Αμυντικές αδυναμίες και φιλικό «χαστούκι» από την Νότιγχαμ για τον Ολυμπιακό (3-4)

Κοινοποίηση:
Ολυμπαικός - Νότιγχαμ 3-4

Ανέτοιμος παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους με αντίπαλο την Νότιγχαμ γνωρίζοντας την ήττα από την αγγλική ομάδα με 4-3. Στο παρθενικό του φιλικό ενώπιον του απαιτητικού τους κοινού και με θέα τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια που κέρδισε πέρυσι η επαγγελματική ομάδα, αλλά και η Κ-19 το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρουσίασε αμυντικές αδυναμίες χτυπώντας… καμπανάκια ενόψει της επικείμενης έναρξης των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.
Η Νότιγχαμ άνοιξε το σκορ στο 15’΄ Μετά από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Γουντ κάνει την κεφαλιά-πάσα και ο Γέιτς με νέα κεφαλιά έγραψε το 0-1. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και στο 24’ έφτασε στην ισοφάριση με καταπληκτικό γκολ του Μαρτίνς.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου προβάδισμα με τον Γουντ στο 43’, για να φτάσουν στο 1-3 στο 61’. Μετά από εκτέλεση φάουλ και νέα αδράνεια της «ερυθρόλευκης» άμυνας, η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι και μετά τις κόντρες ο Γέιτς από κοντά σκόραρε. Ο Ελάγνγκα στο 68’ έγραψε το 1-4. Με τον Ολυμπιακό να βγάζει αντίδραση και να μειώνει την έκταση του σκορ σε 3-4 με τα τέρματα των Μαρτίςν (78’) και Βέλντε (88’).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: