Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη 18χρονος για κλοπές μοτοσικλετών

Κοινοποίηση:
police-HD-wide-735x400

Μέσα σε ένα βράδυ έκλεψε δύο μοτοσικλέτες από περιοχές της Αλεξανδρούπολης ένας 18χρονος Έλληνας, αλλά στο σπίτι του βρέθηκαν μέρη και από άλλες μηχανές και εξετάζεται το ενδεχόμενο να έκανε εμπόριο πουλώντας εξαρτήματα ως ανταλλακτικά.

Μετά τις δυο καταγγελίες των ιδιοκτητών των μοτοσικλετών, οι άνδρες της Ασφάλειας ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη να κινείται με το ένα δίκυκλο. Στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκε και η δεύτερη μοτοσικλέτα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, αλλά στο σπίτι του 18χρονου κατασχέθηκαν και μέρη άλλων μηχανών που ερευνάται αν και από πού είχαν κλαπεί. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που άσκησε δίωξη σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές.

*** Σαν κύριος είχε μπει στον χώρο στάθμευσης ενός σπιτιού στον Λούρο Πρέβεζας ένας 27χρονος Έλληνας τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και είχε κλέψει τη μοτοσικλέτα του ιδιοκτήτη. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια μετά την παρέλευση του αυτοφώρου κι έτσι ο νεαρός απέφυγε τη σύλληψη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: