Ακρόπολη: Εξιτήριο πήρε ο 18χρονος που μαχαιρώθηκε από ληστές στο λαιμό

Κοινοποίηση:
ΜΑΧΑΙΡΙ

Εξιτήριο από την χειρουργική μονάδα του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός έλαβε πριν λίγη ώρα ο 18χρονος Δημήτρης, ο οποίος την Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου έπεσε θύμα άγριας ληστείας κάτω από την Ακρόπολη, με τον δράστη της επίθεσης να τον τραυματίζει σοβαρά με μαχαίρι δεξιά στον λαιμό και την κοιλιακή χώρα.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη προκειμένου να τον κρατήσουν στην ζωή, καθώς κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, όπου για καλή του τύχη δεν χάθηκε πολύτιμος χρόνος, ο 18χρονος έχανε αίμα, ενώ έφερε σοβαρά τραύματα τα οποία λίγο έλειψε να αποβούν μοιραία.

Όπως ανέφερε κι ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς κατά την διάρκεια της νοσηλείας του «ζει από θαύμα». Ο 18χρονος κατά την κατάθεσή του θυμήθηκε και περιέγραψε με απόλυτη ακρίβεια τα όσα συνέβησαν, από την στιγμή που τον πλησίασε από πίσω ο παραλίγο δολοφόνος του δήθεν για να του ζητήσει ένα τσιγάρο, μέχρι την στιγμή που του κόλλησε το μαχαίρι στα πλευρά απειλώντας τον πως θα τον σκοτώσει στην περίπτωση που δεν του δώσει κινητό τηλέφωνο και χρήματα.

Ο νεαρός άνδρας προσπάθησε τότε να αντισταθεί με τον δράστη να τον καρφώνει τελικά σε λαιμό και κοιλιά.

Δίπλα του όλες αυτές τις ημέρες οι γονείς του αλλά και οι φίλοι του που ήταν μαζί του την ώρα της επίθεσης, με τον έναν μάλιστα να καταδιώκει τον δράστη και να τον ακινητοποιεί με την βοήθεια των περαστικών λίγα μέτρα μακριά από το σημείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: