Αιτωλοακαρνανία: Άγρια συμπλοκή νεαρών με ντόπιους στην Αμφιλοχία

Κοινοποίηση:
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 11 Ιουλίου στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας, όταν νεαροί ενεπλάκησαν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας σιδερόβεργες, ρόπαλα και σιδερογροθιές. Το περιστατικό ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία της πόλης προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους ενώ συνεχίστηκε κατά μήκος της οδού Νικολάου Στράτου, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα.

Το βίαιο περιστατικό ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν ομάδα περίπου δέκα νεαρών, οπλισμένη με σιδερόβεργες, αυτοσχέδια ρόπαλα και σιδερογροθιές εισέβαλε στην κεντρική πλατεία προκαλώντας χάος και πανικό. Μάλιστα οι νεαροί χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Η πράξη προκάλεσε τις αντιδράσεις των ντόπιων που συγκεντρώθηκαν στη πλατεία για να αντιμετωπίσουν την ομάδα των επιτιθέμενων, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν άγριες συμπλοκές , οι οποίες συνεχίστηκαν κατά μήκος της οδού Ν. Στράτου, όπου η ένταση κορυφώθηκε κοντά στο Δασαρχείο.

Η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με σπασμένα παράθυρα και ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα , ενώ πολλοί κάτοικοι κλειδώθηκαν στα σπίτια τους για να προστατευτούν.

Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας στο συμβάν. Δύο νεαροί προσήχθησαν και κρατούνται για ανάκριση, ενώ η υπόθεση ερευνάται διεξοδικά από τις αρχές. Οι αστυνομικοί εξετάζουν κάθε πιθανό κίνητρο πίσω από την επίθεση, αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή αν υπάρχει μεγαλύτερη οργάνωση πίσω από αυτό.

Η καταδρομική αυτή επίθεση έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της Αμφιλοχίας οι οποίοι ζητούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και πιο αποτελεσματική αστυνομική παρουσία για την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. κωλόγυφτοι ήρθαν να κοπανήσουν τους ντόπιους

  2. Ιχα! Αμπρτ! Ρημαδιο τα καναν οι μυζηθρες! Αντι για σαλαγατα εκει και παραπερα, το ριξανε στο βλαχοτσαμπουκα! Μαλλον θα πηρανε…νοθευμενη παρτιδα στο λιμανι!

Comments are closed.