Αλεξανδρούπολη: Λαθροδιακινητής έπεσε μετωπικά πάνω σε Ι.Χ. οικογένειας- Τραυματίστηκαν 4 παιδιά, μεταφέρθηκαν στο Π.Γ.Νοσοκομείο – Αγανακτισμένοι οι Εβρίτες – Τι μας καταγγέλλουν

Κοινοποίηση:
999_9

Τρόμος πριν περίπου μια ώρα για εξαμελή οικογένεια (γονείς και 4 μικρά παιδιά), η οποία κινούνταν στον δρόμο Δωρικού-Αγνάντιας, όταν διακινητής που μετέφερε λαθρομετανάστες, έπεσε πάνω τους και υπήρξε μετωπική σύγκρουση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Evros-news.gr, τραυματίστηκαν τα 4 παιδιά της οικογένειας που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, χωρίς η κατάσταση τους να είναι πάντως πολύ σοβαρή και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπήρξε άλλος τραυματισμός, ενώ συνελήφθησαν τόσο ο διακινητής όσο και οι λαθρομετανάστες που κουβαλούσε.

Η καταγγελία αναγνώστη μας παρακάτω:

” Ποσοι ανθρωποι πρεπει να τραυματιστουν κ αλλοι ποσοι να χασουν την ζωη τους για να παρουν επιτελους θεση οι υπευθυνοι?
Πλεον εχει γινει καθημερινο φαινομενο.
Στο βορια του νομου περπατανε στα χωραφια την ημερα,το βραδυ πανε μεχρι διπλα στα σπιτια,αρχισαν να μπαινουν σε σπιτια,τωρα αρχισαν να ειναι και δολοφονοι της ασφαλτου….μηπως να “εκενωσουμε” τον Εβρο?μερικοι κουστουματοι τον θυμουντε στο παρα πεντε των εκλογων για να βγαλουν φωτογραφιες…Ο Εβρος και οι Εβριτες ειναι Ελληνες φορολογουμενοι πολιτες και ισοι με αυτους της υπολοιπης Ελλαδας.”

Αγγελος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Η νουδουλα στον Έβρο πήρε σαράντα πέντε της εκατό,μην γκρινιάζετε, χαρείτε τον Κούλη, ήταν η τελευταία ευκαιρία πριν τα ξεπουλήσει,η Έλληνες αποφάσισαν Κούλη, τώρα είναι αργά.

  2. Όπλα έχετε εθνοφυλακες είστε ρίξτε στο ψαχνό και λόγο σε κανένα μη δίνετε… όλοι αυτοί που βιάζουν τη πατρίδα μας μόνο για λίπασμα στα χωράφια κάνουν και για τροφή στα ψάρια μας…

  3. Καποιοι στον Εβρο,αγαπαμε τον τοπο μας τη γη μας την πατριδα.οταν γινοταν τα σκηνικα καποιοι…ηταν…και θα ξαναειναι αν χρειαστει…. εκει μεσα με κινδυνο ζωης κ οχι στην τηλεοραση….

    Αποριας αξιο κ απο μενα πως υπερψυφιστικε η Ν.Δ εδω στον Εβρο….μερικα μυαλα ειναι κολημενα.αλλα δυστηχως οχι μονον εδω, αλλα σε ολη τη χωρα…

  4. ΝΟΥ-ΔΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ? ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΗ. ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΒΑΘΙΑ. ΕΓΩ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ.

  5. μαζευτειτε παρτε τα οπλα και βγητε εξω.
    ενημερωστε και το οικειο Α.Τ.
    καντε τουσ λιπασμα

  6. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΛΙΓΟ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ….ΑΑΑΑ ΝΑΙ ΝΟΥΔΟΥΛΑ…ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ…ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ

  7. Επανέρχεται το προ 2-3 εβδομάδων θέμα, αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε λαθροδιακινητή.
    Αν η διοικούμενη από γαϊδάρους πολιτεία, δεν λειτουργεί, η εγκληματικότητα προξενεί παράπλευρες απώλειες.

  8. Κύριε άγγελε όταν έρχονται για ψήφο πάρτε τους με τις πέτρες…και επιτελούσαν αν ακούτε για Κασιδιάρη μην τρελενεστε..ένας τέτοιος χρειάζεται για να ξεβρωμιση τον τόπο και εμείς για βοηθησουμε θα παρακαλάτε να επέμβουμε…Υ.Σ. Μαντρωμα σε ένα νησί όλοι οι λαθροπιθικοι μέχρι να πληρώσουν τα έξοδα τους για επαναπατρισμό…δηλ να ξεκουμπιστουνε

Comments are closed.