«Αλλάξτε τους νόμους»: Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος για τη ληστεία στην Κορινθία και τις σπείρες Γ#ΦΤΩΝ

Κοινοποίηση:
,Ν,Ν

Δεν έκρυψε την αγανάκτησή του ο Τριαντάφυλλος, για το σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη στην Κορινθία με Ρομά που μπήκαν σε εξοχική κατοικία τουριστών για να τους ληστέψουν, και ενώ στο σπίτι βρίσκονταν και τα παιδιά της οικογένειας.

Ο αγαπητός τραγουδιστής έγραψε στο Instagram:

«Δηλαδή εάν τους σκότωνε για να σώσει την οικογένειά του, θα ήταν φυλακή; Πού ζούμε; Αλλάξτε τους νόμους τώρα. Αλλάξτε τους νόμους! Τι άλλο θέλετε δηλαδή; Γιατί να ψηφίζουμε για την εφορία και την ακρίβεια; Ή μήπως να βγαίνετε στα κανάλια και να λέτε τα ίδια και τα ίδια; Βαρεθήκαμε ρε, κάντε κάτι ουσιαστικό πλέον! Όλα είναι τέλεια σε αυτή τη χώρα. Μπαίνουν στα σπίτια της χώρας μας και δεν τιμωρούνται. Μπράβο άλλη μία φορά που όλα λειτουργούν ωραία στην Ελλάδα μας. Μπράβο σας πολιτικοί μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ποιος να τους αλλάξει τους νόμους; Οι διεφθαρμένοι που τους φτιάχνουν; Οι γύφτοι και οι λαθροπίθηκοι απλά χρειάζονται για να κάνουν τις βρομοδουλειές των πολιτικών και των επιχειρηματιών που είναι οι νταβάδες αυτής της μπανανίας. Ποιος θα κάνει το βαποράκι για τις κόκες τους ή οτιδήποτε; Τώρα αν κλέψουν ή σκοτώσουν κάνα πολίτη, ε, αυτό δεν τους ενδιαφέρει καν. Τη δουλειά τους να κάνουν.

  2. Να κάνεις πως κοιμάσαι,που στην πραγματικότητα δεν χρειαζόταν να μας το πουν αφου ούτως ή άλλως κοιμόμαστε

  3. Εδώ Ηράκλειο οι γούφτοι μένουν σε μέγκα καταυλισμό δίπλα στο αστυνομικό “μέγκαρω”.
    Μάλλον είναι ξαδέρφια….
    Σιγά μην αλλάξουν το νόμο οι ανθέλληνες πουλημένοι πωλητικοί.
    Τους Έλληνες τους θέλουν μόνο για να πληρώνουν φόρους.
    Ενώ οι γούφτοι με εκατομμύρια καταθέσεις, δεν πληρώνουν τίποτα.

  4. Επιτέλους, συγχαρητήρια!!! Τα είπες όπως αρμόζει!! Μακάρι να υπήρχαν πολιτικοί με σθένος και αξιοπρέπεια…. Αυτά τραβάει ο λαός και αυτοί περνούν υπέροχα , με 100 αστυνομικούς, να φυλάνε αυτούς και τις οικογένειές τους. Ντροπή… Εδώ και τώρα αυστηρούς νόμους. Να σταματήσει αυτή η αηδία με τους γύφτους. Σπάσαν την πόρτα μου μπήκανε μέσα στο σπίτι, τα καταφέραμε και επιβιώσαμε…. Και τώρα τρέχουμε στα δικαστήρια…. Αναβολή στην αναβολή.. εδώ και πέντε χρόνια… Στην αναβολή δεν ενδιαφέρει τους δικαστές που εσύ έχεις ταλαιπωρηθεί άδικα. Στην μη παρουσία σου στο δικαστήριο, γιατί έχεις αγανακτήσει, σου βάζουν πρόστιμο. Αρκετά μεγάλο!!!! Ελλάς το μεγαλείο σου. Από τύχη ζούμε σ’ αυτήν τη χώρα

    .

  5. μου είναι αδιάφορος αλλά μπράβο του, πρέπει να τοποθετούνται ελεύθερα οι άνθρωποι που έχουν μια σχετική οικονομική επιφάνεια κι ανεξαρτησία κι αναγνωρισιμότητα, γιατί αρκετοί πλέον συνάνθρωποί μας φοβούνται να μιλήσουν!! Και να πάει ένα βήμα παραπέρα να πει “υπάρχει πρόβλημα και με τη νομοθεσία γενικά και με τους Ρομ@ ειδικά” , χρόνια τώρα όλα γνωστά στη μπανανία της μεταπολήστευσης

Comments are closed.