Αλαμπάμα: Πέταξε καυτό λάδι στον διαρρήκτη του σπιτιού της

Κοινοποίηση:
alabama-home-intruder

Η γυναίκα εξουδετέρωσε τον άντρα, ο οποίος στην συνέχεια συνελήφθη

Έναν πολύ πρωτότυπο και απολύτως αποτελεσματικό – όπως αποδείχθηκε – τρόπο αντιμετώπισης διαρρηκτών εφάρμοσε μια γυναίκα στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ.

Αντιλήφθηκε ότι ένας άντρας είχε εισβάλλει στο σπίτι της και δεν δίστασε να του πετάξει στο πρόσωπο μια κατσαρόλα με καυτό λάδι!

Η τυχερή νοικοκυρά στην συνέχεια κάλεσε την αστυνομία, που έσπευσε στο σπίτι και συνέλαβε τον άντρα, αφού πρώτα τον οδήγησε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στην συνέχεια, ανακοινώθηκε πως επρόκειτο για τον Λαροντρίκ Μακλίν, που κρατείται με εγγύηση 300.000 δολαρίων, ενώ στην δημοσιότητα δόθηκε και η φωτογραφία του καμμένου του προσώπου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δεν ειχε καμια δουλεια στο ξενο σπιτι!!!!!!!! Τετοια κοπροσκυλα, τετοια θελουν!!!!!!! Πολυ καλα του ξηγηθηκε, ενω εδω θα εβρισκε τον μπελα της, γιατι προστατεψε την ζωη της και την περιουσια της!!!!!!!! Εδω καποιοι ξεμωραμενοι κουφιοκεφαλακιδες, ψευτοαριστεροι θα μιλουσαν για αυτοδικια και οτι πηρε το νομο στα χερια της και τριχες κατσαρες!!!!!!!!!! Την ωρα που μπουκαρει ο λεχριτης, που ειναι εκεινη την στιγμη η Αστυνομια να την προστατεψει καραγκιοζοπαικτες;;;;;;;;;;

  2. Ρε άσπρισε ο αράπης με το καυτό λάδι αχαχαχαχαχα.Γιαυτό θαυμάζω τις ΗΠΑ σε αυτό το κράτος επιτρέπεται να προστατέψεις τον εαυτό σου και την περιουσία απο τον κάθε εγκληματία.Ενώ στο Ελλαδιστάν θα ήταν μέσα η ιδιοκτήτρια και έξω ο κλέφτης.

  3. Αν συνέβαινε εδώ στο ελλαδιστάν, η ανεξάρτητη ελλαδική δικαιοσύνη θα έβαζε φυλακή και εγγύηση 300.000 ευρά στην ιδιοκτήτρια …

Comments are closed.