Ακρωτηριάζουν τον ελληνισμό για να προχωρήσουν οι ελληνοτουρκικές μπίζνες

Κοινοποίηση:
ΡΟΖΑΚΗΣ

Ξεδιπλώνεται η ατζέντα της σχολής Σημίτη στα ελληνοτουρκικά – που από ό,τι φαίνεται υπηρετεί η κυβέρνηση Μητσοτάκης και ο υπουργός Γ. Γεραπετρίτης – με τον πρ. υφυπουργό Χρήστο Ροζάκη να ομολογεί ξεκάθαρα ότι θα πρέπει να αφήσουμε την Κύπρο έρμαιο στις ορέξεις του Ερντογάν, για να προχωρήσουν τα… «ελληνοτουρκικά»

«Η Κύπρος έχει χάσει ευκαιρίες να λύσει το πρόβλημα και φυσικά δεν μπορούμε να περιμένουμε χιλιάδες χρόνια προτού εμείς χωρίς την Κύπρο λύσουμε τα προβλήματα με την Τουρκία» ανέφερε ο Oμότιμος Kαθηγητής, πρώην Υφυπουργός, Χρήστος Ροζάκης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Ναι μεν Αλλά» με την Ευαγγελία Μπαλτατζή για την ατζέντα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

«Μοιραία, αυτό είναι ένα δεδομένο που λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι ένα δεδομένο το οποίο αναμφίβολα παίζει ρόλο. Μην ξεχνάτε ότι η Κύπρος έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες τουλάχιστον για να λύσει το πρόβλημά της. Είναι το σχέδιο Άναν και είναι και η πρόσφατη στο Κραν Μοντανά. Βέβαια στο Κραν Μοντανά είναι ευθύνη της Κύπρου το ότι δεν προχώρησε σε μία επίλυση, παρά το γεγονός ότι είχαν φτάσει πολύ κοντά σε αυτήν. Ως εκ τούτου, και εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε επ’ άπειρον να λυθεί το Κυπριακό προκειμένου να λύσουμε τα ελληνοτουρκικά» συμπλήρωσε ο κ. Ροζάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ρε που τους βρηκαμε αυτους τους βρυκολακες.Πληρωνετε Ελληνες μ@λακες αυτους τους αρχιπροδοτες που σας τους φορανε για υπουργους και καθηγητες πανεπιστημιων.Ο τυπος γνησιος απογονος του εφιαλτη.

  2. Τί να λύσουμε ρε μαλάκα; Και τί να λύσει η Κύπρος, παράνομη κατοχή στο έδαφός της έκαναν τα τούρκικα σκυλιά. Λέει μαλακίες ο καριόλης, δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε την Κύπρο, είναι γνήσιοι έλληνες. Αυτοκτόνα ρε πούστη!

  3. Ο συγχωρεμένος Πρόεδρος της Κύπρου έκλαιγε δημόσια που ήθελαν να τον αναγκάσουν να αποδεχτεί το Σχέδιο Ανάν που διχοτομούσε την Κύπρο. Και ο τουρκόφιλος Γιωργάκης και ο Ροζάκης και το λοιπό ….συνταγματικό τόξο το ήθελαν. Το απέρριψαν οι Κύπριοι και το θέλανε ο Γιωργάκης, ο Ροζάκης και η Ντόρα! Α ρε Ελλαδίτσα ποιοι σε κυβερνσνε.

Comments are closed.