Αλβανοί παρελαύνουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης με χάρτη που δείχνει την Κέρκυρα και την Ήπειρο αλβανικές!

Κοινοποίηση:
alvanoi-ny-670x400

Η ΜΚΟ «Albanian Roots», που δημιουργήθηκε για να ενισχύσει την αλβανοαμερικανική κοινότητα στις ΗΠΑ και είναι διοργανώτρια της αλβανικής παρέλασης που πραγματοποιήθηκε και φέτος (10 Ιουνίου 2023) στη Νέα Υόρκη, έβαλε ακόμα και αστυνομικούς (αλβανικής καταγωγής) να κρατούν και να παρελαύνουν ένα πανό που έδειχνε έναν χάρτη της Αλβανίας που περιλάμβανε Ήπειρο και Κέρκυρα, μέχρι την Πρέβεζα!

Στην αδιανόητη αυτή πρόκληση των Αλβανών που δεν παραλείπουν να επιδεικνύουν τις αλυτρωτικές τους βλέψεις όπου σταθούν και όπου βρεθούν, συμμετείχε και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς!

Οι ελληνοαμερικανικές οργανώσεις στη Νέα Υόρκη και αλλού, τι έκαναν γι’ αυτά τα φαινόμενα; Δεν θα αναρωτηθούμε καν τι έκανε η ελληνική Κυβέρνηση, γι’ αυτό…

Την ίδια στιγμή, η παράνομη κράτηση του εκλεγμένου δημάρχου Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη συνεχίζεται στα Τίρανα, όπως και οι συνεχείς προσπάθειες εκφοβισμού της ελληνικής εθνικής μειονότητας.

Αποδεικνύοντας έτσι τις ξεκάθαρες μεθοδεύσεις και σκοπιμότητες του Έντι Ράμα, ο οποίος θέλει να εξοντώσει τον ομογενή δήμαρχο και να κάμψει την μειονότητα της Βορείου Ηπείρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. προδοτες πολιτικοι γαμω την αλβανια σας ποτε θα αντιδρασετε μαλακες τσιπροκουληδες

  2. Ειναι απασχολημενοι με αλλα στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ οι Ελληαναραδες…… Και ο Ελπιδοφορος οπως βλεπω ειναι λαβρος κατα των Αλβανων !!!!!! Α ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Καρπαζοεισπρακτορες εισαστε ηλιθιοι…..

  3. Εσείς Ελληναράδες καθίστε να το παίξετε φίλους. Καλά μας κάνουν. Οι πουθενάδες τους οποίους σε ένα 24ωρο τους έχουμε ισοπεδώσει και σ’άλλο ένα τους σκοπιανούς. Σκύψε κι άλλο Έλληνα!

  4. έτσι ξεφτίλες…καλά να πάθετε ,που εδώ τους έχετε κ τους πληρώνετε ,ανέχεστε κ λέτε ρατσιστές..αυτούς που δεν τους θέλουν….ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ

  5. διαβασα σε ενα απο τα πανο τους οτι ” Ο συνεργατης των ναζι Ναπολεων Ζερβας πραγματοποιησε γενοκτονια στους Αλβανους” και οτι πρεπει να το παραδεχθουμε και να ζητησουμε συγνωμη….Αυτοι δεν πολεμουσαν με τους Ναζι Ιταλους και μετα Γερμανους;; πως ο Ζερβας εγινε συνεργατης;;; Αυτοι, το δημοκρατικο τοξο και το ΚΚΕ λενε αυτες τις παπαριες…Επισης οι τσαμηδες ειναι καταδικασμενοι απο το δικαστηριο δοσιλογων Ιωαννινων εις θανατον ακομα και σημερα…ποια τσαμουρια ζητανε..τι πινουν; Τι γινεται εδω μεσα;

  6. Άστους να εκδηλώνονται .Δε κατάλαβαν ακόμα ότι σήκωσαν τόσα χρόνια “πολύ σκόνη” και πλέον πολλά κράτη με τις “υπηρεσίες τους” , τους έχουν υπό αυστηρή επίβλεψη.

  7. Μεγαλι προκλησι ,ουδεμια διαμαρτυρια απο Ελληνες πολιτικους ,Αισχος !!

  8. 2 γαμημενα rafale υπόθεση είναι και τ αφήνουν τα τυγανοκεφαλα και το παιζουν ιστορία με πλάτες κωλοτουρκων…..καλά μας κάνουν….

  9. Η ενισχυμένη αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη, βλέπει; παρακολουθεί;θα πράξει; Ο Μπελέρης, θα ασκήσει τα νόμιμα καθήκοντά του, ή για το μόνο που κόπτεται η κυβέρνηση, είναι να λασπολογήσει και να εξουδετερώσει τους Σπαρτιάτες;

  10. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΑ ΟΠΩΣ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ

Comments are closed.