Αμοργός: Συνεχίζεται το θρίλερ – Μυστήριο με το στίγμα των κινητών

Κοινοποίηση:
touristas

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την εξαφάνιση του 59χρονου Αμερικανού τουρίστα, συνταξιούχου αστυνομικού, που πήγε για πεζοπορία στην Αμοργό και λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τρίτης εξαφανίστηκαν τα ίχνη του.

Πιο συγκεκριμένα, στην κάμερα του MEGA μίλησε ο δήμαρχος Αμοργού, Ελευθέριος Καραΐσκος και αρχικά είπε: «Αυτός κανονικά θα έπρεπε 12-1 το αργότερο να ήταν στα Κατάπολα. Έπαιρνε τηλέφωνο ο φίλος του, έπαιρναν και από την Αμερική οι συγγενείς του και ξεκίνησε από χθες το απόγευμα η αναζήτηση.
Από την Αιγιάλη θα πήγαινε μια διαδρομή 20 χιλιόμετρα. Θα πήγαινε με τα πόδια στα Κατάπολα. Η διαδρομή δεν είναι μικρή. Είναι βατή γιατί είναι το κεντρικό μονοπάτι του νησιού. Είχε βέβαια και ζέστη χτες».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως «το περίεργο είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο νησί. Το γνωρίζει το νησί, τον γνωρίζει τον τόπο. Δεν είναι εύκολο να χαθεί κάποιος που τα ξέρει (τα μονοπάτια)», είπε η Ελευθερία Ψυχογιού, συντονίστρια ΕΔΟΚ.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο δήμαρχος τόνισε πώς ο άνθρωπος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με την υγεία του και πως ήταν γυμνασμένος λόγω του επαγγέλματος του.

«Σήμερα το πρωί σηκώσαμε drone και ψάχναμε όλες τις πιθανές εκδοχές (μονοπάτια). Δυστυχώς δεν έχουμε βρει κάτι ακόμα», ανέφερε από την πλευρά της εθελόντρια που συμμετέχει στις έρευνες.

Ωστόσο το στίγμα που έχουν δώσει οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας από τις δύο συσκευές που είχε μαζί του ο 59χρονος περιλαμβάνει μια μεγάλη περιοχή μέσα στην οποία βρίσκονται χαράδρες και δύσβατα σημεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Την ειχε δει τζόβενος ο γερος… σαν τον δημοσιογραφο κι αυτος…. ΑΛΛΟΟΟΟΟΣ…. περιμενει η βαρκα…

Leave a Response