Αμείλικτα ερωτήματα 800 γονέων για τον εμβολιασμό των παιδιών

Κοινοποίηση:
ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΑΙΔΙΑ

Αμείλικτα ερωτήματα θέτουν προς τους αρμόδιους, με ανοικτή τους επιστολή, 800 γονείς που δηλώνουν τον προβληματισμό τους για τον εμβολιασμό των παιδιών κατά της covid-19.

Στην επιστολή τους αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε να σας δηλώσουμε πως σεβόμαστε και εκτιμάμε τα όσα προσφέρει η Ιατρική Επιστήμη στην υγεία των ανθρώπων και αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα των φαρμάκων και των εμβολίων στην αντιμετώπιση πλήθους ασθενειών και λοιμωδών νοσημάτων. Δυστυχώς, ο όποιος προβληματισμός υπάρχει για τα νέας γενιάς εμβόλια εκλαμβάνεται αδίκως ως ένας γενικότερος αρνητισμός για όλα τα εμβόλια.».

Μεταξύ άλλων θέτουν ερωτήματα όπως εάν «είναι επαρκή τα δεδομένα που έχουμε για να προχωρήσει ο εμβολιασμός και στα παιδιά μας;» και «ποιοι θα αναλάβουν την ευθύνη;».

Διαβάστε την ΕΠΙΣΤΟΛΗ τους Ανοικτή Επιστολή για τον Εμβολιασμό των Παιδιών κατά του Κορωνοϊού 1:

Ανοικτή-Επιστολή-για-τον-Εμβολιασμό-των-Παιδιών-κατά-του-Κορωνοϊού-1

Σημειώνεται ότι, επί του θέματος μίλησε πρόσφατα στον Στέφανο Δαμιανίδη και στον Focus fm ο παιδίατρος λοιμωξιολόγος Ιωάννης Καβαλιώτης, που εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του στον εμβολιασμό των παιδιών κατά της covid-19.

«Πειραματίζονται οι άνθρωποι», υποστήριξε. «Δεν γνωρίζουμε σήμερα ούτε  πόσες είναι οι δόσεις που πρέπει να γίνουν , ούτε σε τι μεσοδιαστήματα θα γίνουν.  Όπως έγινε και με τα εμβόλια των ενηλίκων, ότι και να λέμε σήμερα, αύριο θα το αλλάξουν», είπε.

Ακούστε εδώ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: