότερα. Να του ζητήσεις το λόγο, ναι. Δεν είπε κανείς όχι, αλλά χωρίς το μαχαίρι.

  2. ειδηση δεν ειναι οταν ενας σκυλος δαγκωσει ανθρωπο αλλα οταν ο αθρωπος δαγκωσει σκυλο!!!!

  3. Τα αλβαναρια είναι τόσο προκλητικά που κάποιος θα του την καρφωνε. Έχουν σκοτώσει τόσους Έλληνες που δε λυπάμαι καθόλου…εξυπακούεται ότι αν δε τον σκότωνε κάποια Ελληνική οικογένεια θα τον έκλαιγε

  4. ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΑΜ ΑΡΤΩΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΦΥΛΑΓΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΜΗΝ+++

  5. Ο… Νεαρός??? Εννοείται τον 47 χρονο⁉️⁉️⁉️⁉️🤔

Comments are closed.