Αμοργός: Σταματούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Αμερικανού τουρίστα

Κοινοποίηση:
AMORGOS

O αδερφός του 59χρονου αγνοούμενου Αμερικανού τουρίστα Άλμπερτ Κάλιμπετ με ανακοίνωση του επεσήμανε πως οι έρευνες έχουν ολοκληρωθεί.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνω την ολοκλήρωση της έρευνας για τον αγαπημένο μας Άλμπερτ», τόνισε σχετικά ο Όλιβερ. «Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειές και την αποφασιστικότητά μας, ο Άλμπερτ παραμένει αγνοούμενος», πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχουν στοιχεία»
Ο αδερφός του Άλμπερτ Κάλιμπετ ανέφερε επίσης, πως παρά τις πολυήμερες έρευνες βρέθηκαν «μηδενικά στοιχεία» ενώ υποστήριξε πως υπήρξε ελάχιστη βοήθεια από την ελληνική κυβέρνηση και την πρεσβεία των ΗΠΑ.

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους εκείνους που έστειλαν τις προσευχές τους», δήλωσε ο Όλιβερ Κάλιμπετ. «Η υποστήριξή σας ήταν πηγή δύναμης για εμάς κατά τη διάρκεια αυτής της απίστευτα δύσκολης περιόδου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τις ομάδες έρευνας και διάσωσης που μας βοήθησαν και όσους έκαναν δωρεές στο GoFundMe για να καταστήσουν δυνατή την έρευνα. Ελπίζαμε πραγματικά για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα», συμπλήρωσε.

«Δεν είναι αλήθεια ότι σταμάτησαν οι έρευνες»
Από την πλευρά της, η σύντροφος του Άλμπερτ, Ντέμπι Λεσάν, που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στην Αμοργό, σε ανάρτησή της στα social media, αναδημοσίευσε τη συνέντευξη του αδελφού του Άλμπερτ και έγραψε πως μπορεί οι περισσότερες ομάδες έρευνας να αποχώρησαν από το νησί, ωστόσο η ίδια βρίσκεται στην Αμοργό και συνεχίζει τις προσπάθειες.

«Διαβάζω ότι η έρευνα για τον Άλμπερτ Κάλιμπετ ακυρώθηκε. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ναι, η πλειοψηφία των ανθρώπων που αναζητούν τον Άλμπερτ έχουν φύγει από το νησί, αλλά εγώ είμαι ακόμα εδώ και ψάχνω», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response