Ακόμα 77 παράνομοι αλλοδαποί στη χώρα μας με τη βοήθεια του Λιμενικού

Κοινοποίηση:
λιμενικο

Το Λιμενικό έφερε στη χώρας μας και άλλους παράνομους αλλοδαπούς που βρέθηκαν σε ιστιοφόρο ανοιχτά της Αμοργού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το λιμενικό το ιστιοφόρο με τους παράνομους αλλοδαπούς βρισκόταν ανάμεσα στην Αμοργό και την Αστυπάλαια ενώ στην περιοχή έπνεαν άνεμοι εντάσεως 5 μποφόρ.

Τους αλλοδαπούς περισυνέλεξαν αρχικά τρία πλωτά σκάφη του λιμενικού.

Στη συνέχεια οι 77 διασωθέντες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Νάξου με ένα πλωτό του λιμενικού και ένα παραπλέον δεξαμενόπλοιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αν γνώριζαν οι Έλληνες πόσους φόρους πληρώνουν γι αυτές τις διασώσεις και για την συντήρηση όλων αυτών των παράνομων ξένων, θα είχαν ξεσηκωθεί και θα διαδήλωναν καθημερινά. Απορώ γιατί κανένας δεν τα συζητάει αυτά τα σοβαρά οικονομικά ζητήματα και κανένας δεν μιλάει για απελάσεις. Χάθηκε η ομορφιά των νησιών και η Αθήνα αντί να είναι το στολίδι της Ελλάδας βρωμοκοπάει, κι όπου κι αν κοιτάξεις βλέπεις παράνομους ξένους.

  2. Αν πνιγόντουσαν και πεθαιναν, θα εβγαιναν ολα τα κομματα μεσα σε μερικα λεπτα να βαφτισουν τον Μητσοτακη δολοφόνο με το γνωστο αφήγημα-κασσετα ηχου “Η Νεα Δημοκρατία ηθικος αυτουργος πισω απο το ναυαγιο της Αμοργού”, για να εκμεταλευτούν το δυστήχημα για δικό τους ώφελος. Η Απόδειξη οτι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ για ανθρωπινες ζωες που δεν γνωριζουν ουτε θα μαθουν ποτε ολοι αυτοι οι κομματικοι, ΚΚΕ, Ελληνικη Λυση, Νικη, Συριζα, Πασοκ,Πλευση Ελευθεριας, ειναι οτι κανενας δεν βγηκε ποτε ουτε θα βγει να ευχαριστήσει το Λιμενικο Σωμα (οχι την κυβερνηση!) για την διασωση!!! Ειδατε κανεναν εκπροσωπο τυπου ολων αυτων των αργοσχολων χαραμοφαηδων που νομιζουν οτι ειναι οι εθνικοι μας ευεργετες να λεει “Ευχαριστουμε τους ανδρες του Λιμενικου που εσωσαν 77 ψυχες”. Δυστυχως ειναι η μονη αληθεια: ΚΑΝΕΝΑΣ απο αυτους δεν ενδιαφερεται για τον λαο, τους νεκρους των τεμπων τους εχουν γραμμενους, για να κανουν κηδειες με ξενα κολυβα εβγαιναν στα καναλια και ορυωντουσαν και υποκρίνονταν οτι ενδιαφερονται, για τα καμμενα δάση, για τους νερκους στο Ματι, για ΟΛΑ. Το ΜΟΝΟ που τους νοιαζει ειναι η θεση τους μη χασουν την βουλευτικη συνταξη. Η Κανέλη το εχει παραδεχτει. Δηλωνει επαγγελμα “Βουλευτης”. Μπροστα στα μουτρα μας οταν εγινε πρωτη φορα βουλευτης.Και ολοι της εβγαλαν το καπελο την ιδια στιγμη που σου λεει “ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ”.Τώρα το κατάλαβες..? Κανενας δεν ενδιαφερεται. Οτι βλεπετε, και ειδικα απο το ΚΚΕ (γιατι τα αλλα κομματα ειναι που καινουρια ακομη και δεν εχουν το βαθος 100 χρονια οπως το ΚΚΕ) ειναι 100% υποκρισια. Τους εχει δει κοσμος να τσακωνονται στα πανελ την τηλεορασης και μετα που τελειωνει η εκπομπη να πινουν καφε στη Λεσχη Αξιωματικων μαζι στη Ρηγιλης και να παιζουν ταβλι.

    Αφου βγαινεις που βγαινεις Ω εσυ αντιπολιτευση, και αντιπολιτευση ειναι ΟΛΑ τα κομματα πλην του κυβερνωντος, και καθε φορα που συμβαινει μια τραγωδια σπευδεις αμεσως στα ΜΜΕ να κανεις κηδειες με ξενα κολυβα και να μας εξηγησετε ποσο τελειοι ανθρωποι ειστε που διαμαρτυρεστε ΠΑΝΤΑ εντονως για την εκαστοτε τραγωδια και να χρεωνεις την Κυβερνηση, την οποιαδηποτε κυβερνηση, δεν εχει σημασια ποιος κυβερναει, και να αποδιδεις χαρακτηρισμους “Αχρηστο Κρατος” “Δολοφονος Κρατος”, Ποιος είναι το Κράτος……;;;;;; ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ Κ.Κ.Ε!!!! Ρε κουκουέεεε. Καππα Καππα Εψιλον!!! 100 χρόνια είσαι στο Ελληνικο Κράτος. Τι εκανες και τι κανεις για να αποτρεψεις τραγωδιες? Τι καλο εκανες για την Ελλαδα?Τι καλο ΘΑ κανεις για την Ελλαδα…? Ευχομαι στο ΚΚΕ τα παιδια του Κουτσουμπα να πανε στο Αμερικανικο Κολλεγιο οπως της Παπαρήγα, οι νεοι βουλευτες του ΚΚΕ να αποκτησουν μεγαλυτερη πισίνα απο την βιλα της Λιανας Κανελη και περισσοτερα καταπιστευματα στο εξωτερικο και στο νησια Σάντουιτς, και στον Κουτσουμπα να συνεχιζει να παχαινει, μιας και λογω εποχης ειναι υγιεινό και ομορφο να εισαι παχυς, και στις επομενες εκλογες να ανοιξει 100 σαμπάνιες αμα ανεβει το κομμα ΜΙΑ μοναδα, αλλα αν χασει ΜΙΑ μοναδα, να μην κανει χαρακήρι

    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΕΣ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!!! ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!!

    Και φυσικα 200 χρόνια μετα, ο αγωνας ακομα δικαιωνεται…..

  3. οι Τούρκοι βάζουν τους ραγιάδες να “ακούν το κυριαρχικό τους δικαίωμα στο Αιγαίο” αντικαθιστώντας τον πληθυσμό, μετά απλά έρχονται περπατώντας και παίρνουν αυτό που τους ανήκει, οι (((Έλληνες))) πολιτικοί λένε στο ραγιά ότι δεν πρόκειται για αντικατάσταση του πληθυσμού αλλά για “άσκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων”, η λύση είναι απλή, δημιουργούνται δομές σε ξερονήσια με όλες τις ανέσεις όπου ο “μετανάστης” θα διαμείνει με ασφάλεια για το υπόλοιπο της ζωής του εκτός αν θυμηθεί από πού ήρθε και γυρίσει πίσω….

Comments are closed.