Ακροατής της εκπομπής ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ καταγγέλλει για την πανώλη

Κοινοποίηση:
provata

Ακολουθεί το μήνυμα ακροατή της εκπομπής ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ:

Είμαι ακροατής και θέλω να σου πώ τη γνώμη μου για την πανώλη των ζώων.

Η κατάσταση πάει όπως και με τον κορονοιο, φαίνεται να έχουν στήσει κόλπο και να μολύνουν τα ζώα είτε μέσω των μεγαλοεταιριών των τροφών, είτε μέσω γιατρών των ζώων είτε μέσω δημοτικών/κρατικών υπαλλήλων.

Θέλουν να καταστρέψουν την οικονομία της χώρας από το εξωτερικό αλλά μέσω προδοτών στη χώρα όπως φαίνεται.

Μπορείς να βοηθήσεις τους κτηνοτρόφους οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται και πιστεύουν ότι αυτοί που έρχονται για να βοηθήσουν όπως και στον κορονοιο είναι και οι “σωτήρες” αλλά αυτοί είναι που θα τους τελειώσουν όπως φαίνεται γιατί τα ζώα δεν είναι δυνατόν να κολλάνε από την μια άκρη της χώρας στην άλλη.

Συμβούλεψε τους αγρότες και κτηνοτρόφους να ταΐζουν τα ζώα μόνο με φυσική τροφή για λίγο καρό και όχι από εταιρίες και να μην βάζουν ξένους κοντά στα κοπάδια τους, κανέναν απολύτως. Εσείς οι δημοσιογράφοι μπορείτε να βοηθήσετε και η παραγωγή της χώρας θα προστατευτεί να έχουμε να φάμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Παρτε εσεις ζωα απο το εξωτερικο και μετα απορειτε πως γεμισε η Ελλαδα απο ακρη σε ακρη.. Γιδια..

  2. Στημένο σαν τη κορώνα.
    Οδηγούν την ανθρωπότητα σε επισιτιστική κρίση εξαφανίζοντας τα τρόφιμα, στάρι, κριθάρι, το κρέας, πλασάροντας παράλληλα την εναλλακτική που είναι για αυτούς οι γρύλλοι, τα σκουλήκια, έντομα μέχρι και τεχνητό κρέας βιομάζα που παράγετε στα εργαστήρια.
    Είναι ένα κομμάτι από το παζλ που έχουν δημιουργήσει οι νεοταξίτες, με τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ να είναι η κορώνα, νέα πανδημία, “εμβόλια”, κάρτα “εμβολιασμού”, ψηφιακή ταυτότητα, ψηφιακό πορτοφόλι, κατάργηση μετρητών, “κλιματική” αλλαγή, λοκντάουν για τη “κλιματική” κρίση, ενεργειακό αποτύπωμα, φόροι – πρόστιμα – περιορισμοί για το κλίμα, πράσινη ενέργεια.
    Όλα αυτά θα οδηγήσουν στη παγκόσμια κυβέρνηση που θα μας “σώσει” .

  3. Οι Μητσοτάκηδες δεν θα φύγουν με εκλογές …

  4. Δεν υπαρχει κτηνοτροφια! Στανες με μαντρωμενα ζωα, επιδοτουμενα θηραματα σαν να ταιζεις γατες και σκυλους και καφενες! Γι αυτο κι… απολαμβανουμε…γευστικο κρεας εφτακοσια μπαχαρικα να του βαλεις!

  5. Πουπουι κι ιγου π ταχου μαντρουμενα κι τς δινου θραματα για ναμει φρι να πινου τ φραπιδια μ στου καφενιου ενιταιμ, καταστραφκα ου δολιους!

Comments are closed.