Αλεποχώρι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή ο 70χρονος που πυροβόλησε τα δύο παιδιά

Κοινοποίηση:
ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο 70χρονος ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ. Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022   (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EYROKINISSI)

Αντιμετωπος με το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή είναι ο 70χρονος άνδρας ,ο οποίος συνελήφθη καθώς τα ξημερώματα
πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο ανήλικους στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι.

Ο κατηγορούμενος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του παραπέμφθηκε να απολογηθεί για την πράξη που του αποδίδεται σε ανακριτή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Εσείς που κάνετε τους έξυπνους, άμα δείτε βράδυ δυό μαντράχαλους στην αυλή σας να καθήσετε να συζητήσετε μαζί τους να δείτε μήπως είναι καλά παιδιά.

  2. Τρομοκρατημένοι οι Έλληνες και μεσ’τα σπίτια τους ακόμα. Κι ο νοών νοήτω…

  3. Ποιους γύφτους πυροβόλησε ρε ουγκανοι πού γράφετε και σχόλια χωρίς να ξέρετε;
    Με τους παππούδες τούς παραθεριζαν τα παιδιά στα σπίτια τους, να πήγαινε να βρει τους κηδεμόνες τούς να τα μαζέψουν εάν τον ενοχλούσαν και όχι να ρίξει με καραμπίνα ο κουραδομαγκας.

  4. έπραξε πολύ καλά. Οι βρωμοκατσιβελοι, καρκίνος του τόπου. έχουν ρημάξει τον χαλκό απο παντού. τον αρπάζουν κ. τον πωλούν.
    ΟΙ απόγονοι των σιδεραδων που κατασκεύασαν τα καρφιά για τον Ιησού. οι σταυρωτες του Ιησού μας

  5. Δεν ειχαν καμια δουλεια στην αυλη του ξενου σπιτιου αυτα τα…..παιδια!!!!!!! Πολυ καλα τους εξηγηθηκε και αφηστε τον ανθρωπο στην ησυχια του!!!!!! Αν τον σκοτωναν τι θα ελεγαν οι ιθυνοντες;;;;;; Τιποτα, αλλος ενας αναλωσιμος απο αλητες!!!!!!!! Γι’ αυτο λοιπον να ξερουν καποιοι κλεφταραδες οταν μπαινουν σε ξενες περιουσιες, οτι μπορει και να δουλεψει η καραμπινα!!!!!!!!

  6. Καλα εκανες παππου! Γαμω την κυβερνηση και τους δουλους της που καταντησαν εγκλημα την προστασια της περιουσιας των πολιτων.

  7. Δυο γυφτους μπασ@ρδους πυροβολησε και καλα εκανε για να προστατευσει τη ζωη του και την περιουσια του.

  8. ΑΠΟΠΕΙΡΑ δολοφονίας ρε καθίκια ιθύνοντες;;;
    Ο άνθρωπος ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ την περιουσία του πυροβολώντας δύο ΜΟΥΛΟΥΣ ΓΙΟΥΦΤΟΥΣ.
    Δλδ αν τον σκότωναν, θα έλεγε το πορνόκρατος “κρίμα σε άλλον έναν δολοφονημένο παππού”, σύλληψη των ΓΙΟΥΦΤΩΝ, τρια χρόνια στην μπουζού κι έπειτα ΟΞΩ να καταχεζουν τον τόπο!
    ΜΩΡΕ ΕΥΓΕ ΠΑΠΠΟΥ!!

Comments are closed.