Αισχροκέρδεια και ακρίβεια τσακίζουν τα νοικοκυριά – Αναποτελεσματικοί οι ελεγκτικοί μηχανισμοί

Κοινοποίηση:
ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια συνεχίζουν να καλπάζουν φέρνοντας σε απόγνωση τα νοικοκυριά.

Τα κυβερνητικά μέτρα να κρίνονται επιεικώς αναποτελεσματικά καθώς δεν εφαρμόζονται σε πολλές περιπτώσεις με την κυβέρνηση να μιλάει για ατομική ευθύνη του καταναλωτή που πρέπει να ασκήσει πίεση με τις επιλογές του «ώστε να λειτουργήσει καλύτερα ο ανταγωνισμός».

Οι δε ελεγκτικοί μηχανισμοί αδυνατούν να ελέγξουν την αισχροκέρδεια όπως λέει ο πρόεδρος του επαγγελματικού Επιμελητήριου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Από παντού κλέβουν και όλοι μαζί μας κλέβουν.
    Όπου και να πας, κλέψιμο στο φουλ.
    Πριν από μερικές μέρες βρισκόμουν στο εξωτερικό, Βέλγιο, Γαλλία, Λουξεμβούργο. Στη Βόρεια Γαλλία η τιμή της 95αρα ήταν 1,85-1,88 λεπτά πιο φτηνή από εδώ, στο Βέλγιο ήταν (1,75-1,80) ανάλογα την περιοχή. Στο Λουξεμβούργο 1,55.
    Οι τιμές πάλι στα σούπερ μάρκετ, πήγα στα λιντλ της γαλλίας αλλά και του βελγίου, οι τιμές είναι πολύ πιο καλές σε σχέση με εδώ και με μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων. (η κάθε χώρα έχει τα δικά της προϊόντα) και ας τους χωρίζουν κάποια χιλιόμετρα.
    Στα μπακάλικα των Βρυξελλών, σε πολλά προϊόντα, κυριολεκτικά οι τιμές ξυρίζουν κόντρα!!!!
    3,5 με 4 ευρώ η εξάδα το εμφιαλωμένο. Οι μπύρες, οι βελγικές ήταν σχετικά σε πολύ καλή τιμή. Τώρα το τυλιχτό που αγόρασα από ελληνικό μαγαζί, αφήστε το καλύτερα (8 ευρώ το τεμάχιο). Το φρεντάκι, 3,5 ευρώ και πολύ καλό μάλιστα σε πάρα πολύ καλό σημείο. Τα εισιτήρια για τα ΜΜΜ 2,60.

Comments are closed.