Αλέξης Κούγιας: «Μου επιβλήθηκε πρόστιμο από την εφορία 19 εκατομμύρια ευρώ….»

Κοινοποίηση:
askle-1110x626

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων  στην πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου.

«Η Εύη Βατίδου έχει την υποδομή να υπηρετήσει στο θέμα του πολιτισμού και δεν μπορεί τα παιδιά μας να είναι μόνο υπερήφανα για τον πατέρα τους… Πρέπει να είναι και για τη μητέρα τους. Ενδόμυχα, όταν κάνεις παιδιά με κάποιον, νιώθεις ότι έχεις μία προνομιακή θέση», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας: «Η ιστορία με την Εύη Βατίδου έχει τελειώσει τυπικά και ουσιαστικά εδώ και 16 χρόνια. Δεν θέλω να θυμάμαι τις άσχημες στιγμές γιατί ταλαιπωρήθηκα πολύ σε δικαστήρια. Μου επιβλήθηκε πρόστιμο από την εφορία 19 εκατομμύρια ευρώ. Δεσμεύτηκε η περιουσία των παιδιών μου. Όμως τα έχω ξεχάσει αυτά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εμ η… αναπαραγωγη μ ενα μπουμπουκακι της τοτε εποχης σου στοιχησε! Κανα δανεικο τιποτας θες? Να τελειωνει λιγο το δουλεμα κυρ Αλεξη?

  2. Ποσο σου στοιχησε το καθε πηδημα? Το εχεις σκεφτει?

  3. Να κάνουμε ένα έρανο να σε βοηθήσουμε ρε ψηλέ.

Comments are closed.